🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #6: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 756
  • 2 165
  •   1
Отговори
# 75
Вчера аз ли се заплеснах или нямаше епизод? Днес дали ще има?
Нещо много го разредиха и май въпреки всички опити за интрига и прекрасната дестинация, се оказва доста скучен този сезон.

# 76
Вече по веднъж на седмица ли ще излъчват епизод?

# 77
Е, добре де вижте името на темата.

# 78
Е, благодаря, де Wink

# 79
Мъжете и двамата ми изглеждат по-млади от възрастта си.  Жените на по-възрастни.
Новият ерген на колко ли ще е?

# 80
Не. Ще има епизоди във вторник, сряда и четвъртък.
Вече по веднъж на седмица ли ще излъчват епизод?

# 81
Дали това няма да е едно от шокиращите разкрития идните епизоди?

# 82
  • САЩ
Ако наистина влиза 3-ти ерген, мисля, че от продукцията са се презапасили, тъй като са очаквали някой от ергените да си тръгне скоропостижно. Предполагам, че са очаквали Мартин да си тръгне с Йоана (старата любов ръжда не хваща), и са допускали вероятността любовта между Виктор и Бранимира да пламне неудържимо. За да вкарват 3-ти ерген, то значи са допускали, че първоначалните двама няма да им свършат работа.
Не гонят моми, защото са им кът! Вкараха двете сестри-американките, но те се оказаха безинтересни за ергените. Мисля, че цялата комбинирана любовна драма се върти само около няколко женски персонажа, и те се броят на пръстите на едната ми ръка. Колкото и групови срещи да има, за да може баласта от моми също да влезе в употреба, колкото и да надуват илюзията за любовни искри с маловажните персонажи, на зрителите е ясно накъде духа вятъра. С вкарването на резервния ерген  сега целта е да се достигне интерес и към момите в сянка. Обаче си мисля, че очакванията им пак може да се разминат, ако и 3-я ерген се насочи към момите-фаворитки.

# 83
  • София
Чак сега разбирам от вас за евентуален трети ерген. Упорито го пишете. Дано не е истина, а само слух/клюка.
Че той сезона е преполовен вече, те нов ерген ще вкарват?!
За мен означава окончателно да съсипят този формат, който си е класически само с един ерген. Максимум двама, но в много редки случаи го има и то в световен мащаб. При трима ергени отиваме вече в други формати, не и класическия 'Ерген' като замисъл.
В моите очи ще олекнат страшно много и сезона чисто като концепция ще е пълен провал. Твърде много застраховски и подсигуровки, твърде много изкуствени неща, като вкарване на 'външни' хора без каст, само и само на всяка цена да има двойка. Явно му е някаква фикс идея на Ники Николов, ама човек, успокой се малко. В сезони 1 и 2 си имаше победителки, че дори и връзка имаше. Няма да откриеш топлата вода.
Вкарай още пет ергени и 10 моми, пък белким успееш да вържеш една двойка.
Абсолютен Тюрлю гювеч!

# 84
Според мен Виктор е абсолютен epic fail, не знам предварително не си ли говорят с тези ергени. Този човечец около жени се държи като пълен неандерталец. Добре, че и батко му е там, че ако беше само Крал Криндж, не знам какво щяхме да гледаме. Нищо чудно и да са измислили да влиза трети, като са видели, че момите на Викчето са в пълна безизходица.

# 85
Нали първоначалният анонс на сезона беше с три рози. Може да е свързано с бройката на ергените.

# 86
  • София
Мхм, може, но аз вече не го помня този анонс, а и едва ли някой от гледащите зрители ще очаква да се появи трети ерген след повече от месец в ефир. Нито са го свързвали с трите рози. Толкова теми минаха, толкова хиляди мнения се изписаха и чак сега се пише за това, в тази тема. И малко в миналата, в края и. Къде бяха тези тълкувания в началото?
Всичко това ме навежда само на една мисъл. Пак има хора, които четат и пишат в спойлерната тема, научили нещо наготово (не да стигнат до него със собствения знания на базата на опит + предчувствие и анализ на ситуацията) от някой ядосан потребител на конкуренцията или човек от екипа или близък до някой такъв, все тая, а после разсъждават тук в тази и така директно ни спойлират. Онези, които не желаем да знаем нищо.

За мен вкарването на трети ерген означава само едно - Безпомощност. Нищо повече.
И Тушев по една линия и Николов по друга линия не стават за това шоу и не могат да намерят верния ритъм.

# 87
Имаше черна роза в промото,която още не е използвана досега

# 88
Къде бяха тези тълкувания в началото?
В спойлерната тема.

# 89
И на мен не ми харесва, че инфото за трети се пренесе от спойлерната тук, аз искам да се изненадам от внезапно влизане на трети, а не с отегчение да гледам как те се изненадват.

Общи условия

Активация на акаунт