🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #6: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 774
  • 2 165
  •   1
Отговори
# 690
Анна Мария ми е мъжкарана и интригантка , но се държи нормално на срещите . Като цяло за н-ти път казвам , че тези разговори са ми много по-приятни от “искам 5 деца , ох и аз”.😀

# 691
Ана-Мария смени даже интонацията...Започна да мяука. Тя хич не е глупава, но е във френд зоната на Мартин. Няма шанс.

# 692
Ана Мария е най готиния вариант от тази меко казано потресаваща четворка дами. Поне има някаква що годе лекота в общуването.

# 693
Целувка, ама с дъвкааа. TrollfaceПовервах ви, че е истинска. Мляс, мляс. И за актьори не ставате. JoyJoyJoy

# 694
Мартин как наостри уши какви бизнеси имала Ана Мария! Опаа! Живяла и учила в Москва, дали не му стана по-интересна?

# 695
Силвия милата не трябва да се напъва с разсъжденията. А ги говори супер сериозно нещата. Не й се получава.

# 696
Да кажа две добри думи за Бранимира - с Любомира изглежда са с еднакъв размер бюст, но първата определено има по-добър избор за дрехи.

# 697
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Харесва ми колко откровен е в разговора си с Анка препаската Мартин,
тя пък завалийката веднага да си го каже "а, аз не съм важна за теб", ми не, не си.
Егати самовлюбените егоцентрички са тези.

# 698
Психоложката има нужда от психолог. Това с писмата към себе си е такова голямо клише... И уж до себе си писмата  - а всъщност до всички.

На Мартин му е много досадно с Ана-Мария, а тя доста му се понатисна в лодката. Леко се оживи той, когато разбра за "бизнесите", но за кратко.

Любомира не ми харесва, много ми е обикновена. Никакъв сексапил не носи, нито пък искреност, няма харизма и на актриса.

Мартина ми изглежда много възрастна в лице. На мен не ми е едра в тяло, има фини ръце и крака.

# 699
Виктор е подарил на слона пипалото на Люба. Край, Бранка побесня. По-лошо и от изневяра.

# 700
Виктор е подарил на слона пипалото на Люба. Край, Бранка побесня. По-лошо и от изневяра.
И сега ще върне розата? Молятемолятемоляте да я върне ВЕЧЕ!

# 701
Изглежда, че тези писма са написани от продукцията, такова усещане имах.

# 702
# 703
Любомира  - женственост нула! Виктор - мъжественост нула! Нула по нула е равно на нула.

# 704

Общи условия

Активация на акаунт