🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #6: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 478
  • 2 165
  •   1
Отговори
# 750
Бранимира как реши, че слончето е само "наш'то нещо с Виктор"?

Хем в нейно присъствие Любомира каза, че колекционира от малка слончета... но не, Брани си знае "абе еййй тва животно с пипалото е наш спомен с онзи".

Детска ревност.

# 751
Да се свършва тая мъка - и всички да си тръгнат, няма да личи. Все едни и същи на срещи. Дори не знам за какво седят останалите… освен за курорта, налЕ.

Бранке, сори, ама хората си имат граници. Дори Виктор. Не само ти и Данка. Колко време те гледа̀ с влажен поглед, ти се цупиш и мусиш. Ей ся с Буба - кеф и лекота.

# 752
Какво стана с Роси? Ужасен монтаж. Уж я изкараха по-главен персонаж в началото и след това тотално изчезна. 😐

# 753
Ясна е работата. На 3 епизода ще гоним по една, а зрителите ще заспиваме. Бранка. Люба. Бранка. Пипало. Не ми нарушавайте границите, ако обичате.

# 754
Любомира  не искала да сподели на момичетата, че е имало целувка, защото било много лично.
Затова го направи в ефир пред цяла България .. 🤮

# 755
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Добре се получи целувката. Личи си,че е имало сексуално напрежение.
Аз лично предпочитах това да бъде Роси.

И как дъвче дъвка и примлясква тази Любомира,просташко изглежда отстрани.Иначе да,изкарват си добре на срещите и целувката беше очаквана.

Какво стана с Роси? Ужасен монтаж. Уж я изкараха по-главен персонаж в началото и след това тотално изчезна. 😐

Да,нещо се е случило и то сериозно,така да я отрежат от сцените. Вече почти не я дават, а до преди 3 епизода беше в главната роля.

# 756
  • here and now
Е нали уж сгафи и беше дефаворитизирана....

# 757
  • София
О не, нищо интересно, пак .. Люба. Аман.

# 758
Анна- Мария бизнес дама на годината - брех! Крипто монети, сертифициране...
Брей, брей, брей!

Кой е бившият й приятел казвате?

# 759
Е нали уж сгафи и беше дефаворитизирана....
С кое? Че го харесва и си е мислила, че ще се цункат? Как смее да говори такива неща пред бармана, така де Люба! 😂😂😂

# 760
  • София
Дано Бранка си тръгва и това е писмото за сбогом. От самото начало й личи, че изобщо не й пука за Виктор, просто тези претенции към него са да си обслужи и валидира /ето, не само Даниела може да го ползва това понятие Joy/ болното си его. Тя го гледа като размазана на подметката на шукаритетните си блестящи чехли хлебарка, обаче в същото време трябвало спомените му с нея да са неприкосновени. И защото на първата им среща са къпали слон /което занимание тя хейти напоително и обилно през цялата среща/, сега никога повече в живота на Виктор по никакъв начин не трябва дори да се мярка слон под каквато и да било форма, без и Бранка да е в уравнението.
А защо не го пита какви ли са неговите спомени с нея? Сигурно се изпотява и получава тикове само като се сети за пренебрежителния й смразяващ поглед.

# 761
Пипалото ако не се размърда, ще си нервничи крива у дома на тихо, не край басейна с пиленцата.

# 762
Виктор кога е писал писмо? Май съм бил на mute по-дълго

# 763
Не гледам предаването от началото и не много често, но ми се струва, че Виктор залага на сигурното с Любомира. Да не вземе случайно за хлътне по повече от 2 и после да има драми и сърдити.

# 764
Ооо, не пак писма. Получавам дежавю.

Общи условия

Активация на акаунт