🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #6: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 582
  • 2 165
  •   1
Отговори
# 855
  • Обран бостан ;)
Накратко за снощи:

Идеята за писмата към младото си АЗ беше добра. Можеше да минат и без срещата с психоложката, на която, лично аз, трудно и следя мисълта, но честно казано не се и напъвам много.

От всички най-неискрено и донякъде помпозно ми прозвуча това, на г-жа 50 бона. Другите наистина са писали до себе си, а тя го беше писала до зрителите. Писателка била. Да, бе.  

Срещата на Мартин нямам какво да я коментирам. Почти същите клишета, само момата друга.

Виж тази на Виктор ме изкефи на макс. Особено като се награбиха в таксито. Ако нямаше камери ..... малееее. Heart Eyes

Импровизираните седенки на които разпитват върналите се от срещи никога не ми допадат, но на последната ме изкефи реакцията на Гретхен. Били къпали слон, значи нямал право да подарява слон на друга. Брех да му се невиди. Ами като не искаш да подарява слон на друга да го беше хванала ти за хобота бе, джанъм. Колко индивидуални срещи имаше, а ? Щом се правиш на недостъпна, слона отива при друга. Толкоз.

Чакам с нетърпение появата на третия ерген. Тогава ще се види коя за какво е там. Trollface

Последна редакция: чт, 20 мар 2025, 20:43 от Не се сърди, човече

# 856
Прилича на скрит гей, да. Опитва се да не е. И целувката не беше естествена.

Последна редакция: чт, 20 мар 2025, 09:11 от Linda*kiss

# 857
Скрит гей е, да. Опитва се да не е. И целувката не беше естествена.

Глупости, Виктор нито е гей, нито е скрит гей! Голямо величаене на Мартин, твърде театрален, много му подхожда лигавата Мартина - лика-прилика са си.. но Даниела ще му натрий носа както изглежда.

# 858
Тази пък точно беше най-естествената ергенска целувка досега (от всички сезони) Grinning Бяха на ръба да се награбят, пусти камери. И аз не харесвам особено Любомира като жена (колкото и да съм либерална, че някои неща по себе си не можем да ги контролираме и е хубаво да се приемаме), но има душа. И тази душа върши повече работа от външността ѝ в момента.

# 859
Даниела ми е толкова скучна и семпла, че думи нямам. Да, подбира страхотни рокли, да, обрана е, но не мога да си представя да общувам (ако може да се нарече така) и да живея с тази статуя. Никакви емоции, никакви разсъждения, само клишета и глупости от устата й.
АМ ми харесва повече, макар да е грубичка, по-интересна е за слушане и разговор.

Жал ми е за Роси и според мен трябва да си излезе сама.

# 860

Знаете ли... съгласна съм, че такова дълбоко деколте не трябва да се показва. 🙄 Доста неприятна гледка е. Странно е, как млада жена може да има такива кожички. Тя дори не е кърмила. Не че е гаранция, че след кърмене ще стане чак такова чудо. Жалко, че положението й е такова. Тя пълна ли е била, че така са провиснали? Просто не разбирам. 🤔

# 861
  • Бургас
Според мен не е честно, че позволяват да излизат само с едни и същи момичета. Другите са видимо отегчени. Да разходят всяка поне по един път.

Да влиза този третия, че малко да живнат.

# 862
На мен ми хареса идеята с писмата и самите писма, освен това на Даниела, която и тук беше фалшива и повърхностна, tfn2k идеално го е описал:

- Осмъртин обяснява, че едно от писмата щял да го разпознае , дори и да е сред 1000 други. Е, то много сложно...Колко хора са способни да изпишат 10 страници и абсолютно нищо да не кажат. Само една носителка на "Пулицър" има тази уникална дарба в предаването...

Но пък е голям риск, защото много момичета си изпълниха задачата искрено и дълбоко и за тези, които не са избрани може да е по-нараняващо от обикновено. Особено, ако имат някакви мераци към съответния ерген.

Учудвам се, че Виктор баш Любомира харесва, ма вкусове разни.

# 863
Според мен не е честно, че позволяват да излизат само с едни и същи момичета. Другите са видимо отегчени. Да разходят всяка поне по един път.

Да влиза този третия, че малко да живнат.
Права си. Справедливо е всяка да получи шанс, поне да се представи. Защото с едно излизане, става точно това - представяш се. Не може да става и дума за опознаване, но поне първи впечатления би могъл да оставиш у другия.
Пак ще кажа, като кеча е, нагласено и на моменти кофти за гледане.

Последна редакция: чт, 20 мар 2025, 09:16 от КремонаЛиза

# 864
Гей бил Виктор, а ?
Залюхан бил, а ?
Хич го нямало като мъж, а ?
Друг път, като ви ортува Бай Бънди (ББ) да си водите записки. Sunglasses

Накратко за снощи:

Идеята за писмата към младото си АЗ беше добра. Можеше да минат и без срещата с психоложката, на която, лично аз, трудно и следя мисълта, но честно казано не се и напъвам много.

От всички най-неискрено и донякъде помпозно ми прозвуча това, на г-жа 50 бона. Другите наистина са писали до себе си, а тя го беше писала до зрителите. Писателка била. Да, бе. 

Срещата на Мартин нямам какво да я коментирам. Почти същите клишета, само момата друга.

Виж тази на Виктор ме изкефи на макс. Особено като се награбиха в таксито. Ако нямаше камери ..... малееее. Heart Eyes

Импровизираните седенки на които разпитват върналите се от срещи никога не ми допадат, но на последната ме изкефи реакцията на Гретхен. Били къпали слон, значи нямал право да подарява слон на друга. Брех да му се невиди. Ами като не искаш да подарява слон на друга да го беше хванала ти за хобота бе, джанъм. Колко индивидуални срещи имаше, а ? Щом се правиш на недостъпна, слона отива при друга. Толкоз.

Чакам с нетърпение появата на третия петел в курника. Тогава ще се види коя за какво е там. Trollface

Е как да го хване за хобота, като за нея слона има пипало....

# 865
На Косара синята рокля ми харесва. Някой знае ли откъде е?

# 866
  • София
Ще коментирам писането на писмата - всяка се вглъби в нещо нейно си, опитвайки се да го изрази точно.
Само Даниелчето беше взела лаптопа и преписваше клиширани изречения от него, защото нейното не ми се стори като писмо, а като изреждане на някакви фрази. Може и да е логично - какво ли би искала да каже тя на малкото момиче с различно име?

Мартин е качил на стори писмата - според мен ги и подредил по харесване. Впечатли ме писмото на Анна Мария - хубаво написано и вложена мисъл в него.
На Мартина писмото беше точно като нея - малко разпиляно.

# 867
Коя е с различно име, Даниела ли? Как й е истинското? 😬

# 868
Този Виктор си пада по най-грозните и безлични жени, явно това  му е фетиша.

Все бях чувал, че има такива хора, ама не бях виждал на живо и то говорим за топ модел едва ли не.

# 869
Скрит текст:
Изгледах и аз.
За разлика от на повечето, на мен епизодът ми хареса.
Както вече на 2 пъти споменах, знам колко силно влияят подобни упражнения с думи към миналото Аз. И 75% от момичетата наистина се разклатиха от преживяването.
Ужасно е това, което се е случило на Любомира. Ужасно е, че е загинало дете. На тази възраст, особено в момент, в който в семейството има някакъв катаклизъм и губиш почва под краката, да се случи и това - не искам да си представям какво ѝ е било.
Косара ме просълзи, докато четеше писмото си. Това момиче, въпреки явно здравата връзка в семейството ѝ, въпреки доброто материално състояние, явно е преживяла нещо ужасно. Начинът, по който го бе написала издаде жестока болка, но очите ѝ, докато го четеше - не искам да спекулирам какво е, но това момиче е преживяло нещо ужасно. И, забележете, само на 3 е била и още помни. По принцип от тази възраст много спомени нямаме.
Писмото на Мартина също бе истинско. Особено си пролича за връзката с насилие.
Анна Мария има талант да пише. Беше прекрасно написано и разбирам защо Мартин го избра.
Ива и Бранимира за мен също бяха искрени, също си преживяха нещата, към които се върнаха, макар и да не го изразиха толкова.
Подходът на Клаудия и Даниела за мен показа, че изобщо не са разбрали идеята на задачата. И докато при Клаудия все пак имаше емоция, била тя и раздразнение от това, че се чувства пренебрегната, имаше и известно разкриване, то Даниела написа откъс от някоя от книгите си - клише с 0 субстанция.
Срещата на Анна Мария и Мартин този път бе по-тегава. И мисля, че е така, защото Анна Мария наистина го харесва, но знае, че повече от приятелство няма да получи и това вече ѝ тежи. Мартин мисля, че чисто като на човек наистина ѝ се кефи и с удоволствие би завързал много хубаво приятелство с нея. Но не ѝ повече. Което е жалко, защото като характер тя е най-подходящата за него от всички там.
Не знам какъв толкова криндж видяхте при Виктор и Любомира - мен си ми харесват техните срещи. За мен още на първата Виктор имаше мерак да я целуне, но още беше твърде обсебен от Бранимира. Комуникацията им върви готино, отпускат се един с друг, забавляват се и аз също виждам химия там. И си отиват. Според мен тя е сигурна финалистка. И ще се радвам, ако им се получи и в реалния живот.
Хареса ми, че Любомира не се втурна да се хвали, че е имало целувка. Аз на нейно място също не бих.
Мъчно ми е за Роси - за мен тя е хлътнала, но Виктор охладня към нея.
Бранимира ме подразни изключително много. Когато Виктор наистина имаше очи само за нея, тя го гледаше с презрение. Не един, не два, а десетки пъти. Enough is enough и Виктор вече му писна. И тя сега си позволява да има подобни претенции? Първо, в кой формат си? Второ, ти го ряза, ряза, ама не искаш да ходи и при друга. Ми не е ок! И не е, защото е малка. Това или го имаш в характера си, или не.
Виктор грейна, четейки писмото от Любомира.
Ще видим какво ще стане с влизането на новия ерген.
Дали ще всее раздор между Виктор и Мартин или двамата ще обединят усилия да му играят сечено? Или пък ще заформят и с него отношения като между тях двамата? Последното ми се струва малко вероятно, особено ако прояви интерес към някоя от фаворитките.
Кои момичета ще проявят интерес към него и към кои той ще прояви интерес?
Любопитно ми е.
И мен като цяло сезонът ми харесва.

Това все едно аз съм го писала Simple Smile

Мартин беше искрено учуден, че момичетата са били толкова откровени. Типично за подозрителните хора - подобни прояви на доверие и откристост им се струват едва ли не нередни. Но се зарадва, де. Очаквах да избере Мартина, а на нея й стана много кофти, че той не го направи. Но писмото на Анна-Мария беше хем разчувстващо, хем не залагащо на мелодрама, хем добре написано.

Жалко наистина, че Мартин не проявява по-сериозен интерес към Анна-Мария. Според мен си отиват на първо четене. На второ - тя трябва да избягва мъже като него, но явно я привличат.

Бранимира по всичко личи, че не е преодоляла травмата от изневярата и лъжите. Всеки път когато Виктор има нещо повече с някоя, тя започва да гледа с едни луди очи и да го обвинява, че я подвежда. Въпреки че дори няма чувства към него. За слончето ми стана смешно, но не е...

И довечера изглежда ще бъде интересен епизода.
Между другото, преди няколко дни сънувах третия ерген - оказа се някакъв голям гадняр Joy

Дописвам: Мартин яко се подразни когато Анна-Мария започна да го изпитва дали е запомнил нещо за нея. Май не е приятно да бъдат разменени ролите? Sunglasses

Последна редакция: чт, 20 мар 2025, 09:38 от ladonnae

Общи условия

Активация на акаунт