🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #6: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 346
  • 2 165
  •   1
Отговори
# 1 140
На мен ми харесва в пъти повече от Мартин и Виктор.

# 1 141
Чудех се на кога ми прилича Даниела а се сетих

Има прилика, но от самото начало всеки път като я видя и се сещам за добрата стара Круела Grinning

# 1 142
Ферайчето пак на блок масата ♥️😂

# 1 143
  • Пловдив
На Васил само гласът е приятен.

# 1 144
  • София
Третият ерген се запознава с всички.
Ферай: отива да яде 😁😁😁

# 1 145
  • София
На Любомира ѝ липсват свежест, сочност. Ако трябва да я асоциирам с плод- като стафида 🙂може би.

Гласът ѝ също е някак износен, изхабен, макар и сравнително добрата артикулация на фона на останалите девойки.

Сигурно би била добра актриса с този си характерен занемарен и изхабен, “стафиден” вид🤔

Ако Виктор е влюбен в нея, няма нищо по-хубаво от това- и за него, и за нас като зрители. Мисля обаче, че това е отчаян ход на човек поставен в някаква стерилна от към социална комуникация среда, който просто трябва да се “валидира”🤣чрез някоя от всичките кандидатки.
Точно. Пробва се с нея, тя му пусна интимност и вече му е сигурна. Личи си, че това го опиянява.
Много са лесни и предвидими мъжете, целят се, където могат и мине. 🤐🤐 Високи топки ги отказват, дори и да имат симпатии. Вярна е приказката “Жените спят с който решат, а мъжете, с която им пусне”. Факт .

Любомира ми е ужас. Нито нежна, нито женствена, измита, с торбички под очите, увяхнала кожа, няма живец и блясък. И пуши, гадост. Абе мишка. Само Силвия е по-повяхнала от нея, ама тя е на 37-8 и с две деца все пак.
Обаче Вик си я заби, усети момента и сега ще си я ползва за валидация. Не мисля, че е влюбен.
Не съм доволна, има толкова по-хубави момичета там, а седят и скучаят.

Последна редакция: чт, 20 мар 2025, 22:53 от jasmin tisane

# 1 146
Третият ерген е заспал като предаването.
Положителното е,че е просто невъзможно да е по-смотан от Виктор Joy

# 1 147
Хич не е нисък

# 1 148
  • София
Много блясък, много нещо тази вечер. В чест на новия ерген. Харесва ми на пръв поглед. Има хубав плътен глас. Да видим като поведение как ще е. Виктор и Мартин наистина бяха стъписани. Даниела пак е със страшното червило.

# 1 149
Ех, Марто, ми допада. 😏

# 1 150
Шоуто вече ще е пълно .

# 1 151
Виктор, кръстосвайки краченца:
‘Е, какво да правя, ся, освен да се изпокараме и изпобиеме…’

# 1 152
На мен ми харесва в пъти повече от Мартин и Виктор.
И на мен като първо впечатление и чисто физически милион пъти повече, всъщност другите двама изобщо. А Мартин физически много анти.

# 1 153
Ще гонят ли някоя днес?

# 1 154
Ако бюстът на Ивет имаше зъл брат близнак:

Общи условия

Активация на акаунт