🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #6: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 617
  • 2 165
  •   1
Отговори
# 1 170
  • Пловдив
А някой има ли идея кое е отровното червило на Даниела? Бях ѝ харесала едни маратонки...но Диор не ми е по джоба.

# 1 171
Прилича на бай ТодАр Батков.. сори Wink Innocent

# 1 172
Е дайте му малко време де. Симпатичен изглежда, определено не е нисък. Малко си е глътнал граматиката, но е нормално - влиза на място, където вече всички се познават.

ПП: Защо за бога го караха да бяга така по плажа????

# 1 173
И новия не важИ. По-готин от Марто няма. Stuck Out Tongue Winking EyeКостюма му стои като излят, страхотно! А Вико и костюм не може да носи, да се стегне малко да стъпва по-уверено. Ходи все едно е с джапанките и късите гащи.

# 1 174
За да видим, че не бяга като атлет Grinning

# 1 175
На мен пък не ми харесва гласът на Васил. А това ми е важно. По същата причина изпитвах абсолютна непоносимост към Виктор от първи сезон… До степен, че не го гледах.

# 1 176
Васко изобщо не е нисък се оказа,че и аз се заблудих.Малее с тоя големичък нос и ръце като лапи ,направо на жените им покапаха лигите.Хеле Силвето ,кам се оживи.Има харизма момчето и си е с балкански вайб.Ако се окаже и не глупав ,дъртото Марто и глупавото Вики отиват  в ъгъла.

# 1 177
Прилича на бай ТодАр Батков.. сори Wink Innocent

Тодор Славков по-скоро? Поне на мен ми прилича на трениращата версия на малък Тошко.

Васил ми харесва. Пич изглежда, говори добре и премерено. Дано се раздвижат нещата с него...

# 1 178
  • here and now
Още един енергетик....

# 1 179
Свестен изглежда Васко, обаче много ми прилича на най-добрия приятел на Прасковка от Ice age.

# 1 180
  • София
Силвия и Диана доста се оживиха.

# 1 181
Много ще се радвам, ако Роси се преориентира от Виктор към Васил, малко да се поусмихне това момиче.

# 1 182
Ива: “Аз имам мъж.” 😁 Готино ѝ се получи.

# 1 183

От ФБ, Любомира в съдби на кръстопът.
Бая е погрозняла от тогава.

# 1 184
Клаудия си пуска предизвестието за напускане при Виктор и веднага след това пуска CV при Васко. Trust me.

Общи условия

Активация на акаунт