🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #6: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 341
  • 2 165
  •   1
Отговори
# 1 245
Къде е Даниела цяла вечер?
И Любомира... Поцелуваха ги, вече се оглеждат за други...

За Буба, мога да предположа .... (индийска/шриланкска street food). Дано се оправи.

# 1 246
На мен такава сръдла не може да ми хареса.

# 1 247
Ана-Мария защо е сърдита? Наложи ми се да изляза и изтървах.

# 1 248
Оф, тая какъв тон държи... Мя, мя, аз чувствам, мя, мя... Не те харесвам, но трябва аз да съм по-по-най нищо че нямам речник, нито подход и емоционална интелигентност ми е по-непознато от квантовата физика.

# 1 249
Малеее тази Бранимира...Аз не бих издържала с такъв човек, около който да те е страх и един ши*ан майтап да пуснеш, ужас. Мега кофти характер, да трябва постоянно да стъпваш на пръсти около нея.

# 1 250
Тези дрехи в стил "Великият Гетсби" реквизит ли са?
Бранито ще поема към дома скоро, Мартин ми се струва изнервен. Държи се заядливо и инфантилно.
Васко говори с паузи и си подбира думите. Това поставя останалите в позиция да му се обясняват Smile

Последна редакция: чт, 20 мар 2025, 21:57 от zlatenceto

# 1 251
  • here and now
Данка пристигна и Марто офейка..

# 1 252
Ама това с втората книга на Даниела защо излиза като “уж голямата изненада”? Като на още от първите им срещи на Даниела и Мартин тя му каза, че в момента пише втората си книга и то докато са там. 😅😂😂

# 1 253
  • София
Синтия, горката, как се изнесе...Невидима е за Виктор
Много ми е симпатична. Защо Виктор изобщо не и обръща внимание.

Той има очи само за Бранка. Да го мачка. Да му се дърпа.

# 1 254
На външен вид ,въпреки че можеше наистина са каже една две думи и за другите писма .
Ива също ми харесва много визуално .

# 1 255
Ама това с втората книга на Даниела защо излиза като “уж голямата изненада”? Като на още от първите им срещи на Даниела и Мартин тя му каза, че в момента пише втората си книга и то докато са там. 😅😂😂

Момичетата явно не знаят, че тя му е казала и се опитват да вкарат интрига.

# 1 256
Добре де, Ива каза ли всъщност защо година и половина не се разведе? Може да ходи по предавания, пък не можа да се разведе. Честно казано и за мен е странно...после се чуди защо не я приемат с отворени обятия мъжете...

# 1 257
Бранка как го гледа с кеф, че се мъчи Joy Да можеше би го и напердашила.

# 1 258
  • Be realistic - plan for a miracle.
Бранимира е от тоя тип жени, които са способни да мълчат и да подминават мъжа си вкъщи все едно го няма месеци наред, без дори да му каже какъв е проблема.
Токсична до отровност.

# 1 259
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
AM пак се цупи..за кой ли път..
Бранимира какъв й е проблема? Че не й е казал благодаря,че написа писмо?

Харесва ми новия Ерген като поведение. Уравновесен и сериозен,но и има хумористични включвания.

Общи условия

Активация на акаунт