🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #6: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 460
  • 2 165
  •   1
Отговори
# 1 320

В миналия епизод Виктор каза на Мартин за Бранимира - Опитах в София, опитах тук...не става.

Значи Елвира е говорила истината, че се познават и свалят отпреди, но нея набедиха за клюкарка.

Е той нали заради това я покани да вземе участие в предаването, виждали са се и тя идва там само и единствено заради него.

Странно ми е, защо другарският съд оформи  този факт като клюка и нарочи Елвира.

# 1 321

Синхроните за седмицата.

# 1 322
Мартин тази вечер се държа с Даниела като двойка, отиват си като цяло. Мартина също много ми хареса, има нещо много сладко е нея, но и лудо.
Васил е от Пловдив и ми прилича на един от известните гинеколози, знае ли се кой е баща му?
Тези, които познават Даниела отвън, от какво й е този белег на ръката, изглежда като някой да си е ползвал за пепелник, и с тези белези по коленете, как да не си помислиш за най- древната професия..

# 1 323
Откъде разбрахте зодията на Васил?
От спойлерите.

# 1 324
  • Някъде там
Лукав поглед има новия ерген за мен. Малко странно говори ,но е симпатичен.

# 1 325
Аз си знаех - Васил обра всички моми още на първата вечер. Виктор ще си остане с Бубка, а Мартин - с Даниела и Мартина. Всички се юрнаха към новия 😂

И изобщо не мога да ги обвинявам - другите двама ги бяха приели за част от обзавеждането. Сега поне наистина ще стане интересно 😃 Явно от тримата, само той ще успее да накара момичетата да се борят за него (по това, което се видя в пржмото)

# 1 326
Виктор говори ли с Васил? По едно време стояха един до друг. Мартин го попита как е.

# 1 327
Виктор говори ли с Васил? По едно време стояха един до друг. Мартин го попита как е.
Виктор яко спече. Тамън почна да се отпуска (и то само с една) и сега се стресна, че Васил може да му я вземе. 😁

# 1 328

Синхроните за седмицата.

Поклон.

Малее, Александра, Адриана... 4 поредни нули. Синтия и тя е имала 4 поредни преди време. Ивет - близо. Виктореееее, престъпник!

пс: Знам, че синхроните не зависят от ергените, но в случая си е точно така.

# 1 329
Мартин тази вечер се държа с Даниела като двойка, отиват си като цяло. Мартина също много ми хареса, има нещо много сладко е нея, но и лудо.
Васил е от Пловдив и ми прилича на един от известните гинеколози, знае ли се кой е баща му?
Тези, които познават Даниела отвън, от какво й е този белег на ръката, изглежда като някой да си е ползвал за пепелник, и с тези белези по коленете, как да не си помислиш за най- древната професия..

На ръката било от ютия, на колената - пребила се със скутер в Бали. По нейни думи.

# 1 330
Някой нали каза, че трябва ерген с огнена зодия. Ето, Овен бил новият.
Еех, ужас са мъжете овни, ама пък чаровници. Grinning
Ох, на мен много хубаво ми се получава с тях 😅
На Мартин леля му ме дразни ужасно много. Много обичам някой да дойде да ми дава наклон на кое как да реагирам.

# 1 331
Адриана е много чаровна, постоянно ме привлича да я гледам в усмивката, сладичка е, но на фона на останалите ми е прекалено зряла, не й отива да е в това предаване сякаш, дано да си открие подходящия навън.
Ферай ми е органически противна вече, както Силвия и Диана, повехнали са ми за тези ергени, около моята възраст са, но на екран изглеждат много уморени и бавни, никаква живост и ведрина.

# 1 332
Новия за сега става. За Викторчо направо вече жал ми става. Мартин или наистина си е паднал по Даниела или много добре играе. За разлика от нея. При нея езикът на тялото, погледът, който често бяга настрани, всичко говори,че лъже. Абсолютно нищо няма към Мартин, следва си някакъв свой план. Виктор и Люба даже не ми е интересно да ги коментирам. Роси ме ядосва. Това момиче не си знае цената. Държи се сякаш е изпаднала и готова на всичко само някой да я хареса. Уж влюбена във Виктор, вече се надявала за нещо от Васко...Няма самочувствие. Хубава, висока, стройна, приятна..какво се е скумросала такава.

# 1 333
На мен Клавдия ми изглежда като да има проблеми с главния...
Виктор изглежда потресаващо зле в (този) костюм.

# 1 334
Да видим как ще са отношенията между ергените. Да ги видим като мъже, не само в поведението им към жените.

Общи условия

Активация на акаунт