🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #6: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 289
  • 2 165
  •   1
Отговори
# 1 455
  • София
Друго се замислих. Ми те момите вътре са подбрани еднолично от всеки ерген (с изключение на Ива), все пак Мартинки и Викториянки. На мен като ерген може би би ми било странно да влизам и да „избирам“ измежду нечий чужд избор.
И аз това се замислих, то реално ако е било замислено още в началото е трябвало още дами, които да са били по вкуса на третия ерген. Така в това заварено положение. И един вид.. вземи от момичетата, към които нямаме интерес, но все пак са тук по нашата воля и според нашите критерии.

# 1 456
А забелязвате ли, че Ивет единствена май не почернява?
вампир.

# 1 457
  • # супернатурална #
Имам познато момиче с такъв тип кожа-колкото и да се излага на слънце не почернява, дори не почервенява, а даже не използва фактор.

# 1 458
Друго се замислих. Ми те момите вътре са подбрани еднолично от всеки ерген (с изключение на Ива), все пак Мартинки и Викториянки. На мен като ерген може би би ми било странно да влизам и да „избирам“ измежду нечий чужд избор.
И аз това се замислих, то реално ако е било замислено още в началото е трябвало още дами, които да са били по вкуса на третия ерген. Така в това заварено положение. И един вид.. вземи от момичетата, към които нямаме интерес, но все пак са тук по нашата воля и според нашите критерии.

Е, не е болка за умиране. Как изгледахме 3 сезона, в които ергените не си бяха избирали момите сами. Разликата е, че тогава са ги избирали от продукцията, а сега втората цедка само - избирали са ги ергените (първата цедка пак са били продукцията). И в крайна сметка това, че Мартин и Виктор са селектирали някакви жени (на които в последствие така или иначе не обръщат внимание) не означава, че друг мъж не може да ги хареса.

# 1 459
Новият епизод изглежда обещаващ от промото. Да видим дали Мартин и Виктор ще ревнуват от новия. Любка, Косара и Брана са в къщата, с коя е на среща Виктор?

# 1 460
Мартинки, Викторианки...Аз,като харесвам Васил,от отбора на Василевсите ли съм? Или Василиса Прекрасна:)

# 1 461
Василянки не звучи много приятно сякаш 😅

# 1 462
Г. Краули, ей го / за задника става въпрос/

Скрит текст:
Къде у Айгюл, видя хубаво четирибуквие, г-н Мехмет?

Ааа,Господ здраве да ти дава, тъкмо тръгвах да търся точно този кадър с висналото дупе.
Хубавото дупе стърчи, не виси и да се удря в петите 🤣🤣🤣🤣🤣

Ооо,да, аз съм тим Васил. 😍

Хора вие видяхте ли нов ерген, той бармана прави повече впечатление. Чета, че му възлагате надежди. Надежда всяка тука оставете.........

# 1 463
И по виснали задници сме виждали в предните сезони. Да кажем, че на Даниела е средна хубост.

Новия според мен ще отвее Виктор. Ще ми е интересно, ако придърпа Бранка, как ще реагира Виктор.

# 1 464
  • # супернатурална #
То всеки ще отвее Виктор Smiley И на мен би ми било интересно между В и Б, но не заради реакцията Виктор, а заради Бранимира. Виктор просто не може да изкара най-доброто от момичетата, нищо не може да изкара.
И по виснали задници сме виждали в предните сезони. Да кажем, че на Даниела е средна хубост.

Новия според мен ще отвее Виктор. Ще ми е интересно, ако придърпа Бранка, как ще реагира Виктор.

# 1 465
Много съм изненадана, че новият Ерген толкова се харесва на всички. На мен ми се видя сухар, но това го отдавам на притеснение. Все пак не всички могат да влизат от раз в комуникация стил дръж ми шапката. Това всъщност може да е позитив. Опасението ми е, че му липсва чувство за хумор и е малко ригиден. Това му придава характер на стабилен мъж, но може и да е куховат, не се знае.

# 1 466
Ох, жална ми е вече Мартина.. наистина изглежда като да го харесва, сладка ми е и мила.
А Ивет е сбъркала предаването с кастинг за филм за възрастни, много леко поведение. Очаквах такова от други момичета, но тихите води са най-…..
Адриана изобщо не ми харесва, на всяка цена трябва да се пробва на всеки, не ми е грам интересна и ми фалшивее.
За Мартина и Ивет съм съгласна. Адриана я разбирам. Никой от другите двама не й обърна внимание, а търчат след крокодили някакви. И аз да съм, и аз ще се обърна към 3-ти. За какво да се хабя за тези, които ме подминават като малка гара. Ще ида при този, който ме направи “кралица”. 😁
За мен най-сочното беше, че точно Диана - тъпо ухилената спонсорка на софрата - на няколко пъти си навря коментара за Адриана. Наистина ли е толкова неадекватна и не може да се погледне, че е последната, която трябва да коментира.

# 1 467
Даниела усети, че няма да е във фокуса на събитията. На Мартин също му се спече л***то – новият му влезе с бутонките със заявките за покер. Най-малкото Косара ще литне към новия петел в курника.

Да и двамата ергени гипсираха, като влезе новия. Мисля, че няма да се получи спойка между тримата - ще са на два лагера. Лично аз го виждам как Васил си играе тихичко и кротко неговата игра, и с чар, усмивка и майтапи ще завърти момите около себе си, а Мартин ще се дразни яко и тъничко ще подхвърля закани, и заплахи да не му пипа неговото, което не се знае до кога точно ще остане негово.

# 1 468
Нов ерген = нова глава от новата книга на Данчето
Сега се сетих, онзи ден като пишеха писмата само Даниела пишеше от лаптоп и ММ каза: "Сега ще го принтира и ще му го даде на Елвисарата" ... обаче го беше преписала на листче, явно затова беше по-кратичко, да не се мори все пак.

# 1 469
A  Joliette, аз като една Мартина още снощи си казах никой не може да измести Марто от сърцето ми. Joy Готин е новия, но не чак толкова. Само гласът му ми е уау, друго не.
Айде прекалявате с д-то на Даниела. И моето е същото, а няколко пъти са ме канили за модел. Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт