🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #6: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 285
  • 2 165
  •   1
Отговори
# 1 485
Във Фейсбук чета коментари и се заливам от смях.
Един от въпросите, който се коментира е могат ли Мартин и Виктор да се целуват?
Според мен Мартин е с няколко хода пред Виктор, но си има и доза притеснение от камерите. Вие кво мислите?

# 1 486
Срещата на Виктор ми хареса - обожавам да летя! Адреналин,гледки...Определено се отпуска в компанията на Буба. Хареса ми как се сгушиха, говориха и целуваха. Сега,на нас може Буба да не ни харесва,но пък е добър пример,че за всеки влак си има пътник. ❤️Тук, може би, трябва да намеся Клаудия. Според мен Виктор спря да я харесва след изцепката й с джета. От тогава явно я избягва,а преди това я канеше на срещи.
 Срещата на Марто мина под наслов/както писах и преди/ "Ако искаш да ме гушкаш- трябва мнооого да ме слушкаш " Продължавам да твърдя,че Даниела не е привлечена физически от Мартин.Уж го целува ,а после се извърта и започва да гледа в земята,небето...За Мартин  мисля,че си е хлътнал,което пък променя моето мнение за него. Дано да ме опровергае на финала и извърти неочакван ход,ама нещо не го вярвам.🤨
 Интересен ми се видя разговора между А-М и Росица. Видях разликата в мисленето на две различни жени,поставени в еднаква ситуация.А-М е абсолютно трезвомислеща и наясно със статусът си,а Роси се самонавива и няма реален поглед над нещата.В тази връзка е хубаво,че Виктор се отдръпна, за да не и дава напразни надежди и да не я кара да се филмира допълнително.Така има шанс да не излезе от там с разбито сърце,което изобщо не й го пожелавам,защото я харесвам.🌸
 Пея в хора на тези,на които Васко им се е видял свежарка.  Нямам против това,че го включиха. За сега е приятен,владее се и не преиграва.👍
 А-М беше организатор на атаката срещу Данчето. Косара и Силвия си свършиха работата и посяха/за кратко/семенцето на съмнението в Марто.Готин ход -получи й се провокацията. Ако не беше грешката й да намекне на Виктор за пеперудите, Елвиса вярно нямаше да може да мигне, ама старото куче я хвана.😂😂😂
 И на мен ще ми е интересна динамиката между тримата ергена. Готино се получи епизодчето😉

Последна редакция: пт, 21 мар 2025, 17:11 от Lili Roze 748420

# 1 487
Ами на мацките просто им омръзна да търкат дивана и да коментират чужди срещи. Естествено, че ще дадат шанс на новия играч. Не са се нахвърлили да го целуват и натискат все пак, съвсем нормални разговори водеха.
Значи излиза, че мъжете може да прехвърчат от цвят на цвят, даже се дразним, че все едни и същи канят и искаме разнообразие, а пренебрегнатите момичета не можело да се пробват с новия... двоен стандарт малко Smile

# 1 488
Във Фейсбук чета коментари и се заливам от смях.
Един от въпросите, който се коментира е могат ли Мартин и Виктор да се целуват?
Според мен Мартин е с няколко хода пред Виктор, но си има и доза притеснение от камерите. Вие кво мислите?

Мисля, че целувките на Мартин и Даниела ми бяха неприятни за гледане с тези езици, които въртяха пред камерите и натискането, което показаха. Нека си се целуват, ама тяхното ми беше грозно за гледане. Както вече писах, ако нямаше камери, направо имах чувството, че ще си се оправят директно в басейна. До един момент беше секси и интересно, после ми дойде в повече.

# 1 489
Не й е лошо дупето на Даниела, не е увиснало, нито пък плоско. Лошото е, че не тренира и ако не започне, до няколко години земята ще го дръпне Grinning

Относно целувките - ами разбира се, че Мартин е по-добър целувач, кой знае колко бройки е минал. Виктор в най-добрия случай е асексуален, а в най-лошия - гей. Сигурно е бил с някакви жени, ама като гледам кринджа за една целувка, не искам да си представям какво му е като трябва и друго да прави. Мъка, мъкаааа Joy

# 1 490
Стига вече и вие с този диалект на Косара. Ами диалектите са нормални неща, не я прави глупава, че говори на диалект. Както и ако говориш правилно (демек на шопски?) не те прави автоматично умен. И в провинцията хората се дразнят на софиянци като кажат да "ходиме", "правиме", "чушки" на пипера и про., но не ви се натяква всеки ден по няколко пъти, нали?

Ива, язък за хубостта - горката на горния й етаж няма дограма и прозорци и вятър се вее свободно... Адриана много иска да изпъкне, бута се, но там виждам много ниско самочувствие и твърде голяма интровертност, за да се хареса на млад, симпатичен мъж. Роси. Ех, Роси. Има всички данни, не разбирам американците ли така са я смачкали, та няма самочувствие това момиче... Ферай - големи белтъци му мята, ще влиза в битка за Васил със сигурност. Диана, Силвия, Синтия - направо да си ходят вече, че са като статуи - никой не ги забелязва....
Не, защото е нормата Grinning

По принцип съм съгласна, че диалектите са нормално нещо навсякъде по света, обаче на Косара е супер изразен, дразни ухото, простее така. Тя все пак е младо момиче и то с ПРЕТЕНЦИИ. Вечерта с нощниците се беше омотала с едни пенюари, едни перли, а говорът потрес. Не си я представям на някой коктейл как се включва в разговора с това стържещо "мЪ покани"...
Впрочем на Косара поведението й на клю клю изпълнител на Анна Мария идеално пасва на говора й.

Последна редакция: пт, 21 мар 2025, 11:13 от Linda*kiss

# 1 491
Малко цитати за Мартин и Даниела от снощи

# 1 492
Мммм, не съм сигурна че бройките са гаранция за качество...

# 1 493
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ами какво да правят жените, нормално да се преорентират, те ония двама льольовци знаят само Даниела, Бранимира, Люба  и от време на време Мартина или АМ. Отишли там да се презентират пък седят на заден план и цъкат белота. И тримата ергена харесват Косара, накрая и тя в карето с белота. При наличието на такава жена като нея, тръгнали се занимават с отрязания нос и бурсука Бранимира. Изобщо не мога да повярвам, че са истински и не играят по някакъв сценарии, абсурд Мартин да кляка така на такава жена като Даниела.

# 1 494
Мен пък ме изненада Виктор с целувката, очаквах да е много по-зле, а то си беше доста добре.

# 1 495
Продукцията явно има зъб на тази. Това в бавен кадър и акцентирано, не е напразно.
( cottage cheese крайници също)
Лъха ми на rokurokubi , е са си разви врата и ги изяде всичките.

# 1 496
На мен ми направи впечатление в разговорите между момичетата, че Виктор разговарял и обръщал внимание на всички, поне на коктейлите,  за разлика от Мартин (само великата тройка). Може би не ни показват тези моменти, ако са безинтересни.
Васил беше леко уплашен, но това е нормално. Засега ми харесва чуството му за хумор. Мартин е скаран с хумора. Той си има дежурен флиртаджийски репертоар - тип "заядлива закачка". Виктор хумор няма.

# 1 497
Аз също мисля, ,че Мартин или е в роля по идея на екипа, или самият той пробва Даниела и се прави на влюбен. А пък може и просто целта му е накрая да я осекси и дотам.
На пръв поглед Васил ми допадна, но за генерални изводи е много рано. Сече му пипето и има тънко чувство за хумор. Косара май ще се завърти около него.
Много ми е анти Росица бе хора. За втори път го пиша, но това момиче е такава скука в лице и емоции, че един пън е по-интересен. Злобна и завистлива ми е, но се прикрива.
Ивет е поза отвсякъде - играе го фаталната, сексапилна изкусителка. Виктор имах чувството, че ще я обладае, когато си беше сложила доминото и го задърпа към нея. Затова и я остави далеч от него.

# 1 498
Срещата на Виктор ми хареса - обожавам да летя! Адреналин,гледки...Определено се отпуска в компанията на Буба. Хареса ми как се сгушиха, говориха и целуваха. Сега,на нас може Буба да не ни харесва,но пък е добър пример,че за всеки влак си има пътник. ❤️Тук, може би, трябва да намеся Клаудия. Според мен Виктор спря да я харесва след изцепката й с джета. От тогава явно я избягва,а преди това я канеше на срещи.
 Срещата на Марто мина под наслов/както писах и преди/ "Ако искаш да ме гушкаш- трябва мнооого да ме слушкаш " Продължавам да твърдя,че Даниела не е привлечена физически от Мартин.Уж го целува ,а после се извърта и започва да гледа в земята,небето...За Мартин  мисля,че си е хлътнал,което пък променя моето мнение за него. Дано да ме опровергае на финала и извърти неочакван ход,ама нещо не го вярвам.🤨
 Интересен ми се видя разговора между А-М и Росица. Видях разликата в мисленето на две различни жени,поставени в еднаква ситуация.А-М е абсолютно трезвомислеща и наясно със статусът си,а Роси се самонавива и няма реален поглед над нещата.В тази връзка е хубаво,че Виктор се отдръпна, за да не и дава напразни надежди и да не я кара да се филмира допълнително.Така има шанс да не излезе от там с разбито сърце,което изобщо не й го пожелавам,защото я харесвам.🌸
 Пея в хора на тези,на които Васко им се  видял свежарка.  Нямам против това,че го включиха. За сега е приятен,владее се и не преиграва.👍
 А-М беше организатор на атаката срещу Данчето. Косара и Силвия си свършиха работата и посяха/за кратко/семенцето на съмнението в Марто.Готин ход -получи й се провокацията. Ако не беше грешката й да намекне на Виктор за пеперудите, Елвиса вярно нямаше да може да мигне, ама старото куче я хвана.😂😂😂
 И на мен ще ми е интересна динамиката между тримата ергена. Готино се получи епизодчето😉

Какво му каза за пеперудите, че го изпуснах това...

# 1 499
Вкарването на новия ерген спаси сезона за мен.
Чак такова своеволия незнам как са му позволили на Мартин, явно уговорката да прави каквото си иска е напълно реална, само една жена кани, видно заявява , че няма интерес към другите.
Виктор е по умерен, макар и той да върви по този път, аз си мислех, че ще кани Бранка до последно.
Много се надявам новия да забележи Роси, много ми е мъчно за нея, дано и тя да се отпусне, а да не се сдухва  само за Виктор

Общи условия

Активация на акаунт