🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #6: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 569
  • 2 165
  •   1
Отговори
# 1 620
Наистина се прекалява тук с храчките по Даниела. Да, не изглежда добре след корекциите, но нищо чак толкова плашещо няма, колкото сте се запрехласвали. Имало е къде-къде по-зле, една Габа от втори сезон, например, беше много по-окепазена, ама тогава не присъстваха по 10 мнения на страница колко са уплашени. И други "страшни" е имало - Сид, пияната слива, Виктория от трети сезон... Даниела най-голям трън излезе...

# 1 621
  • София
Половината сезон вече мина, а аз още не мога да свикна с външния вид на Рупецова и се стряскам като я видя Laughing
На мен ми прилича на женския австралопитек Люси (представете си я без косми и със силикон)

Вместо напред, се връщаме назад в еволюцията Laughing
Олеле! Точно.
Някой спомена Виктория от сезон 3 - само тя ми е толкова плашеща, но Даниела добре конкурира.

# 1 622
Не срещнах коментари на коментара на Айгюл, че Марто не харесва пътуването, защото досега все с тъпи жени е пътувал. Нещо подобно. Много е злобна и много хапе, но това ми беше ту мач.

Аз го коментирах по-назад. Много грозно впечатление ми направи. “Смотани жени” беше изказването.

# 1 623
Даниела е страшна, заради кокоренето и огромните изкуствени зъби в още по-огромната й паст. Реално докато не говори се вижда нос, много окепазен, но дотам. Отвори ли уста - край! Всеки път имам чувството, че аха и ще видя трахеята й в цял ръст.

# 1 624
Имеше, имаше, доста за Габа. Аз не знам какво се очаква да обсъждаме в темата за предаването, може би растежа на фитопланктон в басейните на вилите. Естествено, че тези тела, които са ни на показ по три часа ще обсъждаме. А и няма много материал, да обсъждаме отношения и интелект.

# 1 625
Не,не дайте да обсъдим кой има академична степен на обучение,кой от коя партия е и какво мислят за Шенген и влизането в еврозоната.Това са важни теми трябва да ги зададат на героите.И по това да се ориентираме евентуално кой с кого ще си тръгне от формата. Joy

# 1 626
Не,не дайте да обсъдим кой има академична степен на обучение,кой от коя партия е и какво мислят за Шенген и влизането в еврозоната.Това са важни теми трябва да ги зададат на героите.И по това да се ориентираме евентуално кой с кого ще си тръгне от формата. Joy
Защо не? Това е най-забавната част от риалититата. Миналия сезон коя се изцепи, че седемте чудеса на света били пет? 😁

# 1 627
Даниела масово е подигравана и обиждана на база външен вид, но на мен ми харесва ( явно съм от малцинството).

Не я намирам за гротеска или карикатура, както съм срещала до се пише (не конкретно тук), допада ми с и без грим.

Видях снимката й преди корекциите, Ами била е невзрачна, симпатяга - да, но нищо повече.

Разбира се, това си е мое лично виждане, но има къде-къде по-неуспешни и загрозяващи намеси от нейните - едни Преслава,Бони и Камелия веднага ми идват на ум, там за какви носове става въпрос, нейният е приказка даже.

Иначе как умело отвъртя Мартин, свят му се зави.
Колкото и да се прави на важен, яко е хлътнал.

Новият ерген ми харесва, поне може да води някакви разговори и да забавлява момичетата.

Виктор и Буба са сладки заедно, с нея изглежда спокоен и отпуснат, без напрежение, търси близост.
С Бранимира все е скован в очакване на поредното отхвърляне от нейна страна.

Адриана е най-печелившата от цялата ситуация, леко и елегантно се постави във фокуса на Васил и заслужено си получи роза.

Ана-Мария почти от началото ме кефи доста, само ако обере малко братле държанието си и го замени с повече женственост, ще е топ.
Много ми хареса как изслуша Роси и й даде хубави съвети.

# 1 628
  • ВАРНА
Също съм на мнение,че Даниела не е сексуална натура за разлика от Мартина.Тя сякаш с движение,поглед,завъртане кокетира и си харесва секса.Ивет също се люшка между прочетени пози и похвати за примамване на мъже,но изглежда непохватно и тъжно особено онова обикаляне около Виктор.Ана Мария въпреки позата на "желязка" си мисля,че е много страстна натура умишлено прикривайки я поради нейни си травми с мъжки прийоми за контактуване.

# 1 629
Разбра ли се защо Данка гледаше като препикано мушкато като влезе Васил.
Има нещо и там.
Връщам се да ви чета, много сте изписали.

# 1 630
Имам чувството, че на Мартина стоическото търпение спрямо любимия й Мартин и откритите му залитания към Даниела е на привършване. Мисля, че Бранимира скоро ще си събира багажа и ще си ходи, може би, последвана от Клаудия, ако последната не се ориентира към новия ерген.

# 1 631
Защо не? Това е най-забавната част от риалититата. Миналия сезон коя се изцепи, че седемте чудеса на света били пет? 😁

Това съм го пропуснала, но още помня как Маги заяви, че сме президентска република Joy

Такива игри според мен е задължително да се провеждат в присъствието на ергена/ергените. Да им видят и общата култура

# 1 632
Разбра ли се защо Данка гледаше като препикано мушкато като влезе Васил.
Има нещо и там.
Връщам се да ви чета, много сте изписали.
Нищо няма според мен. Пули се, защото промените я изкарват от зоната ѝ на комфорт. Тамън завзе всичкото екранно време и сега нов ерген, вероятно и нови момичета… Това едва ли ѝ е влизало в плановете.

Последна редакция: пт, 21 мар 2025, 22:46 от Lilly_85

# 1 633
  • София

Това съм го пропуснала, но още помня как Маги заяви, че сме президентска република Joy

Такива игри според мен е задължително да се провеждат в присъствието на ергена/ергените. Да им видят и общата култура
Според мен и ергените трябва да участват, не само да присъстват .

# 1 634
Имам чувството, че на Мартина стоическото търпение спрямо любимия й Мартин и откритите му залитания към Даниела е на привършване. Мисля, че Бранимира скоро ще си събира багажа и ще си ходи, може би, последвана от Клаудия, ако последната не се ориентира към новия ерген.
За това не виждам Мартина като жена до Мартин. Тя е болезнено ревнива, а той не би търпял сцени

Общи условия

Активация на акаунт