🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #6: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 701
  • 2 165
  •   1
Отговори
# 1 680
Ивет дълбае дъното с тези по принцип секси изпълнения. В нейния случай се вижда колко е важно жената да си носи сексапила. В подобна роля е и Ана-Мария – не ѝ се получават номерата на Даниела, защото е мъжкарана.
+1000. Ивет е хубава, но излъчва чиста пошлост, вместо еротика. Гледах ѝ сторитата в ИГ днес… Все едно реклама на някоя от ало.бг. Ужас.

Последна редакция: пт, 21 мар 2025, 20:58 от Lilly_85

# 1 681
Първоначалните ми впечатления от новия Ерген са много добри - симпатичен, зрял, уравновесен. Ще видим занапред как ще се държи. Допадна ми и как води разговор, май че беше най-нормалния в това шоу от всички сезони.

Мартин просто иска да победи Даниела. Но ми харесва динамиката помежду им, а на репликата му за третата й книга се смях доста.

Ах, Ивет, толкова ли си отчаяна...

# 1 682
Разбра ли се защо Данка гледаше като препикано мушкато като влезе Васил.
Има нещо и там.
Връщам се да ви чета, много сте изписали.
Познават се. Тя явно не е знаела, че той влиза.
Той го отигра лежерно, тя не успя. Изглеждаше така, все едно, че иска да избяга, но не може. Препарира се там.
А защо би ѝ станало конфузно от едно познанство? Така, както го описвате, все едно е имало нещо друго, а никой не потвърждава тази информация. Иначе съм съгласна с мнението на dany_nik, че заведенията си ги знаят и не е невъзможно да са се засекли. Дори бих допълнила, че не София, България е малка. Затова все едни и същи муцуни гледаме по телевизията.

# 1 683
Има нещо и там.
Сигурно някога му е давала ценоразпис, ама той не е отвърнал според очакванията ѝ. Simple Smile

# 1 684
Има нещо и там.

Може би се познават. Коментирала му е клип в Инстаграм преди около половин година.
Коой?

Васил е качил някакво клипче с някаква мечка, Даниела и Алек от 3 сезон са го коментирали преди половин година. Не знам дали се познават или просто клипчето е станало вайръл, гледам, че има над 150 хиляди лайка.
https://www.instagram.com/reel/C_icJPVIxcF/?igsh=MTg0NXcxbG50bmJzdg==

# 1 685
Има нещо и там.
Познават се. Тя явно не е знаела, че той влиза.
Той го отигра лежерно, тя не успя. Изглеждаше така, все едно, че иска да избяга, но не може. Препарира се там.
А защо би ѝ станало конфузно от едно познанство? Така, както го описвате, все едно е имало нещо друго, а никой не потвърждава тази информация. Иначе съм съгласна с мнението на dany_nik, че заведенията си ги знаят и не е невъзможно да са се засекли. Дори бих допълнила, че не София, България е малка. Затова все едни и същи муцуни гледаме по телевизията.
Реакциите на останалите горе-долу си бяха едни и същи, но нейната определено ми се открои. Не е само до евентуалното им познанство и че е лайкнала негово клипче. Тя не изглеждаше изненадана, а шокирана. Има разлика. Беше на тръни, сякаш очакваше, че нещо лично може да се разкрие за нея. После се поотпусна и се успокои, че страховете й не са се оправдали. Нещо като гузен негонен бяга.

# 1 686
Реакциите на останалите горе-долу си бяха едни и същи, но нейната определено ми се открои. Не е само до евентуалното им познанство и че е лайкнала негово клипче. Тя не изглеждаше изненадана, а шокирана. Има разлика. Беше на тръни, сякаш очакваше, че нещо лично може да се разкрие за нея. После се поотпусна и се успокои, че страховете й не са се оправдали. Нещо като гузен негонен бяга.
Мисля, че това са самовнушения. Определено не ѝ стана приятно, че още един човек влиза да открадне ефирно време от нея и със сигурност реши да се “докаже” на Мартин, като демонстрира, че не харесва новия. Но не виждам какво общо могат да имат Васил и Даниела. Като му гледам СМ, той е човек, който си прекарва времето в спорт и на открито - не в заведения и по спа процедури като нея. Ако се познава с някоя, това според мен е Адриана. И двамата ходят по планините, на маратони, живяли са в Англия и Гърция… Нещо ми е странна тази ситуация.

# 1 687
Задникът на Даниела се е сплескал заради позата, която е заела с крака. Пробвайте и вие така пред огледалото и ще видите, че ще изглежда по същия начин. Не мисля, че има увиснал задник, нито пък че е стегнат. Най-обикновено дупе като дупе. С малко целулит какъвто всяка жена има. От всички момичета Силвия е с най-мускулесто тяло и с плочки на корема.

Вярвам, че Даниела е човек на продукцията, обещана и е победата и се ползва с привилегии. И сега се е стъписала като е видяла, че влиза нов ерген - нещо, за което не е знаела предварително. Целувката и с Мартин беше ужасно позьорска и нагласена. И как само не си свали очилата, които впрочем хич не й отиваха. Видях и клипчетата в тикток с брекетите, имала е естествена и чаровна усмивка, но после я е развалила с бондинг, а след него с изкуствени зъби.

# 1 688
  • Out of the Mix
Ива и Адриана са съвсем нормални жени, затова са симпатични, на мен поне. Разговарят приятно, имат две гънки в главата. Спокойствието на Ива ми допада, а на Адриана чаровността и усмивката. Самостоятелни жени, работещи, естествени, бих казал ведри. Не са менекенки, но са им нормални телата, толкова не съм ги заглеждал, то не са ги и давали толкова.

Иначе Ивет печели по това направление, имаме консенсус. Smile

Анна-Мария май е с най-напомпаните цици, добре й седят. Mr. Green
Има говорен дефект, в началото помислих, че може да е влезнала с брекети, като предния сезон Маги.

Не смятам, че е ревнива Мартина.
По-скоро й е тъпо, че не й отговарят на чувствата, чувства се непълноценна, излишна, а уж е харесвана.
Има много потенциал в нея за какво ли не, като в момента все едно е в клетка, тясно й е, има да дава много любов и грижа.
Като си намери нейния човек, който да я разкоства от секс, да я уважава и да са влюбени, ще му е вярна до гроб.

# 1 689
Адриана има доста добро тяло. Поне по време на боди пейнтинга ми беше направило впечатление. Имам чувството, обаче че Бранито се ояжда там. Помня на един от първите коктейли с токчета и рокличка бяха доста тънички крачетата. Снощи бяха едни балдъри... Ще има да сваля за университета яко...

# 1 690
Даниела е много амбициозна и природно интелигентна, избрала е по този начин да живее, нейна си работа, но ѝ се получава. Ако я влечеше образованието и професионалната реализация мисля, че и там щеше да успее, но не я влече.
Дразня се на Роси и Синтия, хубавици, с образование, ама много плахи и пасивни. Сега разбирам защо за Роси в САЩ нямало мъже, ама то и в България няма да има, ако не се събуди и активизира. И връзките, и брака са си труд, с дрямане нищо не става.

# 1 691
А според мен всички са навързани като свински черва и повечето се познават и от преди, играят “връзки”, шуробаджанащина и т.н.
Ходят на едни и същи места, София не е толкова голяма, вървежните заведения се знаят.
Мисля, че не е спойлер, защото няма отношение към романтиката в сезона, Мартин познава Брана , тя е била гадже на сина на съдружника му. Всички са навързани, за някои ще разберем, за други не. Но и аз мисля, че случайни няма.
Затова Брана, когато спомена бившия си, говори за стандарта и че не иска да го сваля. Освен пари, може би става въпрос и за отраканост.

# 1 692
Скрит текст:
Мисля, че това са самовнушения. Определено не ѝ стана приятно, че още един човек влиза да открадне ефирно време от нея и със сигурност реши да се “докаже” на Мартин, като демонстрира, че не харесва новия. Но не виждам какво общо могат да имат Васил и Даниела. Като му гледам СМ, той е човек, който си прекарва времето в спорт и на открито - не в заведения и по спа процедури като нея. Ако се познава с някоя, това според мен е Адриана. И двамата ходят по планините, на маратони, живяли са в Англия и Гърция… Нещо ми е странна тази ситуация.
Както някой по-нагоре спомена, те почти всички се познават, само че някои играят добре, други не толкова. И още няколко персонажа за цвят, за да не е толкова очевидно.
Просто приемам, че на този етап няма как да се разбере какво точно я смути.

А Мартин просто се забавлява в шоуто, никакви реални симпатии няма към Даниела или някоя друга, само им прави реклама и им вдига акциите.
Той я целува по врата, тя с очила, но се виждаше, че зяпа храстите зад него. Егати страстта Joy

# 1 693

Той я целува по врата, тя с очила, но се виждаше, че зяпа храстите зад него. Егати страстта Joy
Ееееееее, ама дайте малко път и на романтиката и страстта, де! Може да ги е зяпала замечтано, тип “а не може ли да се скрием в тия храсти, далеч от тъпите камери”

# 1 694
Мъчи ме един въпрос, колко е голям
един тук-тук,  къде висеше оператора за да заснеме тази, така импровизирана целувка ?

Общи условия

Активация на акаунт