🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #6: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 598
  • 2 165
  •   1
Отговори
# 1 665
Друго впечатление оставят в мен подмятанията на Виктор към Мартин, наричайки го 50-годишен и шут/палячо, които винаги са зад гърба.. Рибите са двойствен знак - от една страна, Виктор може да се чувства добре от покровителството на Мартин, от друга, показва едно раздразнение от него, защото присъствието на Марто активира комплексите му и го кара да изглежда нестабилен пред жените (компанията).

# 1 666
Онлайн просякини 😂😂😂

# 1 667
Друго впечатление оставят в мен подмятанията на Виктор към Мартин, наричайки го 50-годишен и шут/палячо, които винаги са зад гърба.. Рибите са двойствен знак - от една страна, Виктор може да се чувства добре от покровителството на Мартин, от друга, показва едно раздразнение от него, защото присъствието на Марто активира комплексите му и го кара да изглежда нестабилен пред жените (компанията).

На мен ми беше неприятно да му слушам подмятанията на Виктор. Мартин от ден 1 се е държал с него, като с по-малко братче и с тези негови изказвания наистина премина граници.

# 1 668
  • София
Здравейте! Понеже нямам инстаграм и съм пропуснала сторито на Даниела, някой може ли да ми каже от къде е черната ѝ рокля с голите рамене?

# 1 669
Не,не дайте да обсъдим кой има академична степен на обучение,кой от коя партия е и какво мислят за Шенген и влизането в еврозоната.Това са важни теми трябва да ги зададат на героите.И по това да се ориентираме евентуално кой с кого ще си тръгне от формата. Joy
Защо не? Това е най-забавната част от риалититата. Миналия сезон коя се изцепи, че седемте чудеса на света били пет? 😁

Това съм го пропуснала, но още помня как Маги заяви, че сме президентска република Joy

Такива игри според мен е задължително да се провеждат в присъствието на ергена/ергените. Да им видят и общата култура
Също съм на мнение, че един тест, куиз за общата култура на ергенките, би бил добра идея и ще даде още " храна" за темата.

# 1 670
Разбра ли се защо Данка гледаше като препикано мушкато като влезе Васил.
Има нещо и там.
Връщам се да ви чета, много сте изписали.
Познават се. Тя явно не е знаела, че той влиза.

# 1 671
  • гр.София
От тим Мартин ( чаровен ми е,непосредствен . Стига да не ми е в къщата) скачам в тим Васил- топ е, има излъчване на мъж, харесва ми и визуално, и как общува, остава да не се издъни нещо. Странно ми стана Васил да избере да говори точно с Адриана и Ива ( не симпатизирам и на двете) , после реших,че или си пада по миньончета ,или по по- зрели жени.
Роси и Синтия и с него нямат шанс.
За фигурата на Роси - за съжаление няма талия.
Ивет има уникално тяло и кожа. Превзетото й поведение и влудяващ маниер на говорене, обаче ,мен ме отблъскват.

# 1 672
От тим Мартин ( чаровен ми е,непосредствен . Стига да не ми е в къщата) скачам в тим Васил- топ е, има излъчване на мъж, харесва ми и визуално, и как общува, остава да не се издъни нещо. Странно ми стана Васил да избере да говори точно с Адриана и Ива ( не симпатизирам и на двете) , после реших,че или си пада по миньончета ,или по по- зрели жени.
Или НН му е казал кои са статистките и го е инструктирал да вземе да ги раздвижи малко, с надеждата да спаси сезона. 🙄

# 1 673
А според мен всички са навързани като свински черва и повечето се познават и от преди, играят “връзки”, шуробаджанащина и т.н.
Ходят на едни и същи места, София не е толкова голяма, вървежните заведения се знаят.
Мисля, че не е спойлер, защото няма отношение към романтиката в сезона, Мартин познава Брана , тя е била гадже на сина на съдружника му. Всички са навързани, за някои ще разберем, за други не. Но и аз мисля, че случайни няма.

# 1 674
  • # супернатурална #
Ако НН беше казал към кои да се насочи новият, за рейтинга на предаването те трябваше да са някои от "фаворитките". Е това е съспенс. Ма може и да му е дожаляло за фикусите (на НН) Кой да знае.

# 1 675
Ако това е истина за Даниела, може би заради това е сменила и името си.

Бричове като на Ива не съм видяла с фитнес да изчезват 🤣 отделно така ги коментираме все едно половината сме мис Олимпия, а сигурна съм, че повечето сме далеч от това.
Според мен просто се е кръстила, защото е кръстница на децата на Бачорски. Grinning

# 1 676
  • Варна
Малко прекалявате по адрес на Даниела, сега пък задникът ѝ бил виснал - ми освен да бутне силикон и там, че да сте доволни? Oh, wait...
Хубав задник показа на масажа. Завъртяла се в някаква поза и веднага "ауу тцтцтц увиснал" "аууу целулит"...

Увиснал задник

Стегнат задник

Ето нагледно разликата, ако пак не я виждате, оптика.

# 1 677
Адриана и Ива поне се усукаха около новия от страх, че скоро ще ги гонят. А Ферайчето и Косарчето си седяха на дивана и чакаха да ги забележат.
Ивет дълбае дъното с тези по принцип секси изпълнения. В нейния случай се вижда колко е важно жената да си носи сексапила. В подобна роля е и Ана-Мария – не ѝ се получават номерата на Даниела, защото е мъжкарана.

# 1 678
Ако НН беше казал към кои да се насочи новият, за рейтинга на предаването те трябваше да са някои от "фаворитките". Е това е съспенс. Ма може и да му е дожаляло за фикусите (на НН) Кой да знае.
Това няма да се получи. Три от фаворитките (Даниела, Мартина, Люба) вече са се насочили към мъж и според мен си дават сметка, че ако сменят избора си, ще паднат от двата стола. Евентуално може да се закачи с четвъртата фаворитка (Бранка) и естествено Косара. На последната ѝ светнаха очичките, като го видя.

# 1 679
Разбра ли се защо Данка гледаше като препикано мушкато като влезе Васил.
Има нещо и там.
Връщам се да ви чета, много сте изписали.
Познават се. Тя явно не е знаела, че той влиза.
Той го отигра лежерно, тя не успя. Изглеждаше така, все едно, че иска да избяга, но не може. Препарира се там.

Общи условия

Активация на акаунт