🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #6: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 598
  • 2 165
  •   1
Отговори
# 1 710
Според мен Мартин искрено се въодушевява от Даниела. Не знам дали са му трайни увлеченията по принцип, но не мисля, че е за пред камера. За нея не съм убедена.

За тялото съм на мнението на Telesilla. Не става въпрос коя е тънка или голяма, а че повечето са отпуснати.
И да, ако глутеусът е трениран, позата на крака не го "кара да увисва".

# 1 711
Да, слабичка е Александра, но има дълги и хубави крака по мое мнение. Ако ще говорим за красота.

# 1 712
Чудех се коя Александра, Гугъл ми помогна…
Тя дума не продумва и я бях забравила.. Sad

Атанаска Бачорска е също родом от Родопите. Явно оттам е връзката й с Даниела.
Между “звездите” ни пак всичко е навързано, че и мъжете често си разменят, както знаем… една огромна италианска фамилия се получава.

Последна редакция: сб, 22 мар 2025, 00:51 от Не се сърди, човече

# 1 713
Чудех се коя Александра, Гугъл ми помогна…
Тя дума не продумва и я бях забравила.. Sad
За огромно съжаление, I suspect че скоро ще ѝ се наложи to speak - Виктор is not going to я остави, след като му направи комплимент за неговите hazel eyes.

# 1 714
Даниела е много амбициозна и природно интелигентна, избрала е по този начин да живее, нейна си работа, но ѝ се получава. Ако я влечеше образованието и професионалната реализация мисля, че и там щеше да успее, но не я влече.
Дразня се на Роси и Синтия, хубавици, с образование, ама много плахи и пасивни. Сега разбирам защо за Роси в САЩ нямало мъже, ама то и в България няма да има, ако не се събуди и активизира. И връзките, и брака са си труд, с дрямане нищо не става.
Чак природно интелигентна? Според мен, най-интелигентна е Анна_Мария. Прави много добри изводи, за ергена или за момичетата, дано са нейни, а не подсказани от психоложката. Даниела, като е писателка, защо му написа само 3 реда писмо и нищо лично? Не съм  и чела книгите, и не смятам да ги чета, но очаквах повече.

За мацките от Америка - май е тенденция да  идват да търсят в БГ.  Кариера ли правят, и минава времето, пари ли много правят, но излиза, че са някак незрели за живота. Дано да греша. Росица, Александра, и сестра и Анна.

# 1 715
  • България
Елвира разказа, че Анна-Мария се интересува от различни риалитита. Гледала е всички сезони на Игри на волята и на Ергенът, правила е анализи на героите.

# 1 716
  • София
Да, като общество сме големи моралист на думи, на практика се вижда друго

# 1 717
Мартин,Виктор и Валерия от миналия сезон са заедно на дискотека, качиха стори преди малко

# 1 718
"Момата" беше топ миналата година. Ходих даже  в студиото с един приятел на "ВИП" места да гледаме срещите на живо от упор на 2 метра от диванчето. Толкова бесен криндж никъде не съществува, аз направо ревях. Ние стоим и пием някакво уиски, а Момата на живо с някакви брутални нърдове кринджва. Ако Любо прави пак нещо такова, няма кой да ме спре да ида да гледам пак, то беше 10 пъти по-яко от Ергеня и кринджът си е абсолютно натурален в реално време 😂😂😂. Представете си как двама правят романтична среща уж и други двама на три разкрача разстояние се заливат от смях 😁.
Е как, нали вип бе онзи който по едно време беше кандидат, сещам се че стоеше или седеше зад Наглас Шопов, никога не съм виждала повече от един, поне не се сещам. И по време на срещите май влизаше в стаята.
Както и да е, остава си най якото нещо някога заснето, за мен. От началото до края бе абсолютно недомислено, зле подготвено и даде силна заявка в началото, но към края...
Но, не съм се смяла така нито преди, нито пак оттогава. Особено по време на представянето на кандидатстващите.

По темата за Ергена, гледах Елвира при Любо,...ами промених си мнението, не е чак толкова умна. Е може и да е, но чак пък да живееш под камък и да не си чувала за Мр.Бийст...
Елвира каза че със Бранимира са работили заедно като хостеси във Театро.

# 1 719
Ана Мария ми се струва най-интелигентна от момите. Жалко, че не е тя избраната от Мартин. Интересна ми е, не говори толкова много, но премисля нещата по един интересен начин, не говори глупости. Единствено грозно впечатление ми направиха коментарите,че обижда определни момичета, но не са го излъчили... Определено е интересна , а е и красива. Текстът ѝ беше в пъти по-добре изпипан от самозваната писателка. Дано има развитие в образа ѝ. Най-вероятно мъжката енергия ѝ идва в повече, за да бъде привлечен Мартин. А може би ѝ трябва определен тип мъж, за да отключи повече женственост в нея...

# 1 720
Не знам дали е интелигентна или не, но Анна-Мария е класическо були и в момента, в който се почувства несигурна в себе си, почва да плете интриги и да клюкари на Мартин. Хич не е оферта да си близък с такъв човек.

Последна редакция: сб, 22 мар 2025, 01:24 от Lilly_85

# 1 721
Анна Мария я харесах от ден 1, интересна ми е, много е хубава, умна е, серт е. Бих искала да имам такава приятелка.

# 1 722
Селска тарикатка със самочувствие
 ми е Ана-Мария, и с фасони, и с мурафети, и се мятка, и се цупи. Явно тези номерца не минават щом е сама, бизнес дама на година нам си коя.

# 1 723
Много ми е противна и грозновата Ана Мария. На всичкото отгоре фъфли и често не разбирам какво говори.
Мартин истински клъвна по Даниела.
Мартина се държи като отчаяна стара мома, все едно  М е последният влак. Много жалко.

# 1 724
Мартина беше много красива на коктейла.

На Даниела роклята е от Bella Barnett - харесвам ги и я разпознах.

Новият ерген за момента е топ.
Виктор пък започна да плещи глупости, дано се освести.
Мартин си лапна и то където не трябва.

Общи условия

Активация на акаунт