🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #6: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 618
  • 2 165
  •   1
Отговори
# 1 935
Може, да. Тя определено е по-различна от другите си с поведение, но смятам че малко прекалява и той го разбира. Или като много мъже би се съгласил с всичко докато си постигне целта. 😁

# 1 936
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Нали за Мартин се говори,че изневерил на съпругата си с Емануела, лудо влюбен в певицата и причината да се разведат.  Такава е клюката, не знаем как е реално.
В предаването си каза,че много рано са имали деца и вдигнали сватба и сякаш да се оправдае,че не си е поживял и затова сега наваксва с алкохол и парцалани по дискотеки.

# 1 937
Мисля,че Йоана се изпусна като каза,че Ергенът за Мартин е една игра вътре,която ще продължи и след края на предаването. После се опита да замаже положението,че не е имала това в предвид

# 1 938
На това предаване трябва да му сложат червена точка с предупреждение ,че гледането може да увреди психичното състояние на някои хора.😂😂😂

Коментар под генчовата снимка :

# 1 939
В то в пълно с откачалки , които пишат коментари 😀

# 1 940
Някой не си е пил хапчетата.

# 1 941
  • София
В писмото на Даниела пише - "да не се ангажира толкова много с обществените очаквания за брак, деца и норми".

Това беше 🔝 - предполага се, че Мартин не иска брак и деца 😉

# 1 942
Аз изпуснах няколко серии и сега наваксвам - почти към края съм.
Бранимира или Любомира? Това е въпросът. От друга страна има и Косара, но не мисля, че тя има голям шанс с Виктор. Той пък, от своя страна като един типичен мъж, побърза да се похвали пред Мартин със завоеванието си във вид на целувки с Любомира, докато тя дискретно премълча тази интимна подробност пред мацките. Ех, мъже, мъже...по-големи клюкари сте от нас, жените.
Наш Мартин пък нещо взе да изостава на любовния фронт. Ана-Мария го реже като кисела краставица, чудя се тя пък какво прави там щом е толкова велика? Мургавата Даниела няма да се хареса на мама. Според мен нещата клонят към Мартина, обаче пък тя не е особено умна. Въобще, Мартин го закъсА от'сЕкъде.

Последна редакция: нд, 23 мар 2025, 20:33 от Janelle

# 1 943
В писмото на Даниела пише - "да не се ангажира толкова много с обществените очаквания за брак, деца и норми".

Това беше 🔝 - предполага се, че Мартин не иска брак и деца 😉
Според мен пък, частта от писмото на Даниела за неспазването на обществените очаквания за брак и деца, са само и единствено нейно самоуспокояване, защото е на 33, а още дори няма стабилен партньор и е започнала да се притеснява. Най-вероятно семейство и роднини отдавна й намилат по темата.

# 1 944
То е досадно наистина , ако една жена се връзва сигурно  е много неприятно .
Аз го разбирах , че си живее живота както иска , а не както очакват хората и си беше от нея за нея , не към Мартин

# 1 945
Ми няма как да не се връзва, ако повечето й приятелки, съседки, съученички и роднини, на тези години имат по едно, а повечето и по две деца. Тя може да си повтаря, че живее извън нормите и й е супер така, но опасението да не изтърве влака, явно вече се е загнездило, иначе нямаше и да й хрумне да го напише.

# 1 946
О не знам , аз лично не искам и не се връзвам , за това не ми се струва никак странно.

# 1 947
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Аз ако бях там, и аз щях да напиша подобно писмо като на Даниела.
Въобще не обичам драми,ревове и сополи.Не ме интересуват чуждите драми и любовни проблеми,така както не смятам,че моите такива са тяхна работа и трябва да се разнасят по телевизията.

Въобще им се чудя на акъла как може да са толкова откровени и да не си пазят личното пространство/живот?
Даже срещи не получиха. Хахаха.
Дори Мартин им се почуди на акъла..

# 1 948
Опитаха се да развълнуват ергените и да ги впечатлят, каква нежна душевност имат, колко много са преживели и какъв кураж имат да бъдат откровени.
Е, мъжете се впечатляват от други неща, каква изненада!

# 1 949
  • София
Къде мога да гледам първите няколко епизода?

Общи условия

Активация на акаунт