🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #6: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 454
  • 2 165
  •   1
Отговори
# 1 950
# 1 951
Малеее, още един ергенин! Добре, че не четох темата, много съм изненадана.
Визуално Васил не е мой тип. Аз харесвам тип Виктор, синеоки мъже.
Васил ми се вижда по-нисък, но ще имам възможност да видя по-добре, когато застане до другите двама, обаче ми се видя малко по-висок от Наум, а на мен Наум ми идва нисичък.
Виктор си каза - Косара и Любомира. Бранимира за момента е аут.

# 1 952
Все пишете за бившата съпруга на Мартин. Коя е, как изглежда?

# 1 953
Виктор от толкова напъване най-накрая ще си обърне горната устна върху носа, ама че усмивка!
Понеже гледах последния епизод на запис, хареса ми Васил, на първо четене е интелигентен, възпитан и обран, нямаше просташки лафчета, фамилиарничене и напъване. Но още е много рано, те Виктор и Мартин в началото също ми се видяха ок. 😄

# 1 954
Васил ми се вижда по-нисък, но ще имам възможност да видя по-добре, когато застане до другите двама, обаче ми се видя малко по-висок от Наум, а на мен Наум ми идва нисичък.
Застана. Като гледам колкото Мартин е или поне колкото Виктор.

# 1 955
По-нисък е, Марто е най-висок.

# 1 956
Васко има шанс да стане най-харесвания ерген,просто защото ще е с най - малко ефирно време.😂😂😂

# 1 957
Ами не съм ги мерила, ама като гледам, всъщност е по-висок от Виктор

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 23 мар 2025, 22:27 от DiaMia

# 1 958
  • София
Третият ерген не е ли мъжът от рекламата на Parusan, шампоан против пърхут?

# 1 959
Този път продукцията надмина себе си - много приятно за гледане риалити направиха. Дори не можем да се изпокараме в темата. Много красиви на коктейла на Гетсби и освен това разговорите и приятелските съвети и подмятания между хора от различни лагери много ме кефят. Браво от мен на продукцията.
Малко постничко откъм Шри Ланка, но от мен да мине. То май там няма нищо специално за гледане, пейзажите не са нещо особено, поне тези, които до сега показаха, а и няма тюркоазени води.

# 1 960
О, много прилича, но мисля че не е той. С по-тъмна коса е и по-голям нос.

# 1 961
Малеее, още един ергенин! Добре, че не четох темата, много съм изненадана.
Визуално Васил не е мой тип. Аз харесвам тип Виктор, синеоки мъже.
Виктор си каза - Косара и Любомира. Бранимира за момента е аут.
Зелени. Очите му са зелени. Вече побесня, че го рисуваха със сини очи. 😁

# 1 962
Този сезон го харесвам повече от другите, но ми липсват моменти, в които да видя интелектуални, физически данни от всички - игри ми липсват, задачки.

# 1 963
Този сезон го харесвам повече от другите, но ми липсват моменти, в които да видя интелектуални, физически данни от всички - игри ми липсват, задачки.

Голяма част от момичетата са с целулит, но това е пък е знак, че са доста фертилни. Wink

# 1 964
Радвам се, че има хора, на които новият сезон им харесва повече от предишните. За съжаление, при мен не е така. Почти не виждаме комуникация между участничките, а ергените дори не се правят, че им пука. Някакви хора влизат и излизат, все едно е автогара. Дори спортните игри и битовизмите ми липсват.

Общи условия

Активация на акаунт