🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #6: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 454
  • 2 165
  •   1
Отговори
# 1 965
Кой ви е казал, че са се разделили заради изневери?

Мартин обясняваше на Даниела как бил изневерявал, защото се оженил много млад и много рано направили деца. Та останах с впечатлението, че той изтъква това като причина за развода. Явно жена му го е хванала в крачка. Колко ужасен, ужасен човек!

# 1 966
По повод на смешното клипче на Васил с мечката, което се постна тук, му разгледах отгоре-отгоре Инстаграма. Свежарка ми изглежда. Неслучайно и Косара се преориентира в промото. Биха били хубава двойка, макар да не виждам жена негов тип там. Останах с впечатлението, че той е доста активна и екстремна личност. Харесва ми и спокойствието и увереността, с които отговаряше на провокациите на Мартин на коктейла.

# 1 967
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Ужасен,колко пък да е ужасен? Ами това е масово явление при прибързани бракове в млада възраст.
Важното е,че имат приятелски отношения.

От колкова време са навън,как пък една от вас не засече двойка? Гледам Мартин и Виктор навсякъде са заедно двамата. Дано да не стане както с Рълев. Мастагарков също.

Последна редакция: пн, 24 мар 2025, 06:47 от Adoralova

# 1 968
Изгледах го подкаста с Йоана "На Дивана" направиха ми впечатление няколко неща:
1. Тя говори в минало време за Мартин, но не е затворила страницата и то и личи колкото и да се опитва да заблуди зрителите.
2. Баща и я е подкрепил да отиде в ергена, но не е бил съгласен.
3. Водила е разговор дълъг с Мартин били се засекли случайно.
4. Избягваше темата Даниела. За другите сподели някакви неща за нея беше доста обрана. Докато за другите говори и изрази мнение.
5. В началото каза, че му пожелава много щастие в избора и да няма скандали..... Тук ми говори, че знае какъв е избора му и как се развиват събитията и злорадстваше. Като уж загатва нещо.
В заключение това е едно разглезено момиченце, което все още не е пуснало играчката си, защото тя трябва да бъде негова.

# 1 969
Червенокосото момиче на Виктор, как се каваше, името й започва с К., е доста закръгленка. Роклята й беше много неподходяща. Ферай ми прилича на мишле в лицето.

- Нещо за финал искаш ли да кажеш?
Васил: - Здравей, бабо!
Кефиии! Smiley

Последна редакция: нд, 23 мар 2025, 23:11 от Janelle

# 1 970
Ако Марто беше верен на жена си сега щеше да е с 40+ годишна..... like втф, не си го представям.

# 1 971
Дайте да я видя тази жена.

# 1 972
Gergana yosheva и е инстаграма .

# 1 973
  • here and now
Що? Че той смени 20 годишна за 30+.. Даниела е по-близо до възрастта на жена му от Йоана..
Имам чувството, че Мартин си мисли "Ей с тая ако се хвана наште ще откачат" и действа... Mr. Green

# 1 974
# 1 975
Красавица!

# 1 976

Много е готина. За съжаление дъщерите не са взели от нейната хубост. Или е това, или тя е толкова тунингована, че всъщност е неузнаваема. Нали знаете, че един японски милионер съди жена си, че го е заблудила и му е родила грозни деца, защото тя не била красавица, а просто била тунингована...Така че не знам, не знам. В днешно време знае ли човек кой стои насреща му?

# 1 977
Ами не е толкова тунингована, натурална красавица си е. Това с японския е глупост, която се разпространява из интернет от години.

# 1 978
Ами не е толкова тунингована, натурална красавица си е.

Мммм, бая си е тунингована. Скули, устни, бръчки, коса, вежди, не виждам добре захапката, може и тя да е пипана. Като млада си е съвсем обикновено момиче. Като по-възрастна е уау, така че пипнала се е.

# 1 979
Искате да ми кажете, че това е бившата жена на Мартин, която е родила и две деца?
https://www.instagram.com/gergana_yo/

Общи условия

Активация на акаунт