🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #6: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 454
  • 2 165
  •   1
Отговори
# 1 980
Може ли да не цитираш И снимките, че стават километрични постове?!

# 1 981
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Същата. Брюнетка повече я харесвам. Има страхотни очи.
Не знам Мартин при такъв прототип как въобще има очи за кръчмарски бръмчалки?
Не,всъщност не се изненадвам, като за неговия лайфстайл точно такива му отиват.

Последна редакция: пн, 24 мар 2025, 06:48 от Adoralova

# 1 982
Същата. Брюнетка повече я харесвам. Има страхотни очи.
Не знам Мартин при такъв прототип как въобще има очи за кръчмарски бръмчалки?
Не,всъщност не се изненадвам, като за неговия лайфстайл точно такива му отиват.
Умната жена с професия няма да се занимава с мъже като него,които спят до 10-11 и вечер редовно пияни по дискотеките.

Е, все пак не всичко е до външност. Може да не си пасват като характери и начин на живот. Wink

# 1 983
  • София
Че тя е с тънки устни.
Веждите просто са и много оскубани, което беше стандарт преди години, а сега са нормални.
Косата си е нейната или и боядисването се брои за тунинг.Grinning
Понякога пишете по инереция за корекциите.
100% има ботокс и някакви подмладяващи процедури, но в никакъв случаи не си е сменила самоличността.

# 1 984
Уникална жена! И по млада и сега.

# 1 985
И Елвиса, и жена му ми харесват като млади, сега само тя.

# 1 986
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Тази жена ми дава вайба на Наталия Симеонова,но по-млада и по-слаба. Laughing

# 1 987
  • София
Много хубава жена е имал, красива и естествена. От момите у предаването не го виждам с нито една да гради сериозни отношения - за по кръгче, две, може и да има някои, но за друго по-скоро не. То и той си е особен с тези тестове, които само прави, с това недоверие, което има. Дано да намери своето щастие в лицето на някоя - ако наистина това иска, а не само известност.

# 1 988
Натурална красавица е бившата съпруга на Мартин, нито има правени скули, нито нос, нито устни. Всичко си е нейно по рождение, най-много ботокс да има. Съвсем естествено и много красиво лице, къде го видяхте този "тунинг", не знам -

# 1 989
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Трудно е да се прецени,защото всичките й снимки са с инстаграмски филтри.
Но да, хубава жена.

# 1 990
Голямата им дъщеря прилича много на Мартин, а малката е със светли очи като майка си. Гергана е около 39 годишна, занимава се с йога, страхотно изглежда на снимките.

# 1 991
Струва ми се, че Мартин търси само забавление.Не очаквам сериозна връзка от него.Много по-интересен е формата с 2ма, 3ма ергени.Васил влиза късно и имам чувството, че трудно ще се отпусне.Симпатичен ми е сега, после ще видим.
При момите също ми допада, че няма скандалите от предишните формати заради, които пропусках да гледам освен  финала.Инфантилните игри на участничките не ми липсват.

# 1 992
  • София /Абсурдистан
Много красива жена, а той я зарязал и се занимава с разни кухи лейки и с Данка.

# 1 993
Разгледах й инстаграма. Два различни свята са с Мартин. Няма как да живеят заедно.

# 1 994
И да има филтри, най-много да я позагладят, но с просто око се вижда, че не е оперирана. Пък ако е правена - хвала на този лекар, не ще да е Дилбер, Мустафа или Георгиев, а някой Холивудски, защото ни е пързалка, ни е ски шанца, нито два ката наденици, а напълно естествено изглеждащи нос и устни. Това в рамките на шегата, разбира се, вижда се, че чертите й са естествени, а не плод на скалпел.
На мен ми е нещо средно между Наталия Симеонова на младини и Никол Станкулова.

П.п. Горкият Мартин, ако беше останал с тази красавица, че щеше да спи с жена на 40, а не с Данчето... 🤓

Последна редакция: нд, 23 мар 2025, 23:51 от Tess d`Urberville

Общи условия

Активация на акаунт