🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #6: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 422
  • 2 165
  •   1
Отговори
# 2 040
# 2 041
На Анна-МАрия гърдите не са ли естествени? Поне на такива ми приличат.
Най-естествен и чист силикон
Правен в някой гараж в Банско.

Всъщност много от нас биха били в мир със себе си – красиви отвън и отвътре, ако има кой да плати таксите за образование на децата.
Определено.

# 2 042
Одри ♡
лелееее, много е яко. Браво на Недялко, в това му е силата.

# 2 043
Не се знае дали бившата на Мартин и тя не е някакъв кошмар.

Ако постоянно му мели за разни зодии, асценденти, назална карта...
Тя е йога инструктор, не астролог. Виж, ако му говореше за "разни зодии, асценденти, натална карта", можеше още да са заедно. Йога инструкторката от срещата им в София не го изкефи, но Адрианчето със срещата им в планетариум не я върна.😀

# 2 044
Защо наричат Мартин - Евлиса? Като Елвис ли пее, защото ако да, дано да изпее нещо и в Ергена, бих искала да видя това негово лице.

Мартин е покер играч, Елвис е покер турнир. Оттам и прякорът му Елвиса.

# 2 045
Като гледам снимката, ме яд яд как се развалят такива семейства. Много са хубави.
Ами не е толкова тунингована, натурална красавица си е. Това с японския е глупост, която се разпространява из интернет от години.
Скрит текст:

На снимка много неща може да изглеждат хубави. Но има повече за едни отношения. Ако приемате само външния вид, за да си правите изводи за стойността й, ами то тогава има много като нея, значи за Мартин има много от същия избор. Хубава е, но не е уау чаровна. И Йоана, ако я гледаме на снимка с някой, "ох колко хубава двойка". Ама дали? Като я видяхме какви змии и гущери избълва.
Въобще не сме я чули да говори тази негова бивша на Мартин. Съвсем възможно е грам да не си пасват като разбирания за живота или да са порастнали в различни посоки с времето. Гаджосали са се млади все пак.
Като се знае, че се занимава с йога, мен лично това на прима виста не ми прави добро впечатление. Изцепките й в инстаграм също са далеч от зрели за жена с две деца. Честно казано, и стилът й не ми харесва (на Марто стила на снимката също). Но това е първо впечатление. Същото и с това колко хубава била и на тази база изводите какво хубаво семейство били.

Последна редакция: пн, 24 мар 2025, 13:48 от Linda*kiss

# 2 046
Скрит текст:
Като гледам снимката, ме яд яд как се развалят такива семейства. Много са хубави.
Ами не е толкова тунингована, натурална красавица си е. Това с японския е глупост, която се разпространява из интернет от години.
Скрит текст:

Скрит текст:
На снимка много неща може да изглеждат хубави. Но има повече за едни отношения. Ако приемате само външния вид, за да си правите изводи за стойността й, ами то тогава има много като нея, значи за Мартин има много от същия избор. Хубава е, но не е уау чаровна. И Йоана, ако я гледаме на снимка с някой, "ох колко хубава двойка". Ама дали? Като я видяхме какви змии и гущери избълва.
Въобще не сме я чули да говори тази негова бивша на Мартин. Съвсем възможно е грам да не си пасват като разбирания за живота или да са порастнали в различни посоки с времето. Гаджосали са се млади все пак.
Като се знае, че се занимава с йога, мен лично това на прима виста не ми прави добро впечатление. Изцепките й в инстаграм също са далеч от зрели за жена с две деца. Честно казано, и стилът й не ми харесва (на Марто стила на снимката също). Но това е първо впечатление.
Същото и с това колко хубава била и на тази база изводите какво хубаво семейство били.

И аз това казвам ама на, нито един лайк. Tired Face
Мартин, щом е покер играч значи е пресметлив и хладнокръвен. То това го видяхме и в Ергена вече. Такива мъже са много опасни, имат око за детайлите и знаят какво искат от живота.

# 2 047
Не познавам Козирог, който да не е пресметлив и хитър. Той някъде има Лъв, това постоянно желание да е под светлината на прожекторите и тази несигурност в същото време, която няма как да прикрие…
Никога не го харесах, още от Игрите.

# 2 048
Какво работи бившата жена на Мартин, някой знае ли

# 2 049
Нали е йога инструкторка.

# 2 050
Гергана е йога инструктор , какви пък изцепки е имала в инстаграм ?
Много причини има хората да се разделят , важното е ,че са в добри отношения.

# 2 051
Скрит текст:
Скрит текст:

Скрит текст:
Като се знае, че се занимава с йога, мен лично това на прима виста не ми прави добро впечатление. Изцепките й в инстаграм също са далеч от зрели за жена с две деца. Честно казано, и стилът й не ми харесва (на Марто стила на снимката също). Но това е първо впечатление.
Същото и с това колко хубава била и на тази база изводите какво хубаво семейство били.
И аз това казвам ама на, нито един лайк. Tired Face
Мартин, щом е покер играч значи е пресметлив и хладнокръвен. То това го видяхме и в Ергена вече. Такива мъже са много опасни, имат око за детайлите и знаят какво искат от живота.
От друга страна, например Даниела. Тя не е така хубава като бившата му. И според мен Мартин го вижда. Но Даниела показва характер (макар и доста отиграност и фалш да има), игрива е, има някои остроумни реплики, забавна, гъвкава, по-земна (въпреки измислените й 60к). Малко клиширана за моя вкус и ограничена, но е факт, че срещите с нея са най-бъбриви. Не мисля, че не вижда какъв тип жена е. Но му е приятно за момента.
Другата, с която може малко да си говори, е Анна Мария, обаче Анна Мария много се опитва да го цака, да му прави психо анализи и да хитрее по-нагличко, дървено. Това дразни Мартин. Убедена съм, че усеща и комплексите й и не му се нрави излъчването на братле.

Последна редакция: пн, 24 мар 2025, 14:43 от Linda*kiss

# 2 052
Какво работи бившата жена на Мартин, някой знае ли
Йога инструктор, води класове. Виждам, че има хубави отзиви, така че вероятно си има доста постоянни клиенти и си развива бизнес.

# 2 053
Не познавам Козирог, който да не е пресметлив и хитър. Той някъде има Лъв, това постоянно желание да е под светлината на прожекторите и тази несигурност в същото време, която няма как да прикрие…
Никога не го харесах, още от Игрите.

Аз в началото не го харесах, повлияна от външния му вид. Нали така казват - по вида посрещат, по акъла изпращат. Сега напоследък започнах да омеквам към него, виждам го, че е несигурен с жените, но на всяка цена иска да е "победител" - той да определи, да каже, да нареди, да води. Типичен Козирог. Много се страхува да не го изпързалят, това ще е голямо унижение за него. Разбира се си дава сметка, че Ергенът е шоу, но той иска да излезе от него с достойнство. А иначе има дълги и стройни крака, което на мен ми харесва у един мъж. Много се мъчи да разгадае Даниела, Мартина му е ясна и не чак толкова интересна, както казах тя му е "в кърпа вързана". Обаче иска да разчлени Даниела, за да разбере тя какво мисли, та чак книги за улов на мъже написала. Също така си е поставил за цел да я влюби в себе си, а дали ще я задържи...това е друг въпрос. Ана-Мария не успява да флиртува нежно, тя е цапната в устата и той й се кефи, но ако е с нея, ще се карат непрестанно.

# 2 054
При Мартин голямата му грешка е постояннат консултация с непознати жени, които си плетат интриги. Бях убедена, че ще покани Анна Мария на срещата с кануто, за да я пита за Даниела. Виждам и самочувствие и неувереност в него, по различни теми и в различни моменти. Може да го прави и за шоуто. Все пак са в изкуствена среда и трябва да прави нещо.
Гергана е йога инструктор , какви пък изцепки е имала в инстаграм ?
Много причини има хората да се разделят , важното е ,че са в добри отношения.
Беше сложила скрийншот от статия, претендираща за психологически портрет на мъжете предвид отношенията с родителите им. Беше около епизода с Йоана. Доста неуместен намек за бащата на децата й. И  търсене на валидация от инстаграм публиката й.

Последна редакция: пн, 24 мар 2025, 14:36 от Linda*kiss

Общи условия

Активация на акаунт