🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #6: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 618
  • 2 165
  •   1
Отговори
# 1 995
Брюнетка ще е още по-добре.

# 1 996
Пожелах си следващия ерген да е огнен и взе, че влезе такъв. Много съм доволна, че Васил е овен. Ще раздвижи момите. Супер 😎

# 1 997
Как ще си е сменила самоличността ? Има само гърди Гергана .

# 1 998
  • Out of the Mix
Супер е Гергана, най-после нещо нормално да видя. Избирам нея пред Мартина и Косара.
Слага в малкия си джоб всички участнички. Единствено Йоана има едни гърди напред, че все пак е на 20, но мъж на 40, не смятам, че би избрал нея за сериозна връзка, а и корекциите, след 5-10-15 г. ще е много състарена навярно.

Здрав дух в здраво тяло, не я познавам, но различна вселена е с Мартин, да.

Какво означава "оставил я". Не са се разбирали, и са се разделили.
То не е само до визия и секс.

Последна редакция: пн, 24 мар 2025, 01:37 от Revoker

# 1 999
  • Бургас
Може тя него да е оставила Rolling Eyes, защо трябва да е той? Ако цял живот е мизерувал зад гърба и с такива пръчки  може да и е писнало от него.
Има хора, такива като него не могат да изтърпят хубавото и качественото, сериозното, искат си друго. При все, че е Козирог и би трябвало да е ориентиран към нещо по-стойностно.

# 2 000
  • София
Бившата на Мартин е олицетворение на естествена красота и излъчва женственост и класа. Определено не смятам, че тя е губеща от раздялата им. Кандидатките на Мартин са си напълно подходящи за него.

# 2 001
И все пак ми харесва, че този сезон ергените могат да избират да повторят (че и потретят) среща с някоя. Предишните години съм си мислела, че е доста кофти - имали сте готина среща, изкарали сте си супер, тъкмо започваш да се радваш и айде следващата на конвейра... По-добре е в сегашния вариант, жената да може да почувства, че става нещо специално. И като цяло - оценявам усилията на продукцията да нормализира формата.

# 2 002
Щеше да ми хареса, ако на срещите ходиха интересни хора, които има как да се развият и разгърнат. А сега слушам непрестанно клишетата на Даниела на repeat.

# 2 003
  • някъде другаде
Много ми харесва бившата на Мартин. Май не виждам по-хубава от нея при момичетата.

# 2 004
  • Обран бостан ;)
Бившата жена на Мартин, от която има деца и брак, е уникално красива и естествена. Има страхотно тяло и общо взето да се чуди човек как ще изневериш на такава жена, освен ако като характер не е зле, иначе нямам обяснение. А, всъщност сещам се, че Мартин каза, че за спорта се случвало да изневерява, та не знам дали и тогава е бил такъв случая, но определено не си е заслужавало…
Ето отговора:
Скрит текст:
Аз е издържах цялото видео...Йоана си разсъждава като всяко момиче на 20, което е било в компания на по-големи (което сигурно е всеки втори човек на тази земя, защото като си на 20 се мислиш за ужасно умен и голям)
и си мисли, че всичко е чиста монета, че като си красива мъжете ще са ти верни до гроб и други подобни заблуди, които започваш да разкриваш с времето.
Скрит текст:
Сега идва урокът, че бившите рядко някой си ги спомня, че и толкова да ги търси. Освен ако не са случаи като с Емануела, примерно, където е имало толкова драма, че то няма как да се забрави.
Смятете ли, че бившата жена на Мартин е била толкова сляпа, че да не види, че Марто е плейбой ?
Сега ще ми кажете , че е била влюбена. Wink

# 2 005
Като гледам снимката, ме яд яд как се развалят такива семейства. Много са хубави.
Ами не е толкова тунингована, натурална красавица си е. Това с японския е глупост, която се разпространява из интернет от години.

# 2 006
Руса ми харесва повече жената.

# 2 007
Трудно е да се прецени,защото всичките й снимки са с инстаграмски филтри.
Но да, хубава жена.
Малко по-надолу има някои снимки, на които не е с такива филтри. Там лицето не е така загладено и се виждат черите, че е естествено красива, но не изглежда на 20 години. Много жени на 39 не може да им дадеш годините, още повече че се занимава с йога. Напълно естествено (най много ако има ботокс), другото си е тя.
Страхотна жена е, не знам как измислихте, че имала скули и брадичка.. Вече тотално се изврати тоя свят и всяка добре изглеждаща жена трябва задължително да е правила нещо...

# 2 008
  • София
Като гледам снимката, ме яд яд как се развалят такива семейства. Много са хубави.

Жалко, наистина. Затова е добре хората първо малко да си поживеят, преди да се събират. А и Мартин явно не е читав за сериозна връзка. Пак добре, че са запазили добри отношения и се грижат за децата си.

# 2 009
Да и на мен ми прави впечатление, че веднага се подхожда с подозрение, че нещо е правено, сякаш естествена красота не съществува вече.
Руса е много по-хубава и за мен, изглежда по-фина и младолика. Отиват й тези руси букли, като момиченце е. С тъмната коса и силен грим има доста фолк вайб.

Общи условия

Активация на акаунт