🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #6: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 380
  • 2 165
  •   1
Отговори
# 2 055
Тя често си качва подобни неща , не мисля, че е конкретно за Мартин .🤞🏻

# 2 056
За мъже? Според мен е неуместно и глупаво да го прави, докато бившият й е в предаване за мъжката психика и свалките. Следва да се съобрази. Надали не си дава сметка как могат да бъдат разглеждани постовете й. Ако не си дава сметка, значи ...капацитет.

# 2 057
Цитати някакви ,не знам ,те са си в много добри отношения , мисля ,че се търси под вола теле в случая.Grinning

# 2 058
Социалните мрежи не са от вчера и намеци се правят от години чрез тях. Който не го отчита и не си съобразява постовете с това, той е в грешка.
В случая мисля, че си е било точно за Мартин, но после да се прави на луда "ааа не, не, аз така, по принцип си говоря, генерално".

# 2 059
За мен е супер странно защо въобще трябва да се съобразява тя с бившия си мъж, с когото е разделена от години. Ще си прави каквото си иска, въобще едва ли гравитира съзнанието й вече около него в такъв аспект. Постовете й визират нейни собствени интереси и преживявания, поне според мен.

# 2 060
По същата причина, поради която ходи с него на почивки.

# 2 061
При Мартин голямата му грешка е постояннат консултация с непознати жени, които си плетат интриги. Бях убедена, че ще покани Анна Мария на срещата с кануто, за да я пита за Даниела. Виждам и самочувствие и неувереност в него, по различни теми и в различни моменти. Може да го прави и за шоуто. Все пак в искутсвена среда са и трябва да прави нещо.
Скрит текст:
Гергана е йога инструктор , какви пък изцепки е имала в инстаграм ?
Много причини има хората да се разделят , важното е ,че са в добри отношения.
Беше сложила скрийншот от статия, претендираща за психологически портрет на мъжете предвид отношенията с родителите им. Беше около епизода с Йоана. Доста неуместен намек за бащата на децата й. И  търсене на валидация от инстаграм публиката й.

Понеже имам близък поглед върху такъв тип мъже, мога смело да кажа, че в главата му е принципът "щом има едно, някъде има и друго подобно". То това е хубав принцип ако си купуваш апартамент, обаче при връзките нещата не стоят точно така. Докато чакаш другото подобно, а си изпуснал първото, може да станеш стар дядо.

Хубавото при Мартин е, че времето е с него - има си две дъщери, които много обича и които вижда се, също го обичат, така че и да няма жена до себе си като остарее, ще има кой да се грижи за него. Така че на Мартин му е широко около врата. Има мегдан да пробва, да греши и пак да пробва. Шапка на тояга е.

По същата причина, поради която ходи с него на почивки.

Еми сега, то верно, че може и само от слънце да се живее, казват, че имало било такъв йога, който живял до сто години само от слънчева светлина без да се храни, обаче май е само един. Всички останали имаме нужда от финикийски знаци, за да ходим по скъпи почивки, а йога инструкторите мисля, че не се славят с тях. То и самата им духовност отрича тези знаци, ама...

# 2 062
Аз не знам с какво Даниела му е интересна. Заучени фрази, клишета, жената говори по схема и цяла схема е в главата й как да докопа заможен мъж и как да добие слава  и известност, а Ергенът е добра трибуна.
Не че Атанаска и Сие не са добър трамплин, все ще излезе оттам някой заможен приятел или бизнес партньор.

# 2 063
Погледнах й инстаграма, ами голяма красавица си е! Като се има предвид и, че е около 40 г.
За тунинг не знам, не мога да преценя дали е пипала нещо по себе си.

# 2 064
  • Обран бостан ;)
Аз не знам с какво Даниела му е интересна.
Скрит текст:
Заучени фрази, клишета, жената говори по схема и цяла схема е в главата й как да докопа заможен мъж и как да добие слава  и известност, а Ергенът е добра трибуна.
Не че Атанаска и Сие не са добър трамплин, все ще излезе оттам някой заможен приятел или бизнес партньор.

Най-лесно ще я разкара.
Чат, едно чатче с някоя бивша и сама ще си тръгне, щото не понася изневяра и вярва, че ще хукне след нея да я моли да се върне. Wink

Играч е Марто, не го подценявайте.

# 2 065
Силикон има.

# 2 066
Цитати някакви ,не знам ,те са си в много добри отношения , мисля ,че се търси под вола теле в случая.Grinning
И аз така си мисля. Те са разведени от много години, сигурно е сменила 5 гаджета след него. Може да е за всеки, а и може да не е за никой, а просто да е тема за разговор с последователките ѝ. В йога студиата често се обсъждат такива неща.

Последна редакция: пн, 24 мар 2025, 15:42 от Lilly_85

# 2 067
Много митични качества му приписвате на тоя Марто! И той е човек като всички останали. А хората търсят искреност, обич, уют...

# 2 068
  • # супернатурална #
Даниела е интересна на Мартин с това, с което и на нас. И с още едно нещо Laughing
Замаскирана под клишета, при уж повърхностната Даниела, аз долавям, извинете, известна дълбочина. Има нещо отвъд прословутите 50-60 К и нелепите интервенции. Рисков играч, самодостатъчна...Абе образ е, но с шлифовано и премерено поведение.

Постоянно се упрекват участниците в повърхностност, а се изписаха доста дитрамби въз основа външността на бившата на Мартин. Това, че е по-красива от всичките му кандидатки не я прави най-подходяща за него. Красотата дава предимство, но не и гаранции.

# 2 069
Така е, както бяха писали и други, Мартин, трябва да си изиграе играта, за да си вземе хонорара, както повечето ергени до сега. Даниела с какво толкова го била привлякла? Има ли значение? Трябва да има поне 1-2 жени, с които да си прекара времето там и съответно да направят малко шоу. Както се видя от всички сезони до сега, от предаването не излизат истински връзки. Може би една 2годиша или не знам колко точно на Евгени, но съдейки по песента му с омлетите, не знам и той колко е бил сериозен.

Общи условия

Активация на акаунт