Колко често правите секс в брака или връзката си?

• 7 581
  • 164
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Вярно си е това за връзката с храната при мъжете.
Преди много години, когато за първи път отидохме като съпрузи на екскурзия в чужбина, имах един момент, в който след цял ден зяпане на забележителности си представях как ще се приберем в хотела да пием коктейли,да гледаме звездите и тия 3 неща. Да, ама не, защото моят човек се оказа прималял от глад и обикаляхме още 2 часа да търсим работещо заведение, за да се наяде, заради което пък мен ме заболяха краката и ми се отяде. И уйде конят в ряката.
Затова вече, където и да ходим, винаги нося за него разни неща за хапване в моята чанта. За да не си остана с мечтите за романтика само.

# 31
Секс на пълен стомах е малко кофти понякога. Но след него обикновено се яде повече и се ожаднява доста.

# 32
Работата ни налегна, децата неуморни заспиват късно, ние застаряваме:grinning: въобще сексът отива във втора глуха

# 33
  • София
Секс на пълен стомах е малко кофти понякога. Но след него обикновено се яде повече и се ожаднява доста.

По-добре на пълен стомах, отколкото изнервен от глад мъж. Пък и след това нека яде, пие и каквото ще да прави. Wink

# 34
Добре, че ми дадохте акъл. Каква била тактиката за тези жени,  които не могат да смогнат на потребностите на мъжете си Joy
От утре спирам да готвя

# 35
  • Somewhere far away
Моля- стига с тия разделения. Мъжете така, мъжете иначе.
 И аз като съм гладна съм изнервена.

# 36
  • София
Алмира, ама да знаеш, че ще е и сърдит. Или ще се научи да си готви, което ще е добре и за теб, защото много им се отдава на повечето да готвят вкусно.

Аааа, жените сме по-нервни без секс, отколкото без храна. Я колко сърдити и дебели лели има по улиците. Wink

# 37
  • Somewhere far away

Аааа, жените сме по-нервни без секс, отколкото без храна.
Ааа, това изобщо не е така. Wink
Има си базови нужди , те са на върха на пирамидата - вода, храна и подслон. Секса не е сред тях.

# 38
И сме по-нервни и изобщо не е окей за жената да не води полов живот. Ама така като ги гледам повечето мъже....То това секс ли е? Единия кара на ръчна,другия не можел да свърши и тн,все теми от незадоволени жени. Не са добре нещата.

# 39
  • Somewhere far away
На сто процента мога да кажа, че другото, което ме изнервя, освен да съм гладна,  е някой около мен да се държи като разгонен лос.

# 40
Трябваше да сложиш анкета, за да видиш статистика.

# 41

Аааа, жените сме по-нервни без секс, отколкото без храна.
Ааа, това изобщо не е така. Wink
Има си базови нужди , те са на върха на пирамидата - вода, храна и подслон. Секса не е сред тях.
Напротив според секса е единствената нужда ,която се включена няколко пъти в пирамидата на Маслоу (модерният ревизиран вариант) ,Секса е базова нужда, като пиенето на вода и храненето, също присъства на горните нива при нуждата от интимност и любов.

# 42
И аз гласувам ЗА за анкетата. Нека авторката я добави

# 43
  • Somewhere far away
Авторката като нищо може и да се окаже автор.

# 44
Цитат
Колко често правите секс в брака или връзката си?
От дъжд на вятър.
Някои месеци са по-дъждовни. Някои дни само духа.

Общи условия

Активация на акаунт