Колко често правите секс в брака или връзката си?

• 7 614
  • 164
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Доколкото майка ми и баща ми са се отпускали да ми говорят, техният морал е бил свързан с бая аборти, при майка ми след брака. Аз имам само един.
По-добре образование и знание, отколкото фалшив морал.

# 121
  • Обран бостан ;)
Бабите , та бабите. Много от сексимволите на 70-те сега са баби. Един ден и вие ще сте баби Wink

Да не говорим, че Кама Сутра е писана и рисувана още по времето на пра-пра-пра-пра-пра-пра-пра-пра баба ви.

И не е фантастика Wink

Относно удоволствието от секса. Личния ми опит ме е сблъсквал с жени, които в леглото се държат като неодушевени предмети. Няма как да доставиш удоволствие на мебел.

Знам, че не познавате такива и че вие самите не сте такива.

Скрит текст:
С'а Лъвичката ще ми каже, че причината е в мен, 'щото не съм успял да ги възбудя.  
Trollface

Последна редакция: пт, 21 мар 2025, 16:27 от Al_Bundy

# 122
Хората са правили мръснишки секс и в миналото, и сега. Преди обществените норми са слагали завесите на привидно "приличие". Това, че е липсвало говорене или е било забранено, не означава, че са правели само праведен секс.

# 123
Боже,какво значи праведен секс?А има ли неправеден?

# 124
Е, както прочетохме по-горе – има. Само, когато се правят бебета. И после пас.

# 125
Да, това е загатнато в много наши произведения също.

# 126
Леле,ако само праведен секс трябба да се прави-бегом в манастири или всяка година бебок до откат.

# 127
Имах съученичка от много религиозно семейство и те бяха 16 деца. Почти във всеки клас имаше по едно дете от семейството им. Аз така и не видях майка й нито веднъж. Горката жена

# 128
  • Далечният изток
Имах колега преди повече от 15 години, тогава да е бил на 30, като се пробваше да ни убеждава, че секс се прави, за да се правят деца и такова нещо като удоволствие нямало. Виждал бил как връзват кравите и пускат бика да ги опложда - това било сексът. Имаше жена и две деца, иначе си изглеждаше съвсем нормален, с две висши образования. Не ми е присъщо да коментирам такива теми с колеги, иначе ми идваше да го питам само два пъти в живота си ли е правил секс, колкото да направи двете деца... И жена му тогава си изглеждаше напълно нормална, ама знам ли...

# 129
Имах колега преди повече от 15 години, тогава да е бил на 30, като се пробваше да ни убеждава, че секс се прави, за да се правят деца и такова нещо като удоволствие нямало. Виждал бил как връзват кравите и пускат бика да ги опложда - това било сексът. Имаше жена и две деца, иначе си изглеждаше съвсем нормален, с две висши образования. Не ми е присъщо да коментирам такива теми с колеги, иначе ми идваше да го питам само два пъти в живота си ли е правил секс, колкото да направи двете деца... И жена му тогава си изглеждаше напълно нормална, ама знам ли...

Хахаха, това ми напомни за един мой колега от първата ми работа, който беше на около 45 (много стар Smiley, аз бях на 19 тогава), и говореше същите неща - как не я разбирал той тази работа, а пък оралните ласки съвсем. По-късно се оказа, че доста колежки през годините са се опитвали да го "спасят" и да му покажат колко е хубаво Smiley Та може това да му е бил номера на човека Smiley

# 130
Тези дето плямпат подобни щуротии, обикновено точно те търсят ласки и внимание. Та, нищо ново под слънцето.

# 131
Това е номер "ранена птица", някои птици се правят все едно им е счупено крилото, за да подмамят хищника далеч от гнездото с малките. Stuck Out Tongue Winking Eye Мен никога не са ме обичали, хубав секс никога не съм правил, няма кой да ми готви вкусно, ох, горканчо.

# 132
  • Обран бостан ;)
Това е номер "ранена птица", някои птици се правят все едно им е счупено крилото, за да подмамят хищника далеч от гнездото с малките. Stuck Out Tongue Winking Eye Мен никога не са ме обичали, хубав секс никога не съм правил, няма кой да ми готви вкусно, ох, горканчо.
Е, щом им минава номера .. не е луд този който е*е Wink

# 133
  • Somewhere far away
Минава, но само пред глупавите.

# 134
  • Обран бостан ;)
Минава, но само пред глупавите.

Ако са и секси - дюшеш. Wink

Общи условия

Активация на акаунт