Отдаване и наемане на имоти - какво се случва реално? - ТЕМА 41

• 32 056
  • 787
  •   1
Отговори
# 75
Някой успя ли да купи от дъските на Кауфланд , които коментирахте снощи? (за София)

Последна редакция: пн, 24 мар 2025, 20:19 от ellll

# 76
на 4ти км до софия мед нямаше Sad
Може да закъснява доставката.

# 77
И как ще разбереш дали са интелигентни Simple Smile Всички искаме такива, но - явно - не всички успяваме да ги намерим тия, интелигентните.
Съветвам те много добре да премислиш стратегията си - "не искам да ги товаря с по-висок наем, или с двоен депозит, или ...". Това са някакви разсъждения, които са потенциално капан да ти докара проблеми и ремонти, които ще плащаш от джоба си. Защото може да се окабе, че твоите интелигентни наематели могат да четат книги по микробиология, обаче не могат да пазят котлоните, не могат да мият филтрите на печката, не знаят как се размразяват хладилници.

# 78
  • София
И в т.н. цигански К. на бул. Цв. Лазаров нямаше дъски в 10.30 ч. На информация не знаеха за артикула.

# 79
Всички искаме интелегентни Joy

Да ти кажа че и неособено интелигентните пазят. Два такива примера имам..една санитарка и едно момиче. Grinning

# 80
  • Варна
Хм, а я проверете има ли я във вашите брошури. Понякога има малки разлики за различните градове, а аз снимах варненска брошура от пощенската ми кутия.

На мен не ми пречи да са по-простовати хората, стига да си пращат навреме и да пазят. Няма да се сродявам с тях, че да ми е важно IQ-то им и хобитата им.

# 81
  • София
Румка, права си. Досега винаги съм избирала и като изключим два случая в които бях сигурна, че ще съжалявам, както и стана, някак успявам да подбера наемателите. Случвало се е да откажа да дам на някакви хора.

Ок, не се изразих правилно. Не е до интелигентни. Търся нормални хора, които да пазят и да се грижат за дома в който живеят.

# 82
  • София
Диди, дъската си я имаше  в брошурата,  но във филиала - нямаше.
Отказвам да търча за отварянето на филилала. Най.близко ми е до Софиямед, но днес имах друга работа до слатинския.
То ако са 5 - 10 дъски и като си вземе персонала за нас няма да останат. За в къщи я исках, но - следваща прИмоция.

# 83
Много е вероятно да не са ги доставили. Понякога бавят стока.
Не вярвам да има толкова желаещи.
Аз питах на информацията, но ми отговориха, че не са сигурни.
Все по неуслужливи стават. До скоро звъняха на по 5 магазина и се разправяха заради мен, а сега "гледай сам".
Казаха днес, че нямали хора, и май наистина беше така.

# 84
  • София
А, те до София мед наистина нямат хора.
2 пъти докато бях на Информация и си говорим със служителите, а и веднъж с управителя ме каниха да работя при тях. Веднага щели да ме вземат, куцо и сакато канили. Не, че съм от последните....
Вътре зареждат някакви ученичета на практическо обучение. На витрината с обслужване работят видимо необучени.
Като цяло няма персонал, всеки иска да работи на бюро и хоум офис.

# 85
За какви дъски става дума ?

# 86
Назад има снимка. Бамбукова.

# 87
И в т.н. цигански К. на бул. Цв. Лазаров нямаше дъски в 10.30 ч.

Скрит текст:
А този в Хаджи Димитър какъв е тогава? Smirk

# 88
  • Бургас
И в Бургас дъските са мираж Simple Smile
Както каза една касиерка вчера: "Имаме някои неща, дето ги нямаме" Simple Smile

# 89
  • София
Няма ли едни легла дето може и разделени , може и да се съберат на спалня?  По хотелите май има такива. За квартира и с този казус може да са опция ...ако не са мн скъпи де... Stuck Out Tongue Winking Eye ама човек като не знае кой ще дойде после да живее, пък с деца ли , без деца ли...

Общи условия

Активация на акаунт