IMI.BG - всички имоти на една карта. Включете се в дискусията!

• 3 799
  • 163
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
Кое предпочитате -  старите панелни блокове с отделени хол и кухня или новите с хол и бокс в едно? - отделна кухня с кът за хранене тухлен.

В интернет или чрез познати предпочитате да ги откриете? - по обява първия който ни хареса и го купихме.

Какво ви харесва и какво не в порталите за недвижими имоти? - постоянно повтарящи се едни и същи обяви, много трудно отсяване на това, което наистина ни интересува

# 106
Само без брокери!

# 107
Предпочитам  ново строителство. За търсенето на имоти предпочитам интернет.

# 108
Предпочитам къща пред апартамент, ново строителство, с отделен хол и кухня.
Разглеждам в интернет.
Не ми харесва, че има много некоректни обяви.

# 109
Търсим първо в сайт и после оглед на живо. Интересуваме се само от ново строителство. Не ни харесват лъжливите обяви за реклама и нахалните брокери.

# 110
Хол с кухненски бокс мисля че е по-доброто. Жилището ми е с това разпределение. Разбирасе ,че по-добре тухла от панелка. Бих се доверила на приятели, а не на агенции. Агенцията според мен ще ми показва само плюсовете на жилището!

# 111
  • София
Предпочитам старото строителство по ред причини. Със сигурност предпочитам холът и кухнята да са две отделни помещения. В моя апартамент дори кухнята и трапезарията са отделени. Според мен по-полезна е консултация с брокер, вместо директно с продавача. Така че използването на интернет платформи за комуникация с брокерите за мен са най-работещи.

# 112
Предпочитам къща по ред причини, с отворено пространство и достатъчно място за всичко. Ние използвахме услугите на брокер ( той може да даде доста полезна информация, стига да иска), сайтовете за недвижими имоти също, но там винаги трябва да имаш едно наум. 😉

# 113
  • Варна
Предпочитам ново строителство, по възможност кухнята да е отделно. И да има нормално разпределени помещения. Изградената инфраструктура също е от голямо значение. Препоръка от приятел е най-добрият вариант, но имам и познати брокери, на които мога да се доверя.

# 114
  • Mediterraneo
Предпочитам да открия нещо от познати, приятели, от уста на уста.

# 115
Предпочитам къща с отделни кухня, хол, баня тоалетна и т.н.... Препоръки от приятели и познати е добър вариант.

# 116
Харесвам повече съвременното строителство, при което кухненски бокс и хол са обединени в едно помещение. Особено сега, с малко дете, определено виждам предимствата. Докато си върша ежедневните неща в кухнята (готвене, миене на съдове, приготвяне на храна за детето), то си играе, а аз го наблюдавам. Някак не си представям това в една малка самостотелна кухня, каквито има при старото строителство. Е, има си и своя недостатък - миризмите от кухнята се носят из цялото помещение.
Предпочитам да избирам имот по интернет, в сайт с голяма база от обяви. Така мога на спокойствие да разгледам снимки, да прочета за особеностите, да сравня между няколко обяви.
В някои сайтове не ми харесва оскъдната информация за имота и най-вече невъзможността да се ориентирам за конкретното местоположение на имота.

# 117
Предпочитам новото строителство, но те почти винаги са в кухня и хол заедно. Портали за имоти са полезни, защото са събрали всичката информация и предложения на едно място.

# 118
  • София
Харесвам си старите панелни блокове, когато гледам обяви са от интернет, не предпочитам агенции

# 119
  • Банско
Абсолютно съм за хол и бокс кухня в едно, винаги използвам брокер и рядко търсим имоти сами. Предпочитаме да се доверим на познати фирми в бранша.  В порталите за недвижими имоти ми харесва разнообразието от имоти, което може да се предложи, а това което не харесвам е, че не показват рейтинг на фирмите или мнения на клиенти.

Общи условия

Активация на акаунт