IMI.BG - всички имоти на една карта. Включете се в дискусията!

• 3 794
  • 163
  •   1
Отговори
# 150
Търсим Пентхаус. Харесваме големи тераси и френски прозорци.

# 151
  • София
Кое предпочитате -  старите панелни блокове с отделени хол и кухня или новите с хол и бокс в едно? - отделна кухня с кът за хранене, в старо жилище, но тухлено.

В интернет или чрез познати предпочитате да ги откриете? - нямам предпочитания по въпроса, стига да намеря подходящото жилище.

Какво ви харесва и какво не в порталите за недвижими имоти? - постоянно повтарящи се едни и същи обяви, не до там добри търсачки.

# 152
Предпочитам отделно кухня и хол,повече стаи,повече пространство.Може и панелен блок,може и ново строителство,но зависи как е строено.Предпочитам без посредник да търся имот,ако е от познат е по-добре.Всички сайтове предлагат едно и също с различни цени,не ми харесва.

# 153
Предпочитам старо строителство с височина на таваните (3-3.40м.)
Задължително е да има отделна кухня с прозорец и врата!
Предпочитам да търся в интернет, това което ме дразни е че се крие или пък лъже местоположението на имота.  Разбирам че, от съображение да не прескочиш брокера и да не си изпусне комисиона се прави! Но едно изречение когато си написал Център (което всеки брокер си представя в главата различно място ), е добре да сложиш по точно определение на твоят (брокерски център) например " намира се в центъра между улиците Раковски -Екзарх Йосиф- Искър и Бенковски! Така например ще се спести ненужното губене на време! А Аз като купувач ще преценя дали ме интересува този имот. Брокерската агенция пък също няма да пострада, защото точната локация все така остава тайна.

# 154
предпочитам тухла с отделна кухня и хол. тиха улица близо до центъра - да не е на улица като на магистрала. и да не е висок етаж макс втори , трети.
разглеждам в интернет или с познати

# 155
предпочитам отделна кухня, не ми харасва да мирише на храна навсякъде,
за вида стриотелство нямам предпочитания
имоти търся и през сайтове, и лично от хора, и от залепени обяви също
в сайтовете за имоти не ми харесва как заблуждават клиентите - за изложение, площ, местоположение и тн

Последна редакция: сб, 29 мар 2025, 14:25 от Herzen

# 156
И с двата варианта съм съгласна и мога да направя компромиси. За мен е важно местоположението на самия имот, общото състояние на блока или кооперацията.
Търсих чрез агенции.

# 157
  • на Мелмак
Предпочитам отделни помещения - кухня и хол. Качествено строителство. Ходили сме по десетки апартаменти, които не са това, което е снимано и описано. Пропътували сме страната, за да видим имот, който няма нищо общо с представянето му в сайта на агенцията.

# 158
Предпочитаме хол и кухня едно общо помещение. Ползваме всякакви варианти търсене на имоти. Най -вече социалните мрежи. В порталите за недвижими имоти не ми харесва прикриването и спеставането на детайли на имотите.

# 159
Предпочитам старите панелни блокове, защото там квадратурата е по-голяма за зададен например - тристаен апартамент. Ако го търся в новите строителства ми излизат по-малки на квадратура предложения. А и е по-добре да са отделно хола и кухнята, за да може един ден да се преустрои на стая 😆 
Предпочитам през познати да търся, защото в сайтовете като съм търсила ми е много объркано. Предлагат понякога много нетипични предложения въпреки зададен критерии. И ми се струва, че през сайтовете е по-скъпо.
Но пък ми харесва, че има снимки на жилищата и по-лесно се ориентирам кое ми допада и дали искам да ида на оглед.
Не съм гледала тази нова платформа, но ще и хвърля един поглед да видим дали се различава по дизайн и съдържание от останалите.

# 160
  • EU
Като цяло предпочитам апартамент. Също и ново строителство, по възможност с отделен хол и кухня, но ако няма - с хол и бокс в едно.
Разглеждам в интернет, но би било идеално да се намери чрез познат.
Не ми харесва, че има много некоректни фирми, които продават несъществуващи обекти.

# 161
Предпочитам новите блокове.
Търся  в Интернет.

# 162
  • у нас
С отделна кухня е по-добре. Старото строителство е с по-добро разпределение. Стига да е изгодно предложението няма значение дали от познати или от нета.

# 163

Изтеглени са късметлиите, които печелят настолна ролева игра от IMI.BG. Това са:

RebelHeart
Вятър и мъгла
rumka833

Честито!

📩 Очакваме печелившите да се свържат с екипа ни на имейл адрес: igra@bg-mamma.com до 18:00 ч. на 04.04.2025 г. и да посочат, че са победители в играта на IMI.BG. Не забравяйте да включите вашето потребителско име, електронната поща, с която сте регистрирани във форума, както и координати за получаване на наградата:

-  три имена
-  адрес за доставка
-  телефон за връзка

Моля, уверете се, че сте подали правилните и пълни данни в описания срок, за да получите наградата. Наградите ще бъдат изпратени от екипа на IMI.BG до 25.04.2025 г.

Общи условия

Активация на акаунт