IMI.BG - всички имоти на една карта. Включете се в дискусията!

• 3 799
  • 163
  •   1
Отговори
# 120
Предпочитаме земя и къщи, ново строителство апартаменти. Панелените не представляват интерес за нас. Относно кухнята - предпочитам отворен план кухня с обособена част за хранене и в непосредствена близост на релаксираща зона. Честно казано, нямаме доверие на агенции и сайтове към момента. Би било добре и доста улесняващо ни да има платформа, на която всичко да е легално, проверено и достоверно относно имоти от всякакъв тип .

Последна редакция: вт, 25 мар 2025, 21:23 от •MERA•

# 121
Предпочитам по-функционалното разпределение на старите панелни блокове с отделна кухня и хол, но новото строителство има по-модерна визия. Търся имоти основно в интернет, защото има голям избор и филтри, но ако някой познат препоръча добър вариант, бих му се доверила. В порталите за недвижими имоти не ми харесва, че често обявите са подвеждащи или неактуални.

# 122
  • Варна
Кухня с място за хранене е по-добре.Случва се някой да става по-рано или по др.причина се налага да хапне набързо. Разбира се, ако в дневна/хол има място може да се постави голяма/разтегателна маса и столове( покрай стена или разпръснати ) за повече гости.
 Веднъж опитах сама и буквално се прецаках. След това само с брокер от утвърдена фирма.

# 123
  • Варна
Споделете вашия опит с търсенето на имоти! Кое предпочитате -  старите панелни блокове с отделени хол и кухня или новите с хол и бокс в едно? В интернет или чрез познати предпочитате да ги откриете? Какво ви харесва и какво не в порталите за недвижими имоти?

Предпочитам старите с отделно хол и кухня.
Без предупреждение къде ще открия, важното е да е моето.

# 124
  • Сф
Търся всякакви имоти, основно по Интернет. Харесвам информацията да е нагледно и със снимков материал.  Важни са цялостните характеристики и местоположението, както и цената. Нямам предпочитания за конкретен тип строителство. По- важни за мен са локацията и комуникациите.

# 125
Предпочитам новите блокове с хол и бокс в едно.
Търся и в Интернет, но предпочитам чрез познати да открия моя си имот.
В порталите за недвижими имоти ми харесва това,че много обяви са събрани на едно място. Не ми харесва, че често в описанието на имота е акцентирано на добрите неща, а минусите на конкретния имот се споменавам мимоходом или никак.

# 126
Кое предпочитате -  старите панелни блокове с отделени хол и кухня или новите с хол и бокс в едно? Предпочитам нещо средно между всичко. При всички случаи нов блок, но по-добре би било кухнята с трапезаря да е отделна. Може да са отделени от хола с плъзгаща се врата. Така винаги може да отвориш пространството и да е просторно, но и да го отделиш когато готвиш и не искаш съвсем всичко да се умирисва.

В интернет или чрез познати предпочитате да ги откриете? Нямам предпочитания

Какво ви харесва и какво не в порталите за недвижими имоти? Харесва ми, че има по-богат избор на едно място и лесно може да се направи сравнение между имотите. Не ми харесва, че често има неактуални оферти, които са за "набиране на клиенти".

# 127
Търсенето на имоти за мен беше интересен, но и понякога предизвикателен процес. Лично предпочитам старите панелни блокове с отделени хол и кухня, тъй като тези помещения предлагат повече пространство и възможности за пренареждане. Новите имоти с хол и бокс в едно са по-модерни, но понякога се чувствам, че не предлагат достатъчно уют и разделение на функциите в жилището. Когато търся имот, предпочитам да използвам интернет, тъй като това ми дава възможност да разгледам множество предложения на едно място, но не отхвърлям и съветите на познати, които може да имат добри препоръки. Относно порталите за недвижими имоти, ми харесва, че са удобни и лесни за използване, но понякога ми се струва, че не всички обяви са актуални или пък имат достатъчно подробна информация, което може да бъде разочароващо.

# 128
Предпочитам имот с повече отделни помещения и ако може да е ново строителство - чудесно. Обикновено търся в интернет, да, и специализираните портали много ми помагат. Единствено не ми харесва, когато информацията не е представена коректно.

# 129
  • in Wonderland
Предпочитам новото строителство. Портали за имоти са полезни, защото са събрали всичката информация и предложения на едно място.

# 130
МНого ми харесва голяма отделна кухня, но такава опция - няма или е старо строителство или е ново и малко. Правя някакви компромиси. Винаги използвам брокери , но последно попаднах на страшно некоректни. Дано са по- малко

# 131
Предпочитам кухнята да е отделно, но и трябва да има достатъчно стаи. Предпочитам ново строителство. Разглеждам както сайтовете, така и оферти от познати.

# 132
Предпочитам новите блокове с хол и бокс в едно. Търся в интернет и се радвам като има повече обяви. Не ми харесва че в порталите има много фалшиви обяви.

# 133
Здравейте, и аз предпочитам помещението да е общо, за да наглеждам децата. Може би, когато пораснат - бих предпочела отделни помещения, за да не ми се пречка никой докато готвя.

Ползвали сме и обяви, и услугите на брокер. Не сме купували чрез казана информация от познат. В 60% от случаите сме ползвали посредник/брокер/.
Лошото е, че в сайтовете има множество фалшиви обяви, които изкривяват истината. Но пък сайтовете за обяви са удобни и ги считам за "необходимо зло"

# 134
Предпочитам стар имот, със старото разпределение, новотто строителство не е качествено и не е обмислено добре. Предпочитам да намеря имот чрез познати и без посредници. Харесвам порталите за недвижими имоти до толкова, колкото да се ориентираш какво се предлага и ориентировачни цени и състояние.

Общи условия

Активация на акаунт