IMI.BG - всички имоти на една карта. Включете се в дискусията!

• 3 999
  • 163
  •   1
Отговори
# 90
И с двата варианта съм съгласна и мога да направя компромиси. За мен по-важното и водещо в избора ми е локацията на самия апартамент, общото състояние на блока или кооперацията.
Търсим чрез агенции и познати и приятели и в двата случая за съжаление попадаме на некоректни.

# 91
Определено отделните стаи са най-добре!

# 92
  • София
Предпочитам старите панелни блокове, заради размера на апартамента.

# 93
  • София
Предпочатам отделна кухня и хол. И колкото по-големи са стаите, толкова по-добре. Не харесвам стаи тип кутийки, в които да сложиш една спалня и гардероб и да е сбутано, предпочитам да има въздух и простор.

# 94
  • Ruse, Bulgaria
Предпочитам новите с хол и бокс в едно. Търся имоти, както сред познати, така и в интернет в порталите за недвижими имоти. Порталите за недвижими имоти са полезни, защото може да си зададеш търсене по различни критерии.

# 95
Не съм фен на панелните блокове, въпреки че и новото строителство е доста несполучливо и всичко се чува. Мисля, че къща би бил по-добър вариант от тази гледна точка.
Ако има вариант да е от познати, е най-добре, но в сайтовете има по-голям избор.
Порталите за недвижими имоти са полезни, защото може да се търси по критерии, но не ми харесва, че понякога се губя из многото оферти (и има твърде мн сайтове, някои с нереални оферти), а и не всичко е описано добре и има достатъчно снимки. Ще разгледам и Вашия сайт, не ми е познат.

# 96
В момента съм в търсене на жилище. Предпочитам "новото - старо" строителство, т.е. това от началото на века. Харесва ми кухнята да е част от хола, но все по-рядко се намират имоти, в които и двете зони да са достатъчно големи, за моите разбирания.

# 97
  • София
Кое предпочитате -  старите панелни блокове с отделени хол и кухня или новите с хол и бокс в едно? - Предпочитам старото строителство, но нямам против хол и бокс да са в едно.
В интернет или чрез познати предпочитате да ги откриете? - В интернет.
 Какво ви харесва и какво не в порталите за недвижими имоти? - В сайтовете за НИ ми харесва това, че може да зададеш критерии в търсенето, има снимки,  описание, което донякъде ти позволява да отсееш това, което търсиш. Не ми харесват паразитните агенции за НИ, които копират обявите и ги представят за свои. Има брокери, които приемат професията си сериозно и я вършат както трябва и с отговорност, но това е наистина огромна рядкост.

# 98
  • София
Семейството ни търси ваканционни имоти и предпочитаме да търсим в поне два сайта.
С желание за иновации, в нови сгради, с допълнителна отделна спалня.

# 99
Харесвам доброто съчетание на хол и кухня, но по стечение на обстоятелствата и двата ни апартамента са с отделна кухня. Оценявам това, че зоната за хранене е отделена и не стоим до миризмите постоянно, но все още мисля, че удобството на (правилно!) комбинираните зони е по-добър избор.
Търся винаги онлайн.
Има много фалшиви обяви, както и брокерите са невероятно нахални. Иска ми се да има ясно разделение на обявите, предлагани от собственик и тези чрез посредник.

# 100
  • "Винаги прави това, което сърцето ти казва."
Кое предпочитате -  старите панелни блокове с отделени хол и кухня или новите с хол и бокс в едно?
Категорично предпочитам разпределението, характерно за панелните блокове -с отделни хол и кухня.

В интернет или чрез познати предпочитате да ги откриете?

Пробвала съм да търся жилище чрез познати, но предимно използвам интернет платформи за недвижими имоти, поради по-голямия избор и възможността да зададеш критерии на търсене.

Какво ви харесва и какво не в порталите за недвижими имоти?

Харесва ми, че мога да сортирам обявите по местоположение, квадратура, вид строителство, цена.

# 101
Кое предпочитате -  старите панелни блокове с отделени хол и кухня или новите с хол и бокс в едно?
Допада ми повече "новият" тип строителство - с хол и кухненски бокс в едно, но да са достатъчно големи.
В интернет или чрез познати предпочитате да ги откриете?
И двата варианта ме устройват.
Какво ви харесва и какво не в порталите за недвижими имоти?
Харесват ми възможностите за избиране на филтри, сортиране по зададени критерии и известия за нови обяви. Не ми харесва това, че много от публикуваните обяви са неизчерпателни (някои дори и фалшиви и въобще не се предлагат), и доста от тях се предлагат без съгласие на продавача от агенции.

# 102
Държа кухнята да е отделна , тъй като съм живяла в апартамент с кухненски бокс в хола , но определено не ми допада миризмата на храна и шума от пералнята , докато си почивам на дивана. Харесвам малки кооперации,  без значение дали са нови или стари. Винаги може да се направи преустройство на имота , така че не се притеснявам , ако е вградена кухнята. Винаги съм се консултирала с брокер , така че за мен това е най-добрия избор.

# 103
Предпочитам ново строителство с общо помещение, състоящо се от кухня и хол в едно. Най-добрия и изгоден вариант е да се намери чрез познати, но за продавачите е по-удобно да ползват посредник, тъй като продажбата би се случила по-бързо и лесно. Не успорвам факта, че брокерите улесняват имотните сделки, но в сайтовете за покупко-продажба има и такива, които са доста агресивни и често притесняват купувачите, също така има много "скрита" информация относно имота. Хубавото в порталите е, че има възможност за филтриране и може лесно да се открият имоти според това, което търсим.

# 104
Предпочитам новото строителство, макар и по-рядко от старото. Бих разпитала приятели, по групите и в краен случай бих използвала брокерски услуги, понеже според мен са доста скъпи.

Общи условия

Активация на акаунт