IMI.BG - всички имоти на една карта. Включете се в дискусията!

• 3 799
  • 163
  •   1
Отговори
# 60
Споделете вашия опит с търсенето на имоти!
За щастие не ми се е налагало до сега да търся имот лично за мен, но съм участвала в търсенето за много близък роднина.

Кое предпочитате -  старите панелни блокове с отделени хол и кухня или новите с хол и бокс в едно?
Тук въпросът не е зададен коректно, защото има и тухлени или ЕПК блокове (старо строителство), които също са с отделни хол и кухня. Лично аз предпочитам отделни хол и кухня, защото имам голям проблем с отделяните при готвенето миризми. Макар да имам възможно най-мощния абсорбатор усещам миризмите при готвене и от някои дори ми става лошо (имам много чувствително обоняние). Поради тази причина и не готвя. Готви ММ. Не мога да си представя, че ще релаксирам в хола и около мен ще се носи миризма на пържено или кисело зеле.
А към старите панелни блокове, каквото и да е разпределението, съм направо алергична. Там миризмите се носят даже от фугите.

В интернет или чрез познати предпочитате да ги откриете?
Няма значение, важното е да отговаря на изискванията на търсещия.

Какво ви харесва и какво не в порталите за недвижими имоти?
Не ми харесва спестяването на информация; снимките, които показват мебелировката, а не разпределението на помещенията; многото обяви от различни фирми за един и същ имот с различни цени.
Харесва ми , че може да се използват филтри, за да се селектира.

# 61
Бих предпочела старо строителство, но не и панелка. Искам отделна кухня и хол, но в предвид цените, холо-кухнята е приемлив компромис. Търся имот чрез обяви, посредник или се допитваме до близки.

# 62
  • София
Предпочитам холът и кухнята да са едно пространство, но новото строителство се прави с толкова малка квадратура, че по-вероятно да избера, по възможност, старо строителство, което да се преустрои, ако има такава възможност, така че холът и кухнята да са заедно.

# 63
Разпределенията в старите панелки са далеч по-разумни и функционални от тези в новото строителство. Харесвам отделните помещения за кухня и хол. Предпочитам използването на интернет портали, защото има удобни критерии за търсене и максимално богат избор.

# 64
Харесва ми функционалното разпределение, кухня отделно от хола. Предпочитам тухла,пред панел. Харесват ми порталите за недвижими имоти, защото всичко е събрано на едно място.

# 65
Търсим апартамент.Предлагането е свито и с много високи цени.
Сайтовете за имоти са с малко информация.

# 66
Пожелавам успех на платформата, да има по-широк обхват. Търсих имоти в Шумен, но нямаше нито един за продажба в сайта.
Хареса ми това в платформата, че позволява специфично търсене. Това, което не ми харесва, когато търся имот, е че се качват имоти в строеж и не мога да ги елиминирам от търсенето. Оглеждам се за готов имот, който може да се купи и да се нанесеш в рамките на месец.

# 67
Споделете вашия опит с търсенето на имоти! Кое предпочитате -  старите панелни блокове с отделени хол и кухня или новите с хол и бокс в едно? В интернет или чрез познати предпочитате да ги откриете? Какво ви харесва и какво не в порталите за недвижими имоти?

Предочитам кухнята да е отделно от хола. Чрез познати предпочитам да откривам имоти. В порталите не ми харесва, когато има повтарящи се обяви, заблуждаваща информация - примерно обявен тристаен уж, пък малко квадрати и безброй преустройства на стаите. Харесва ми, че има филтри за сортиране.

# 68
Когато става дума за апартаменти - предпочитам тухлен от старите, т.е. с отделен хол и кухня, а отделната трапезария е бонус. Относно как намирам имоти - нямам предпочитан начин - избирала съм и чрез интернет или чрез познати.
В порталите за недвижими имоти харесвам, че на едно място има мн оферти, има търсачки и разнообразие от филтри.

# 69
  • Г. О.
Предпочитам апартаментът да е голям и с достатъчно отделено пространство. Не харесвам хол и кухня в едно. Нямам претенции дали ще го открия чрез познати или чрез сайт. Може би през сайт би било по-бързо и лесно, стига обявите да са коректно и точно описани и снимките да отговарят на истината. С познати е въпрос на късмет, според мен.
В някои  сайтове не ми харесва, че има обяви, които не са актуални, а също така поради спестена информация да тая напразни надежди и да губя време да обикалям по огледи и да преживявам поредното разочарование. Иначе, сайтът дава удобство да филтрирам и сортирам по зададени от мен критерии.

# 70
Кое предпочитате -  старите панелни блокове с отделени хол и кухня или новите с хол и бокс в едно?
Предпочитам разпределението, характерно за панелните блокове -с отделни хол и кухня.

В интернет или чрез познати предпочитате да ги откриете?
Пробвала съм да търся жилище чрез познати, но не се получи. Вече е трудно или почти невъзможно да откриеш жилище без интернет платформи.

Какво ви харесва и какво не в порталите за недвижими имоти?
Харесва ми, че мога да сортирам обявите по местоположение, квадратура, вид строителство, цена. За съжаление често се случва брокери да ползват "обяви-кукички", които отдавна не са актуални, информацията в обявата е подвеждаща или имотът има скрити дефекти.

# 71
Предпочитаме отделни хол и кухня.Харесвам новото строителство ,но фукционалноста на старото.Търсим в Интернет и после се свързваме с агенция.

# 72
Предпочитам нов имот или стар с добро строителство и запазен , предпочитам с познати или директно от строител , защото с брокери е много сложно.

# 73
Купихме настоящия си апартамент преди 8 г - тухла старо строителство с отделна кухня чрез агенция. Искаме да купим нов тристаен, но да е с отделна кухня, а повечето нови са с хол-кухня. Те ми харесва в порталите за имоти, че повечето обяви не съществуват реално, а в самите брокери- че само показват апартамента. Вижте предаванията на HGTV за покупка на имот - брокерите договарят по-добра цена за купувача, а не само да отключват апартамента.

# 74
  • Телиш/Плевен
Предпочитам хол и кухненски бокс. Търсила съм имоти и по двата начина - и в интернет, и чрез познати. Напоследък разглеждам повече в интернет. В порталите за недвижими имоти ми харесва, че има много оферти на едно място и е удобно търсенето.

Общи условия

Активация на акаунт