В ДЕСЕТИ клас ще съм добре, щом изборът на профил спре!

• 29 311
  • 765
  •   1
Отговори
# 405
В класа на моето дете, май-май ще останат трима да учат последните две седмици. Сега ме обработва да й пусна заявление за отсъствия. Няма да стане и й го казах, но ще в тъпо само трима да са с "лоши" родители, които не са пуснали заявление.
Нашите дни са много. Отсъствала е само два дена през годината по здравословни причини, като единия ден - само три часа, но деня си гори.

# 406
  • Майничка
И моята е отсъствала 3 дни - един спортен празник, едно двучасово сутрешно успиване и денят след един юбилей, на което придружи баща си, защото на мен следващият ден ми беше важен, а там трудно се измъква човек по-рано.

# 407
Гери, тенкс. Днес си писах с класната, и тя ми каза същото. Чакам едно последно инфо от нея, има един ден висящ, за него трябва да разберем дали ще може да се ползва, или ще иде при използваните.

Нинка, страхотни новини,браво на наборчето. Все така да му върви.

Анра, я пусни бележките, кво ша прави там, пък и щом има дни, нека си ги използва. Те не се прехвърлят, че да ги стискаме.

Аз пък нищо не разбрах, уж им казали от МОН, че на техните нямало да учат, а класната в групата пусна една заповед, според която ще, а иди разбери. Чакам някоя майка да реши да попита, да видим дали ще стане.
И аз го чувам туй за първи път, да се иска подпис от учителите.
Добре че мойта има достатъчно за оформяне, даже устно и са казали по някои предмети, какви ще са и срочните и годишните. От класните по БЕЛ и Мат. е с банани, по РЕ и АЕ са без промяна. По тези дето сега прави и ще прави, ще видим в скоро време, но като цяло срочния и годишния успех, определено ще е екстра. В момента я интересува, как да ги завърти дните, така чееее, да паснат.

Гери, мноу дни има за ползване, ако е с достатъчен брой оценки, направо и ги пусни тези дни.

# 408
  • Сф
И аз ще пускам заявления за свободните дни. Едното е утре . Искала да учи още за матурата в петък.  Хах.
За последната седмица също и за другата сигурно някой ден. Последният път ,в който ме помоли и отказах,  беше се озовава в клас с не повече от 10 деца- 2 на учители,  едно на директор и още няколко на зли родители Joy и бяха гледали филми цял ден на жегата  в училище . Сега ,няма да повторя тая грешка:)
Още повече много ще пътуваме последната седмица.

# 409
  • Mars Hotel
Момичета, някой знае ли кога се очакват резултатите от НВО за наборите? Телефонът ми не ми съдейства особено в ровенето по сайтове, та не откривам при бързо търсене.

# 410
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Светлица на първа страница го има бе душо. Обявяване на резултатите е до 01.07 включително.

# 411
  • Mars Hotel
Божке, много съм загубена! Извинявайте и мерси, Нинка.

# 412
Божке, много съм загубена! Извинявайте и мерси, Нинка.

Е айде сега да не се самоубиждаме! Flowers Hibiscus

# 413
Моят въобще не се впечатлява от матурите. Иска да му пусна след втората матура дните до края.Но има по някои предмети само по една оценка, не знам какво чакат тези учители, а и по химия има 2ка и 3ка, а първият срок-4ка. И сега това ще е проблем, нали?

# 414
Ние бяхме за няколко дни по пътищата. Днес отново с песен на училище. По семейни причини е използвал 6 дни досега. Другите са за състезания. Последната седмица от юни ще отсъства също заради държавното. Притесни се, че няма кога да си представи презентацията по география. Имат в петък и понеделник. Изтърва последните часове заради пътуването, следващите ще бъдат изпуснати заради НВО. Остава другия петък. Шегувам се с него, че ще се наложи да гони преподавателя из коридорите по време на междучасията 🤣
Баткото е доволен от резултатите от ДЗИ. Трябва му оценката по математика. Има 5.54.  Надявам се да стигне за Стопанския факултет на СУ. По БЕЛ е с 4.99. Беше силно изненадан, че е изкарал толкова много. Там учебник не е отварял от години, произведенията не е чел. Общо взето е разчитал на базовата си грамотност за граматиката и на това, което е запомнил от казаното в училище за литературата. Писал е есе разбира се.
По английски трета матура е с 5.40. Тя му трябваше за валидиране на език за СФ.

# 415
Пюрче, ама и ти, как си могла да направиш това, да я оставиш да съ пече на бавен огън в тез жеги. Този път не пропускай този шанс, пускайте дните, че да си почине.

Аз пък съм в дилема, ни една майка не попита, реших аз да го направя. Отговора от класната беше - да, след малко едната майка пусна заповед от МОН. А сега иди че разбери, дали ще учат или не на тяхното НВО.

# 416
Неучебни дни са за десети клас дните на НВО. Днес дойде заповедта в Школо. Иначе и моят син мислеше, че ще са сутрин на изпит, следобед на училище и се възмущаваше.

# 417
Ston браво на баткото! Ще стискаме палци за най-желаната специалност в СФ. Набора има следващия петък последно контролно по физика и евентуално поправително контролно по МАТ, заради двойка на пет минутка.
Днес пак е щастлив ден. По БЕЛ има 5 за срока и годината след 3 първи срок. Утре за трети пореден път ще бъде изпитан по история за 4, но там положението е лично (2,4,4,5,4,5) - това са оценки, които не стигат за 4. Набора е решил да направи последен опит. След "повишителните" хваща стипендия и с тази 3-ка, но така за спорта ще опита.
И ново двайсе- след матурата в петък ще имат обучение от БЧК, а след тази в понеделник - военно обучение Joy

# 418
  • Сф
Моят въобще не се впечатлява от матурите. Иска да му пусна след втората матура дните до края.Но има по някои предмети само по една оценка, не знам какво чакат тези учители, а и по химия има 2ка и 3ка, а първият срок-4ка. И сега това ще е проблем, нали?
При нас до 20 ти трябва да са оформени. Дали е навсякъде така не знам, нека се включат другите. Говорете ми за химия- вчера им беше изходното. Попитах как е минало- "много зле"
По биология също имам притеснения.

Да свършва вече!

# 419
ston, чудесни са резултатите на големият ти син. Успех му пожелавам с кандидатстването!

Общи условия

Активация на акаунт