В ДЕСЕТИ клас ще съм добре, щом изборът на профил спре!

• 29 297
  • 765
  •   1
Отговори
# 450
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Айде младежа тръгна. Лиснах му чаша вода и му дадох кураж, че това е по-трудното му НВО, въпреки че не е важно какъв е резултата.

Пожелавам на всички форумски деца спокойствие, късмет и да четат внимателно въпросите!  Flowers Four Leaf Clover

# 451
  • София
Успех на децата! Да са спокойни и уверени, с лекота да им идват верните отговори !

Добре, че ви има. Вчера в 20ч. го засилих към книжарница за черни химикалки, добре  че работят до късно. Joy

# 452
Успех на децата!Моя го изпратих и беше толкова спокоен,че чак ме плаши.😂 Дано им е леко и да се справят.Повече ме притеснява математиката и по специално геометричните задачи,но каквото такова важното е да не се стресират излишно.

# 453
Тийна ни събуди тази сутрин, да каже че тръгва. Обикновено ние го будим.
Всичко набута в джобовете на късите си панталони и излетя. В джобовете!

# 454
Успех на децата! Моето е далеч, не вярвам да е притеснен. Стискам палци! Стискайте и на мен, че имам служебна задача в НАП.

# 455
Замина с всички налични черни химикали. Писа си с приятели тази сутрин, този нямал, онзи нямал 😆 Той нали е добра душа, ще носи и за другите. Добре че батко му го снабди снощи с много. По БЕЛ не е направил нито един пробен тест. В училище не може да отлепи от петицата, така че не очаквам кой знае като резултат от днешния тест. По-любопитна ще ми е математиката. Там ми е важно да успее да покаже знанията си.

# 456
  • Бургас
Добро утро!
Успех на Наборчетата!
Моя толкова спокойно го раздава,че ми иде да го почерпя с един задвратник!😂
Изобщо не се трогва!🍀

# 457
Успех на децата! С лекота да се справят днес на НВО-то!🤞🍀

# 458
  • Бургас
Ей, го на! Тръгна! Метна си хавлията за плаж на врата, щот после щели да ходят на плаж! И тръгна на матура!😂🍀
Успех на децата!🍀

# 459
  • Mars Hotel
Успех на всички! Моята не беше притеснена изобщо, докато не се усети, че не си е взела служебната бележка. Anguished Сети се точно пред училището, разбира се. Дано няма проблеми.

# 460
Ан, добре че бързо му е минало. Дано скоро напълно да се оправи.

Карзче, ма аз на теб ко ти рекох, а ти ко пишеш пак рано сабахлян. Срамота. Я и ти кат него направи, раздавай го лежерно. Всичко ще е топ, ей ся като направи изпита, като иде на плажа, и после ще видиш ко шъ стане.

Мойта сърдитка и тя рано - рано потегли. Отиде на спирката много рано, и по едно време ми звъни, жива да не бях, не можах да повярвам на ушите си. Досега никога не се е случвало да си вземе толкова рано нещо за ядене, и то когато е на училище. Отвориха нова пекарна близо до нас ( до спирката ), правят страхотни закуски и хляб ( хляба е страхотен, хем топъл и мек, хем и кората отгоре е мекичка ). Та звъни ми тя и ме пита - да си взема ли баничка, а аз - естествено, защо питаш, как няма да си вземеш, приключихме разговора. Взела си баничката и пак звъни - олееее, много е вкусна и топла. Туй ша мъ побърка, давам си сметка защо сутрин не закусва през учебната година, но може ли пък чак толкоз, даже като свърши уч. часове, търпи до вкъщи, като се прибере чак тогава се храни.

Светлица, дано няма, и я пуснат, предполагам, че ако помоли ще може да и дадат копие.

Успех на децата днес, макар и да не са важни, все пак да покажат добри резултати.

# 461
  • София
Успех на децата! Да са спокойни и да се справят отлично!
Аз карам моят син да си снима бележката в случай, че я забрави. Не знам дали може със снимка. За всеки случай.

# 462
  • Mars Hotel
Снимка си има, да. Предполагам, че са я пуснали с нея, защото не се е обадила още да изреве.

# 463
  • София
Мда, и моя за бележката се сети след като си легна. Става да я търси и я набута в раницата .
И моят е твърдо 5 по БЕЛ. Там твори с постоянство в синята гама.

Аз пак да попитам, НВО 10 клас от училището ли се проверява? Ако да, от същия учител, който им преподава или други учители по БЕЛ.

# 464
  • Бургас
Аз нямам идея кой и как проверява! Ще ми е интересно да разбера.

Бележката му беше в паласката, дори не знаеше,че ще му трябва, а  химикалите му ги приготвих още снощи на бюрото, днес му ги бутнах в ръцете!

Общи условия

Активация на акаунт