В ДЕСЕТИ клас ще съм добре, щом изборът на профил спре!

• 29 294
  • 765
  •   1
Отговори
# 465
  • Сф
Ей, го на! Тръгна! Метна си хавлията за плаж на врата, щот после щели да ходят на плаж! И тръгна на матура!😂🍀
Успех на децата!🍀
Еха, супер настроение внесе твоя в тематаУспех на всички!
Олеле, може да ми връчите приза за най- нелепа майка! Освен,че проспах тръгването и Нищо не знам за никаква бележка. Не искам да влизам в стаята сега. Кажете ми,че ако някой не си я носи ,дават от канцеларията. От колко са? Почнали ли са вече? Никой не ми е звъннал.

# 466
Привет!
Успех на наборите!

Надничам тук да видя дали не знаете какво се падна.

# 467
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Пюрче е ти верно ме разсмя!
Бележката е дадена в предишните 1-2 дни.
Проверява се от външни независими проверите ли, като в 7 клас. Продължителност 90 минути. Могат да се видят работите по-късно отново както в 7 клас.

# 468
Успех на наборите! Беше болен цяла седмица. Питах, го знае ли, какво трябва да носи. Само химикал трябвало.. Какъв? Син. Сигурен ли си? Абсолютно. Понеже си го познавам се чух с класната. Естествено, оказа се, че химикалката е черна,.че трябва да се вземе служебна бележка и т.н. Били инструктирани и се разписали, чв са запознати с правилата
Оправихме всичко с класната и днес го закарах до училище.

# 469
  • Бургас
Оххх,големи скици са ни децата! Simple Smile

# 470
  • Сф
Пюрче е ти верно ме разсмя!
Бележката е дадена в предишните 1-2 дни.
Проверява се от външни независими проверите ли, като в 7 клас. Продължителност 90 минути. Могат да се видят работите по-късно отново както в 7 клас.
Моята не дава да и се меся! Дори не е споменала за бележка , а вчера цял ден си беше у нас!. И е заплес освен това. О, ще ми докара удар, ей така,  за нищо. Виж, за черните химикали знам, защото мен накара да купя да не се харчи.  Питам дали са почнали,  да не остане отвън без бележка ,че лошо ми се пише на глявата ..тогава аз ще съм виновна!
Пп. ама сте и вие бавни, прочетох в данибон - начало 8  часа. Сега е 9,45 ,нямам пропуснато,  значи се пържи вътре. Отдъхнах си..пфу..Head Band

Последна редакция: пт, 13 юни 2025, 09:45 от PureLove

# 471
  • София, в момента в любимото ми село Железница
От 8 до 9:30, но докато им раздадат материалите се бавят. Може би, ще свършват скоро

# 472
  • Пловдив
Би трябвало да са свършили вече. От 8:00 до 09:30 е НВО-то. Доколкото разбрах пак както в 7 клас - идентификационна бланка, пликове, т.н. има анонимност и ще се проверяват работите от външни учители.
Ние с черните химикали нямаме проблеми, защото от 5 клас пише само с такива. Обаче тази година се озовахме в неделя, в чужд град, в 9 часа за олимпиада, на която се оказа, че трябвало химикала да е син. И се започна едно търсене на книжарници. Накрая една баба беше седнала на една пейка и си решаваше кръстословица. Питахме за книжарница, и тя учтиво ни подари химикала, с пожелание за успех Simple Smile

# 473
  • Сф
Леле Ханна, здрави нерви имаш!
Мерси Нина, значи сега пък да чакам обаждане Simple Smile

# 474
  • Бургас
Аз разбрах, че са до 10ч
Тръпнем в очакване на обаждането!

# 475
Пюрче, мама трепач си, щом си изтървала наборката, и не си разбрала даже, че е тръгнала, значи ша ти турним златния медал.

Мойто щом още не е цъкнало, значи не са свършили. Аз искам да видя ко им се е паднало. Сърдитка искаше - Индже, и още две, едното май някви камбани ли беше що ли, другото съ не сещам. Но пък с едното девойче са се разбрали - сърдитка ще казва кое какво е, година и автор, а другата - за самото произведение. Голям цирк ще е, ако са в различни ъгли в стаята. Ще има да си подвикват.
Ама не е ли малко раничко още, до 10:30 - 11:00 има време.

Последна редакция: пт, 13 юни 2025, 11:32 от Тони🍀

# 476
  • Сф
Обаждането! Странник, Ботев , 9 ти клас. Оакала се била малко Joy
Свърши момичета,  каквото- такова !

# 477
Каза ми странник  се е паднало, идея нямам кога е учено.

# 478
  • Бургас
Сигурна съм,че моят даже и не го е чувал, този ,,странник,,...

# 479
И мойта не е доволна от Странник...

Дано да са се справили!

Общи условия

Активация на акаунт