В ДЕСЕТИ клас ще съм добре, щом изборът на профил спре!

• 29 323
  • 765
  •   1
Отговори
# 510
Наборката каза, че на затворените въпроси се е справила и е уцелила случайно, че стихотворението на Ботев е сатира, другото ще стане ясно като излезнат резултатите.

# 511
Явно на нашия набор, тъй ще им върви, ще ги лашкат ту насам, ту натам.
И да попитам, работите в училището ли ще може да се видят, или ще се разкарваме напред - назад.  Но да видим кога ще свърши и проверката, над 55 000 са се явили, сигурно има и такива които дори от леглото не са станали тази сутрин.

Ан, мноу прибрани хора има покрай вас. Как пък все на твоето дете му се случва.

Пюрче, а тъй, ходи до тенджерите да ги пълниш.
И на мен ми е интересно проверяващите на какви писаници ще попаднат. Определено ще има такива върху които ще се посмеят. И наистина, дано да са снизходителни, иначе някое дете може да изгуби мотивация, и да намрази тотално предмета.

# 512
Тони , и аз това се чудя , защо все нашите вадят късата клечка.До сега не чух някой да е доволен от днешните матури и учителите дори ги съжаляват децата. Не вярвам да намразят предмета заради една матура ,така или иначе повечето деца не им дреме и повтарят добре ,че не в важна😀

# 513
Матурата беше адски зле, дадоха произведение от 9 клас, всички очакваха от 10 клас

# 514
  • София, в момента в любимото ми село Железница
тони, преди 3 години, за София де, се гледаха матурите, както и в 7 клас. Даже и на едни и същи дати.
МАТ - Джон Атанасов
БЕЛ - ПГЕА.
Предполагам и във вашия работа ще е така.
Когато обявят резултатите съобщават излиза и заповед кога и къде могат да се видят работите!

# 515
Изобщо не ми е споменал произведение. Дали от девети или от десети, за него е все тая, нито едно не е прочел. Както казах, карал е на логика 🤣
Изобщо няма да проверяваме. Като се появят резултатите, ще се види колко е зле или добре положението.
Онзи ден започна да учи по биология, щели да го изпитват. Видях го с отворен учебник, малко по-късно вече беше без учебник. Толкова за неговото "учене". Добре че казва сбогом на всички тези предмети. Той ги знаел нещата, но видиш ли, учителката искала да пише/говори с точната терминология, а той не можел да я запомни. Ами как ще я запомни като ученето му е за 10-15 минути преди изпитвания/ контролни?

# 516
Знаех си, че има нещо гнило с това произведение при нас.
И се оказах права - учителката не го е предала в края на 9-ти клас. Тя така беше пропуснала и Хамлет в край на 8-ми. Съответно това произведение са го претупали в началото на годината покрай преговора... т.е. изобщо не са го учили... Еми - каквото стане.

# 517
  • Бургас
Хмм,явно доста учители са го подминали....

# 518
Наборката миналата седмица подробно разпитва gpt chat, кое произведение е най-вероятно да се падне на днешната матура и стихотворението на Ботев въобще не фигурираше в отговорите, та не се доверявайте та изкуствения интелект Satisfied

# 519
  • Сф
Ааа,  Стон, моята каза,че логика нямало. Малко ме е яд, защото за първи път седна да учи и да не се обезвери. По принцип и госпожата много добре ги подготвя, но явно нещо му има на произведението. Масово са били изнервени след това децата,повечето дори ненаписали всичко. Може би, това че не е важна матура ги спасява да не го мислят. Вече са по стъргалото на разходка.
За математиката нямам притеснения- там е по божия воля при нас !

# 520
Ааа,  Стон, моята каза,че логика нямало. Малко ме е яд, защото за първи път седна да учи и да не се обезвери. По принцип и госпожата много добре ги подготвя, но явно нещо му има на произведението. Масово са били изнервени след това децата,повечето дори ненаписали всичко. Може би, това че не е важна матура ги спасява да не го мислят. Вече са по стъргалото на разходка.
За математиката нямам притеснения- там е по божия воля при нас !
Според мен нарочно са сложили Странник

# 521
  • Бургас
Ей сега се прибра моя. Изгорял, добра компания са били, много хора. Играли борба, волейбол...
Сверявали са отговорите. Уж е писал. Но това произведение не са го учили.
Кот такова!
Каза,че за математиката му е притеснено. И трябва да хване поне тройка! Наложащо е!

И аз мисля,че е нарочно. Сега ще има да коментират, как набора им нищо не знае! Слаб успех и прочие...

# 522
  • Mars Hotel
Не вярвам, че е нарочно. Никой в МОН няма интерес от слаби оценки.
Имало е много варианти, изтеглили са този - късмет.

# 523
Отзиви и от мен - и тук децата са ядосани и не са одобрили произведението, не помнят да са го учили. За сатира е отбелязал правилно, справил се е с въпросите, но не е писал много относно тезата и резюмето. Ядосват се, защото са били много добре подготвени за другите произведения, но каквото такова!

# 524
Можело и да проберат по -вървежни опции да сложат по вариантите. Wink Или пък нарочно, само по-малко, ако изобщо, разглеждани произведения. Да видят какво ще стане. И без това тия матури за нищо не са важни.
Каза, че минала на тълкувания каквото измисли в момента. Разминавало се с клишетата с примерните отговори, та ще видим. По мои наблюдения от гимназията и върху брат й, подобно самостоятелно творчество не получава повече от четворка. Иначе- 3 грешни отговора в теста.

Общи условия

Активация на акаунт