В ДЕСЕТИ клас ще съм добре, щом изборът на профил спре!

• 29 331
  • 765
  •   1
Отговори
# 495
Според мойта щерка стихотворението не е учено. Писала каквото й хрумнало на момента, подробности не каза, останали да играят на карти.

# 496
Пуснаха верните отговори, много е разочарован от каза се да гледа всичко по литература въпросите са му грешни 😥

# 497
Бокси къде?

# 498
# 499
Тъкмо щях да питам кога ще излезнат. След мъничко ще ида да ги сверяваме. Но тя сърдитка си каза, че на някои места е сгрешила, на въпроса с 8 - те, открила 7, 8 - мото не го открила. За резюмето - писала нещо си там.

# 500
  • Бургас
Чух се с моя. Вече били на плажа с класа си и други момчета!
По въпроса ,,Как мина?,,  - ,,А, добре! Всичко изписах!,,
Ха! Ти да видиш!? Чакам го, като топъл хляб да ми разказва!
Идея си нямам, дали са го учили! Ама той и даскала им е такъв шемет, че най-вероятно са го пропуснали!

Мдааа, чакам набора да се обади и сега получавам съобщение ,,вдигнах 90кг." 🙄 Човека приключил с изпита и ми пише от фитнеса 😂
Сладур! Още един фитнес маниак в темата!

Аз се чудя как така е на плажа, вместо във фитнеса Simple Smile

Сега е време плажната кърпа да се използва по предназначение 😉
Вече е в действие!

# 501
  • София
Как хубаво се оживи темата!
Аз нямам обратно инфо, явно се приема като много маловажно това НВО, защото примерен тест или изобщо обсъждане на тази тема нямаше никакво от наборката и не предизвиква никакво вълнение, както и всичко свързано с учене и училище на този етап. От любопитство хвърлих едно око на теста, на мен въпросите към стихотворението ми се сториха трудни, особено, ако не е анализирано в училище. Хубаво е че, пък текстът, в случая за кибертормоз, има и своята практическа полезност, да алармира за такава опасност.

# 502
  • Пловдив
Моята сякаш се е представила добре. Провери си теста и откри 2 грешки. На отворените въпроси каза, че е писала подобни на отговорите неща, а от тезата и резюмето е доволна.

# 503
  • Бургас

Поздрав от мен и набора! Ей,така е в момента - бара е до морето Simple Smile

# 504
  • Mars Hotel
Моята не се е прибрала още, обади се да каже, че преди 16 няма да се прибира. Понеже нейните приятели са все от профил Физика, днес се влачи с тях, за да им "помага" да посрещат и настаняват международните участници за Европейската олимпиада по физика.

# 505
Ееее, всички медии гръмнаха с отгоговорите, отваряш МОН, нищо не излиза, а уж там са публикувани. Аз ли не ровя където трябва.

Направихме справката, провери си ги, резултата е следният - от 1,2,3,4,5,6,8,9,10,14,15 - верни, на 11 щяла и 8 - мата да отбележи, но се усъмнила, на още 2 въпроса пак тъй, отбелязала верния, задраскала ги, и метнала на грешния. На останалите 4 въпроса ( от 17 - 21 ), ще чакаме да видим дали и колко ще и дадат. Но наистина е подвещато това със жанра ( 12 въпрос ), и аз да бях, щях да го объркам, не пише какво е или какъв е, а как може да бъде определено. То така аз мога да го определя и като ода или балада. 

Карзче, Ханта, завиждам им на наборите, право на плаж, заслужено им е. Карзче, тенкс за поздрава.

Тататунче, фитнеса е важен, не какво е сътворил преди него.

Бора, скоро ще те осведомят, търпение само, я врътни едно, ама по - голямко.

Светлица, значи и ти ша чакаш, сега помоща и другарчетата са по - важни. А и щом има и състезатели за настаняване, трябва да се погрижат за удобството им.

Иначе българичката точно вчера им казала за кибертормоза, тва за 5 въпрос, мойта пък го запомнила и го написала. Обачеее, както и предположих, тя била в единия ъгъл, а съученичката и в чаааак в другия край в ъгъла. В стаята са били тя и още 4 - ма от нейния клас, останалите от другите паралелки. Да видим по Мат. колко ще са и с кои.

# 506
  • Сф
Моята ги провери,  на затворените въпроси,  добре. На теза и подобни, тя изобщо не е схванала според мен .Семейството като морална ценност и се въртяло в главата ми вика .Joy Стихотворението е изучавано при нас началото на 9 ти клас + анализ, но кой да помни.. жанра както и предположих е сбъркан. Половината " елегия", половината " ода". Преброи си около 70+ точки , не знам как,  едва ли. Wink
Коментар на учители към произведението - Горкичките! Дано проверяващите са снисходителни Simple Smile
За тезата - кандидат студентско ниво.
Довиждане от мен , нямам море , но тенджерите празни ме зовят! Kissing Heart
* проверяващите сигурно ще паднат от смях и  потрес ;

Последна редакция: пт, 13 юни 2025, 13:54 от PureLove

# 507
Не сме се чували с моят. Не спах добре снощи, пихме кафе сутринта с ММ и съсед, и после безпаметно се строполих в леглото.
Тийнът само е звъннал на баща си, за да каже че са му откраднали слушалките.
Чакам го да се прибере и да мрънка и за матура и за слушалки.
(Якето му бяха "прибрали" преди около месец. Не се намери).

# 508
Младежът ми писа още в 10 без нещо. Българският бил лесен, на литературните въпроси карал на логика Simple Smile
Тезата му харесала много. Цяла страница изписал. Той обаче винаги има какво да каже по такива въпроси. Отсега ми е ясно, че след две години ще пише есе. Принципно интересно пише, винаги има добри идеи и аргументи. Трябва малко върху изказа да поработи и ще е пушка за ДЗИ.

# 509
  • София, в момента в любимото ми село Железница
И моя си ги провери. Преброил е 39 точки, като на 13-ти въпрос не е сигурен какво е отговорил. От тезата е доволен, от резюмето не. Предполагаме около 55 точки. Надяваше се над 60. Свърши.

Общи условия

Активация на акаунт