В ДЕСЕТИ клас ще съм добре, щом изборът на профил спре!

• 29 291
  • 765
  •   1
Отговори
# 555
Тони, химикали н-я-м-а да купувам повече! Толкова много имаме, че изхвърлям някои от тях, които са клеясали или както там се казва. Те сегашните ученици не пишат чак толкова интензивно като нас едно време.  Събирам за децата, които си играят пред блока флумастери и химикали - да драскат върху стари листи от тетрадки. Тъй де! Използване докрай, докато влязат в съответния контейнер.

Последна редакция: нд, 15 юни 2025, 22:47 от anra

# 556
Анра, да не се окаже после, че няма химикали. Я ги провери за утре, да не търчите после рано - рано сабахлян за химикалки.

Да мине и утрешния ден, та да им олекне на децата.

# 557
  • Пловдив
Рени, като е сменен полетът, няма ли опция да го откажете? България еър имат директен сутрешен, хваща си после рейс от летището и за2 часа и нещо е във Валядолид. Сама ли е или с група?
П.П. Другана опция - пие дълго кафе на летището, хваща такси до гарата и оттам с първия влак е около час.
Със самолетите трудно става да отложиш /смениш полет. Джовани я свърза с 3 момичета от вашата гимназия от 11 клас, та поне няма да е сама. И те не са особено ориентирани. Но се оказа ,че едната девойка има близък в Мадрид, с който ще говори да ги закара до гарата. С влак е час,с автобус 3часа . Лошото е че в сутринта имат тест май в 9 часа. Дано да стигнат навреме.
Тони, бебето вече мина годинката. Чакам ги август за море. А относно училището-не виждам смисъл в тия матури ,че да се кося за тях. Даже се учудвам ,че е решила да ходи на математика. Между нас казано, аз не бих отишла.
За мен е важно да хване успех 5,50. Да си гледа частните уроци, които са важни, да няма травми с коня и тениса -останалото е без значение за мен.

Последна редакция: нд, 15 юни 2025, 20:03 от renydent

# 558
Мани, мани, утре ще е МАЗАЛЯК. Ще има яко тото, бръмбари, какво ли не…

# 559
  • Бургас
Аз днес на ум си правя молебен за заветна тройка утре на матурата! ДАЙ БОЖЕ 3 !!!!
СПешно е! Наложащо е!
Дано са лесни задачите!

Стискам палци и се моля за всички деца да изкарат добри оценки утре!
Призовавам всички светци на помощ!

# 560
Успех и късмет на наборите, дано задачите да не са толкова трудни!

# 561
Само май аз се моля да са трудни 🤣
Искам да го видя какво точно знае или по-скоро как се справя в изпитна обстановка, той иначе знанията си ги има, ама кел файда, ако не можеш да ги докажеш на изпит.

# 562
  • Майничка
Карз, на НВО няма оценки, само точки.

# 563
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Успех на децата днес!

Набора потегли. Вчера за мое учудване реши да реши 2-3 пробни НВО. Оказа се, че има позабравени неща от 8 клас. Рязко реши, че може и да не са 95-100 точки. Grinning

# 564
Олеее, Ренкоооо, кой знае как щъка напред - назад, ако е като мойта сърдитка кога беше малка, дупе да ви е яко, най - вече на мама и татко. Ша има да съ гонят, да съ дирят, страшна работа е туй. Но ако е по - кротичка, спокойно ша си пийват кайвенцето.

Etee, каквото и да направят, освен да тренират за ДЗИ - то, за друго няма да им свърши работа, ни бръмбари, ни мръмбари.

Тя Карзчето, май се надява поне за моркова, сигурно щот зависи оценката накрая каква ще е. Ако реши учителят да се съобрази с този изпит. Споко Карзче, каквото и да направи днес, няма да повлияе, както и ти знаеш, не могат да го направят. Ако е за твое успокоение, то тогава бъди спокойна, дори и сега да не стане според очакванията, на по  късен етап, нещата рязко ще се обърнат в положителна посока.

От няколко дена съм на вълна спомени. От момента в който се пръкна, та чаааак досега. Колко бързо пораснаха децата. Като беше на годинка - две, виках на майка ми - ей ся ще стане на три, ще тръгне на градина, после първи клас, и времето ще мине а тя ще е пораснала. Тя пък все ми викаше - не бързай, докато дойде това време, още колко вода ще изтече, още на градина не е почнала да ходи, а ти отиде чак в първи клас. Ама ей го на, изтече времето, стана голяма, а като я погледна, на моменти все едно я виждам като бебе. Реша да я гушна, но не е същото, не се побира цялата в прегръдката. Но пък поне все още мога да я гушкам. Добре, че и тя ми дава, понякога сама идва и се гушка в мен. Понякога е поради някаква причина - я защото ще иска нещо, я защото и се е приискало. Но пък на мен ми става много приятно.
И да съ оплача, точно днес, рано - рано сабахлян, спряха ни водата, добре че сърдитка стана рано та да се измие поне. Мръсни гадове, не можаха да изчакат няколко дена, баш като съм на зор и ми трябва вода, решиха да я спрат.

# 565
  • Mars Hotel
Успех на децата днес! Моята не е пипнала нищичко, но се надява на прилична оценка. Аз не се надявам на нищо. Grinning

# 566
Сутринта на вратата се сети да търси линия, молив и пергел. Пергел откри трудно. Нямам идея къде изчезнаха пергелите. Имаше хубав при брат му, неговото бюро е хаос и не го открихме; имаше един на бюрото на набора и той е изчезнал; на кухненската маса има органайзер с моливи, химикали, там също трябваше да има пергел, който липсва. Направо не знам какъв е този мор по пергелите вкъщи и как всички се скриха някъде.

# 567
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Въобще не е и търсил пергел. Взе молив и каза, че и линия нямало да взима. Набутах му една насила в раницата.

# 568
Моя се подготвя, като ще кажеш,че отива на ДЗИ 😂 Цяла година не бутна помагалата за три дена ги посвърши.Само се моли да не им дадат задача с вероятности не ги харесва.
Късмет на всички!

# 569
  • София
Успех на всички днес! Всички да се справят отлично!

Общи условия

Активация на акаунт