В ДЕСЕТИ клас ще съм добре, щом изборът на профил спре!

• 29 284
  • 765
  •   1
Отговори
# 570
Ох, да минава и днес тази гадна матура.
Дъщеря ми дори не искаше и да ходи.
Аз лично се разбирам за какво изобщо им трябва тази матура.

# 571
Успех и късмет на децата днес!

# 572
  • Бургас
Моя се обади. Бил готов. Трудна била. Решил 4 задачи. На повечето дал отговор А. На  другите писал, каквото знае.  Сега чакаме!
Що молебени направих!🍀

# 573
Моята се обади, трудна е била. Решила от втората част една цяла подточка, една половина и чертеж на другата задача. А бе затруднила се е

# 574
Според моя задачите с избираем отговор били елементарни, но не гарантира, че не е объркал някоя. Тези с разписване също не били трудни. Едната с повече сметки, за които каза, че сигурно ги е объркал. По едната правил много подробно разписване.
Ще ходим да ги видим, когато ги пуснат за разглеждане. Така и не може да се научи да оформя хубаво разписване с математически символи

# 575
Сърдитка, и тя ми звъняла, но нали някой трябва да спи. Майка ми идва, почва да ме подбутва - вика, айде, звънят ти, стига си спала. Вдигам аз, и думите бяха - трудна беше, почти никой не е направил 17 - та, та ся ще чакам да дойде, да доразкаже.

# 576
  • при моите любими
На моето силата не му е математиката, но каза, че било средно трудна според нея. Не е писала нищо само на В подточка, на последната задача. Открила си е няколко грешници вече, но като цяло е доволна. Важното е, че приключиха с матурите. Още малко оформяне тази седмица и да започва лятото за децата. Заслужили са си го.

# 577
  • Mars Hotel
Ох, не мога - "най-лесните задачи евър" каза моята. Следователно най-вероятно е оплескала нещата.

# 578
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Елементарна. Очаква 100 точки, ако "не е съм объркал 2+2=5".
Първата част са я проверили със съучениците и всички са с еднакви отговори.

karzz каза, че има 4бр. отговори А, 4бр. отговори Б, 4бр. отговори В и 3бр. отговори Г. Дано младежа ти ги е нацелил.

Последна редакция: пн, 16 юни 2025, 10:50 от ninanb

# 579
  • София
Да се разпиша и аз, че само ви чета притеснена и под пара до края на седмицата. Уж я е направил нашия, само задачата с гредите го била притеснила, ама в последните 5 минути го осенило някакво странно решение, да видим и колко подробно е разписвал, де...
Приключихме тази година, един - два проекта има да прави тази и др.седмица, ама като цяло приключи.
Стискайте палци на седмокласниците в сряда и особено в петък, че побелях и подивях вече!

# 580
  • Бургас

karzz каза, че има 4бр. отговори А, 4бр. отговори Б, 4бр. отговори В и 3бр. отговори Г. Дано младежа ти ги е нацелил.
Дай Боже! Амин!🍀

# 581
  • Mars Hotel
Ариана, успех на седмокласника! Накъде се е насочил?

# 582
  • Сф
Моя се обади. Бил готов. Трудна била. Решил 4 задачи. На повечето дал отговор А. На  другите писал, каквото знае.  Сега чакаме!
Що молебени направих!🍀
Това като при нас. Обажда се и викам "-как беше?
Тя.- Всичко "в".
- Сериозно ли?- не бе мамо, трудна беше."
Чух я да кълне нещо сложната лихва и това беше. Отидоха в мола със смях.

# 583
  • София
Ариана, успех на седмокласника! Накъде се е насочил?
Към езиковите училища - докъдето му стигне бал и силички, че математиката му хич не е добре!

# 584
Не ни е силата в математиката. Освен това я мрази. Седми клас беше доста зле. Но, обади се учуден. Решил почти всичко, без 16-та и още една, но забравих коя. Ако са и верни направо ще е голям пробив. Каза, че били трудни, но за негова изненада успял да ги реши. Уж ще си ги проверят, като излязат отговорите. Разчитам на другите от компанията му, настина да го направят. Ще чакаме.

Общи условия

Активация на акаунт