В ДЕСЕТИ клас ще съм добре, щом изборът на профил спре!

• 29 274
  • 765
  •   1
Отговори
# 600
  • София, в момента в любимото ми село Железница
boksi дават се точки на всеки етап от решаването на задачата, а не просто на крайния резултат. Набора понеже често прави грешки от елементарни сметки, пише подробно, за да извлече максимален брой. Така, че не се безпокой, че получи точки за правилен подход на решаване.

# 601
Така, 17 не е решил. Не му стигнало времето за нея. 16та мислил, че му е грешна, но за негова изненада му била вярна. Останалите нямало да проверява, защото не помнил.отговорите, а нямало да ги решава пак. Сега учи за тест по химия утре.

# 602
А, скалата за превръщане на точките в оценка по БЕЛ и Математика една и съща ли е? Намирам различни варианти, коя е актуална? При нас резулта от НВО ще е оценка по ИУЧ.

# 603
Доколкото знам скала за 10 клас няма.

# 604
  • Бургас
Моя каза,че имал 5 верни отговора, и май 20 точки....зле е работата...
НО ! Надеждата умира последна!

# 605
  • Майничка
Момата къде 55-6 точки чака, белким ги стигне. Дала е "бонус за редовни клиенти" на лихвата, 16 и 17 ги е поогелпила също ...

# 606
А, скалата за превръщане на точките в оценка по БЕЛ и Математика една и съща ли е? Намирам различни варианти, коя е актуална? При нас резулта от НВО ще е оценка по ИУЧ.
Няма скала за десети клас и точките не се превръщат в оценки.
Кога всъщност трябва да излязат резултатите? Аз предполагам, че в училище ще трябва да са ги оформили преди това.
Имам спомен от големия, че излезнаха след като вече бяха нанесени всички срочни и годишни оценки.

# 607
  • Бургас
Нашата госпожа по математика е писала двойки на целия клас! По всичко - тест, изпитване, контролно,класна... Казала им е,че ще ги остави на поправка или ще им нанесе оценката, която изкарат на матурата! Затова и силно се надявам да е тройка! Да има точките за тройка!
На тръни съм!

# 608
  • Майничка
Ама те май излизат до 01.07., а оформянето е до 3 дни преди края на срока!
Карз, тук вече бих говорила с директор и ескалация нагоре. Не може цял клас да е толкова зле!
И преподавателят по мат. на момата вързва гащи с по-ниски оценки, ама вашето е вече прекалено!

# 609
  • Пловдив
Питах chatgpt за скалата за оценяване.

2 (Слаб)   0 – 29 т.
3 (Среден)   30 – 40.5 т.
4 (Добър)   41 – 62 т.
**5 (Много добър)**   62.5 – 83.5 т.
6 (Отличен)   84 – 100 т.

# 610
Тази е за 12 клас

# 611
Има ли от утре набори, които ще освободите по сем.причини до края? Моят иска да го освободя, щял да ходи само по предметите, които трябва,за да го оформят, а тези по които има една оценка, те са 2-3 предмета, казва,че щели да го оформят. Те са по ИУЧ. Честно, чудя ви се как се вълнувате за тези матури. До 8- ми клас се побърках да уча с него и да обяснявам. Колкото- толкова. Повечето оценки са 4-ки, 1-2- шестици, и 2-3 тройки,това се очертава.Може и 1 петица да има и това е.

Последна редакция: пн, 16 юни 2025, 21:15 от maca-niki2008

# 612
  • Бургас
Аз не!
 Не е оформен още по нищо!
А и е много рано още!
Средата на другата седмица е друго нещо, но пак зависи от оценките.
Рано е!

# 613
  • Майничка
Не. Точно заради такива "освобождаванки" накрая ще махнат 15те дни. Всеки си ги търси като бащиния, сакън да се не мине, 3/4 от гимназистите си попълват сами бележките.
Разбирам да има форсмажор, планирано пътуване, но това са единици, голяма част май просто си поспиват докъм обяд.
Тази седмица, примерно, вземам нов материал и упражнявам, правя и тест на предходен, които ще ги има догодина на входно. Бас хващам, че отсъстващите няма и да погледнат какво съм пратила и догодина ще мрънкат, че това не сме го взели, упражнили и т.н.

# 614
  • Mars Hotel
Няма да я  освобождавам, разбира се - по половината предмети поне не е оформена.

Общи условия

Активация на акаунт