В ДЕСЕТИ клас ще съм добре, щом изборът на профил спре!

• 29 256
  • 765
  •   1
Отговори
# 660
  • Mars Hotel
Добро утро! Успех на седмокласниците на Ариана, Карз, и който още пропускам!

# 661
  • София
Мерси, Светлица! И iana28 е със седмокласник. Аз вече си изгризах нервите, а дзверът едва благоволи да си измъкне д-то от леглото.

# 662
  • Mars Hotel
Ех, знаех си, че и още някой има! Яна, извинявай, дано да е на късмет и за вас!

# 663
Стискам палци децата да се справят днес.Родителите на седмокласниците да са доволни и да се похвалите с добри резултати.Успех на децата!

# 664
  • София
Успех на седмокласниците! Стискам им палци!

# 665
  • София
Стиснати палци и от мен. Да са спокойни и късмет да имат!
Момичета с вас сме!

# 666
Успех на всички, които днес са на матура!
И спокойно. 🤗  Има живот и след това.😁

# 667
Успех на седмокласниците и здрави нерви да имат родителите им!

The omly one, за разходките в МОЛ - а мога да ти изпратя 8 годишна кифла. Гарантирам ти, че мъжете ти няма да те познаят. Освен това може да си намериш и ухажори с по - тъмен цвят на кожата, от онези, които все още се водят малцинство.

# 668
Седмокласниците сигурно свършват, но и от мен стиснати палци.

# 669
Емииии, те приключват или са приключили, нека само хубави резултати да имат. Да им е било лесно днешното НВО.

Онли, да ти пратя и мойта, стига да имаш голямо търпение и железни нерви. Мноу е капризна, па все едни ги избира, дет и на ум нема ти доди. За сметка на това и за теб ша помисли, все нещо ша ти ареса, ша иска да го пробваш, и ако го харесате взаимно, ша требва да съ купи.

# 670
  • София
Е, значи уредих се. Laughing
Майки на седмокласниците, доволни ли са децата от "Серафим" и "Урок по японски"? Май до сега не се е падало произведение от шести клас (визирам "Серафим").

# 671
  • София
Only, как да ти кажа, душо! Нито се е прибрал, нито телефона включил! 2-3 кила свалих от нерви от сутринта, а пък излизане с колата имам следобед и чашка не мога да си сипя!

# 672
Мамзел , благодаря права си. Но наистина ми натежа и исках да си споделя болката.От началото на годината се ядосваме ,че умни и талантливи деца намразват предмета ,който обичат заради човек , който явно не му е това призванието.Целия клас искаме да я сменят особено догодина , когато ще изучават профилирана математика.Вече съм споменавала  за това ,че сме подали официално оплакване от нея с искане за смяна,но отговор нямаме.
Виж, учителите не са свещени крави за да не можеш да си кажеш мнението, ако не си съгласен с тях. Да, дължи им се уважение, но точно толкова, колкото на всеки друг член на обществото. Отделно, те работят с публични ресурси, всичко и дъската на която пишат, и отоплението на училищата, и ремонтите, и всичко е платено от обществото. Съответно обществото има право да критикува обосновано. Обоснованата критика не е обида, а начин да накараш един човек да се замисли, дали не бърка някъде, ако има потенциал да мисли де. Така че, ако не сте съгласна с начина на работа на някой учител, не е проблем да го кажете, както във форума, където споделяме проблемите си, така и на нея лично или на ръководството.

# 673
  • в очите на дъщеря ми
Мамзел , благодаря права си. Но наистина ми натежа и исках да си споделя болката.От началото на годината се ядосваме ,че умни и талантливи деца намразват предмета ,който обичат заради човек , който явно не му е това призванието.Целия клас искаме да я сменят особено догодина , когато ще изучават профилирана математика.Вече съм споменавала  за това ,че сме подали официално оплакване от нея с искане за смяна,но отговор нямаме.
Виж, учителите не са свещени крави за да не можеш да си кажеш мнението, ако не си съгласен с тях. Да, дължи им се уважение, но точно толкова, колкото на всеки друг член на обществото. Отделно, те работят с публични ресурси, всичко и дъската на която пишат, и отоплението на училищата, и ремонтите, и всичко е платено от обществото. Съответно обществото има право да критикува обосновано. Обоснованата критика не е обида, а начин да накараш един човек да се замисли, дали не бърка някъде, ако има потенциал да мисли де. Така че, ако не сте съгласна с начина на работа на някой учител, не е проблем да го кажете, както във форума, където споделяме проблемите си, така и на нея лично или на ръководството.
А, не са я опитай да надигнеш глава, дори и тук в темата и моменталически долита "другарката" и ти набива канчето!

# 674
Ох, съвсем се притесних с тези снимки. Карах наборката да звъни на съученичка, да не би моята да е проспала искането им. Но и съученичката каза, че не им са искали снимки. Ей, за такива неща се ядосвам. Сега се чудя дали да звъня на класната утре.
Тъй сагата със снимките при нас продължава. Питам класната и получавам отговор "Никой нищо още не е казал!" Close
Надявам се като идем на почивка да не ми се звъни и да ми се искат снимки за утре. Rage

Общи условия

Активация на акаунт