В ДЕСЕТИ клас ще съм добре, щом изборът на профил спре!

• 29 260
  • 765
  •   1
Отговори
# 645
Моят ходи да се снима. Искаха матирани снимки, та затуй във фотото.
Снимките за ученическата карта му ги правя аз. Имам мини принтер със стикерна хартия - снимам, принтирам, изрязвам и лепя. Супер удобно.

Днес са им казали къде ще им е практиката. Млад Жепеец ще става. Не знам с какво ще се занимават, но едва ли ще има връзка с Приложно програмиране.
Практиката им е от 1 до 14 юли, вкл.

# 646
Тая учителка по математика ме уби щяла да му остави по ИУЧ четворка за годината има две 4-ки и една 5-ца , толкова ли не може да го изпита за 5-ца да стане 4.50 ?Нямало за кога при условие,че имат всеки ден по два часа математика. Да не говорим ,че тези четворки им ги нашляпа незаслужено на няколко деца.

# 647
  • София
Какво, като му остави 4? Явно така е преценила. Заслужено или незаслужено, това е Ваше мнение. Учителят може да има друго.

# 648
Какво, като му остави 4? Явно така е преценила. Заслужено или незаслужено, това е Ваше мнение. Учителят може да има друго.
Ами ,учителка по математика по старша от нея води курс в който е включен синът ми от началото на годината и тя не е съгласна ,че е за четири.Ходи по състезания има бронзови медали включително и от едно азиатско,не е като да не е добър.
Тези оценки им ги писа под афект пуска им бързи 15мин. като задачите са с много подточки и времето не им стига на целия клас при условие ,че първите 5мин. не спира да вика из стаята. Всички родители искахме да я сменят не съм единствената недоволна от работата и.

# 649
  • София
Тогава синът Ви може да подаде заявление за промяна на оценката. Има право да го направи в края на 10. клас, когато приключва гимназиален етап.

# 650
Тогава синът Ви може да подаде заявление за промяна на оценката. Има право да го направи в края на 10. клас, когато приключва гимназиален етап.
Благодаря за информацията!🙏😊

# 651
  • Пловдив
Мамзелче, ама пък много е прекрасна Прекрасната. Душата ми пълни. Ако ми е дъщеря все в Мола ще стоим.
Моето е пълна противоположност. Вчера беше на пазар. Реших, че ще се прибере с нещо читаво. Няма такъв филм- 4 чифта карго панталони. Вече ми писва тоя стил. Почти всичко е черно, тениските метъл задължително, нЕкви синджири излизат отнякъде, нЕкви шипове по конвърските.... трагедия.
Аз ще пусна послесните 2-3 дни бележка ,но лети на 29 за курса в Испания, тъй че е с реална причина.

# 652
  • Бургас
Снимките ни бяха със срок до края на май. Моя се снима седмица след това, понеже имаше лека контузия от ожулено, от боксова ръкавица 😉на слепоочието. В конкретно фото трябваше да са снимките, уговорена отстъпка имаха.

Още не е оформен по нищо. Всичко ще стане в края на другата седмица и на 30.06

# 653
Като погледна Школо, виждам само един предмет, където е с по-малко оценки и на кантар - физика. По останалите мисля, че срочните оценки са ясни.
Имаше онлайн родителска среща тази вечер за екскурзията през лятото. Седем нощувки. Хърватска, Италия, Швейцария, Бавария и после обратно. Много са ги хвалили от туристическата агенция миналата година, как нямало никакви забележки към тяхната група. Учителката, която ги организира е класна на една от паралелките във випуска. Обещала им е за догодина Южна Испания със самолет, ако продължават да са на висота.

# 654
Ох, съвсем се притесних с тези снимки. Карах наборката да звъни на съученичка, да не би моята да е проспала искането им. Но и съученичката каза, че не им са искали снимки. Ей, за такива неща се ядосвам. Сега се чудя дали да звъня на класната утре.

# 655
  • в очите на дъщеря ми
Ами ,учителка по математика по старша от нея води курс в който е включен синът ми от началото на годината и тя не е съгласна ,че е за четири.Ходи по състезания има бронзови медали включително и от едно азиатско,не е като да не е добър.
Тези оценки им ги писа под афект пуска им бързи 15мин. като задачите са с много подточки и времето не им стига на целия клас при условие ,че първите 5мин. не спира да вика из стаята. Всички родители искахме да я сменят не съм единствената недоволна от работата и.
Няма смисъл бокси, темата се следи от определени потребители,  сакън, дан се чуе критична дума за съсловието "даскалско"... веднЪг се обяснява, колко ученикът  няма права, за сметка на правата на учителя!
Еххх, Ренка, благодаря за милите думи,  от името на прекрасната 😀 то близкия МОЛ, почти ни познават😃

# 656
Мамзел , благодаря права си. Но наистина ми натежа и исках да си споделя болката.От началото на годината се ядосваме ,че умни и талантливи деца намразват предмета ,който обичат заради човек , който явно не му е това призванието.Целия клас искаме да я сменят особено догодина , когато ще изучават профилирана математика.Вече съм споменавала  за това ,че сме подали официално оплакване от нея с искане за смяна,но отговор нямаме.

# 657
Като казахте МОЛ с наборката много обичаме да пазаруваме заедно. Лошото е че аз нищо не мога да си купя, само да се насоча към някоя дреха и тя започва зад гърба ми "Не, не, не! Подминавай!". Много държи да се обичам добре, а не като "пенсионерка", тя ми е модният личен стилист 😆

# 658
  • в очите на дъщеря ми
Като казахте МОЛ с наборката много обичаме да пазаруваме заедно. Лошото е че аз нищо не мога да си купя, само да се насоча към някоя дреха и тя започва зад гърба ми "Не, не, не! Подминавай!". Много държи да се обичам добре, а не като "пенсионерка", тя ми е модният личен стилист 😆
И аз обичам да ходим двете на МОЛ,  при нас репликата е "Мамо,  ти сериозно ли"? придружена с потресена  физиономия. 😅

# 659
  • София
Я ми пратете наборките да дойдат с мен в МОЛ-а. Аз с две момчета няма как да пазаруваме заедно. Явно затова все онлайн пазарувам. Smile

Общи условия

Активация на акаунт