В ДЕСЕТИ клас ще съм добре, щом изборът на профил спре!

• 29 805
  • 765
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Аз не съм пускала бележка по семейни причини на моите деца. Да си ходят на училище, каква друга важна работа имат.  Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 631
  • Mars Hotel
Миналата година ползвахме последната седмица на юни заради море. Така се стекоха обстоятелствата, че или трябваше да отидем тогава, или да не ходим въобще. Ясно е, че прежалихме последната седмица в училище, но дъщеря ми беше предупредила отрано учителите и нямаше останало нищо за оформяне.

# 632
Половината клас на дъщеря ми отсъства. Тя е ползвала общо 4 дни по домашни причини, защото не ми се занимаваше да я водя до лекарката за настинки, които мога да овладея сама. Надявам се да не намалят тези 15 дни, защото с който се чуя е освободил детето си до края на годината, за да не го изпитват.

# 633
За мен тези 15 дни отсъствие по лични причини са удобство. Понякога се случва да се отсъства и не по болест. Стига да се ползват с мярка и със знанието на родителя.

При нас към този момент почти никой не ходи на училище. Повечето са почнали работа. Flushed
Моята днес остана вкъщи, но утре ще отиде за оформяне по география.
Даже от вчера връщат учебниците и вече след това какво ще правят до края не знам.

# 634
Мамзелче, завиждам ви, ша мъ накараш и аз да се замъкна при вас, поне ша съ видим на живо. Обачееее, малко го мразя морето, сърдита съм му.

Да пожелая на наборите, бързо да им минат тези дни, да ги оформят, че да си отдъхнат.
За мен относно бележките, всеки си има мнение, преценка и решение. Всяка от нас си знае детето и причините - дали да посещава или не, училището в този период.

# 635
Само 2-3 предмета има за оформяне, на останалите оценките се знаят. Тази година не може да се оплаче от почивки - то бяха състезания, олимпиади, концерти, само 3 - 4 дни пуснах по домашни причини, защото не се чувстваше добре.

# 636
Наборката не е оформена по нито един предмет. В нашето училище всичко се случва в последната минута - и изпитвания, и контролни, и оформяне. И да имаш несъгласие относно оценката -няма как да реагираш, поставят те пред свършен факт. Много мога да пиша и да се оплаквам от несериозното отношение на учителите, но не искам да спамя темата и възмущението ще задържа за себе си.

# 637
  • Сф
Начиии, печеля безапелационно приза "най-либерална майка"...мдам..
Е, ама ти си с уважителна причина. Ако детето иска просто да се наспи тогава не става! Joy
Мисля, че тази седмица ще ни дооформят и нас. Днес ще я  изпитват по биология, стиснете по един палец и физика ни остава. За другото не се притеснявам вече Simple Smile

# 638
  • Бургас
Вите, и в нашето училище е така. Едно към едно!

# 639
Наборът отиде на матура с такова желание, че е в "час" със задачите и математика, но....прибра се с увиснал нос - объркал е някои от лесните задачи. В залата са разчитали на него да подскаже някой отговор, но и той има грешки. Това му е за урок - да не е много надъхан и трябва да се внимава, но...както и да е ...здраве да е, то това са точки, които за нищо не служат.
Днес сподели, че повечето не са били на училище. Трябва тези дни за отиде да се снима, че ще трябват снимки за удостоверението за завършен първи гимназиален етап. Ако не сте дали снимки, подсетете наборите.
Ние сме използвали 5 дни от тези по семейни, защото беше болен и аз като Elito@ решихме да овладеем настинката.
Да свършва тази година вече. Утре и в петък  са на училище от 12.30часа - сигурно 1/3 ще са на училище.

# 640
На нас ни казаха,че ще вземат снимките от профилите им в Школо,където беше задължително да имат профилна снимка.

# 641
При нас за снимки никой нищо не е споменавал, изрично питах наборката. Аз като ви казвам, че всичко се прави в последният момент и за вчера, което е напрягащо за децата.

# 642
Снимката е като за дипломите - след като удостоверението се изпринти, лепи се снимката, сканира се и се качва в НЕИСПУО /регистър на издадени документи/. Снимката е задължителна, защото това са документи с фабрична номерация /червени номера/, а и то служи за шофьорски курс.

# 643
  • София
Ние днес носихме две снимки.

# 644
За снимките получихме съобщение в Школо още преди две седмици със зададени срокове. Изръчках младежът да се снима преди няколко дни и той, завеяният, се снимал с експресна поръчка. После сам се ядосваше, че се е прекарал да плати двойно.

Общи условия

Активация на акаунт