В ДЕСЕТИ клас ще съм добре, щом изборът на профил спре!

• 29 272
  • 765
  •   1
Отговори
# 615
И моя ми се моли да не ходи ,но няма да го огрее ще си ходи до последно.Нищо няма да им стане ,по добре в училище от колкото в къщи пред компютъра.
За резултатите пише ,че до 01.07 ще излязат,но нашия набор да много деца и не ми се вярва да ги обявят по рано.

# 616
  • София
Миналата година са ги обявили около 27-ми юни, но предния набор не знам колко е голям.

# 617
  • Бургас
У наща къща Simple Smile седмокласника ми ме увещава, как не трябвало да ходи на училище тази седмица, че да не се претоварва с информация,предвид предстоящите матури! Моляяяя????
Ще ходи и още как!
Батко му,Набора ни  - дума не обелва да го освобождавам, защото знае, че няма как! Никакъв шанс!

# 618
Абсолютно заставам зад написаното от Гаргамела! Чудесна е тази възможност за 15 дни по домашни причини, но те наистина трябва да се използват при нужда - пътуване, разни неразположения, които не изискват посещение на лекар - не за мързелуване вкъщи, щото нали, не им се ходело на училище.

# 619
Няма да ходи понеделник и вторник, ще спретнем малка почивка, че малкият има РД. Иначе оценките са предвидими и не виждам по-какво може да повиши. С тези мисля, че общо 4 дни е използвал по семейни причини.

# 620
  • в очите на дъщеря ми
Начиии, печеля безапелационно приза "най-либерална майка"...мдам..

# 621
Певе, само тъй, по - добре да не ги помни, ще е изненада като свършат с проверката.

Краси, скали бол, но ако искаш, метни едно око в някоя от 12 - окласните теми, там ще я има, макар, че за 10 клас нема да важи.

Хана, я му кажи, че лъже, и да видиш как ще ти метне нова скала за оценяване.

Карзче, а децата защо не са възразили, не са отишли до директора, ако те не го направят, родителите се организирайте. А и тези точки изобщо нямат право да ги обръщат в оценки и да ги пишат.

На мойта сърдитка и дадох почивката, ще иде единден само, между двете бележки. Нищо няма за правене там, а и в повечето кабинети си е адски мор. Единия петък я накарах да ми снима едно нещо, и кво да видя, измъкналкойто имал вентилатор и го споделя с останалите дето си нямат. Едната девойка миналата седмица си изгубила нейния, забравила го е някъде, ииии, изчезнал яко дим. Та по - добре у дому на прохлада, вместо да става рано, да си губи времето и да съ пече на бавен огън. А и от нейния клас ще са доста малко деца. Сега в сряда и петък ще кара часовете следобед, онлайн, после в понеделник ще иде, а от там насетне ще си е в къщи. Оценки бол има за оформяне, няма такива за които да се притеснява. От първи срок в един момент и втория срок, си напъна дъто, успеха и е екстра, затова ще си почива заслужено. Иначе можеше да идем до личната, и вместо по семейни да си вземе болнични, но тя реши да са по семейни. Класната и тя е на ясно, а и ръководството нямат нищо против.

Ммазелче - ЧЕСТИТО, освен приза, ще получин медал, купа, статуетка и отпечатъците ще ги метнеш на алеята на славата. Браво на теб, ама все пак не е ли време да похвалиш прекрасната, сигурна съм, че те е изненадала приятно с хубав успех, нищо, че ти тук се пооплакваше.

# 622
Начиии, печеля безапелационно приза "най-либерална майка"...мдам..
И аз станах от либералните майки след като разбрах, че правилата не важат за всички.

# 623
Витка, и ти ли, ако и други се включат, опашката ша е дълга.

Аз пък реших да разгледам сайта на ПУ, и тъй като срещах коментари, че там не се провеждат изпити, установих, че туй не е вярно. Имат изпити, и са в края на този месец и началото на другия. Дори сега има някви две нови специалности ( отстрани го пише с червени букви ), след малко ще разгледам какво още ново има там.

# 624
  • Сф
Аз ползвам сем.причини, когато детето иска. Та вече сме накрая! Няма да стане по- умно с една седмица! Въпроса е, че не сме оформени по всичко. За мен- щом са дадени, ползват се кой както прецени. Един ще пътува, един ще спи- все тая, нали не е в училище.  То, който е решил да отсъства- ще. И с бележка от лл.
В МО, че не са в час, отдавна е ясно.
Карз, не вярвам математичката ви да остави на поправка. Плаши. Има такива.

# 625
  • в очите на дъщеря ми
Еххх, Тончи либерална, най, по....на морето сме с прекрасната,  вече 8 ми ден, та туй, то...

# 626
За мен е въпрос на принципи. Щом нямаш уважителна причина за отсъствие, трябва да си на училище.
При големия издивях тази година. След март спряха всички да ходят на училище. И ръководството обвинявам, защото и отсъствия не им пишеха през април. А преди това си пишеха сами извинителни бележки. Нямало какво да правят, нищо не учели. Всеки се беше съсредоточил върху предметите, с които ще кандидатства. Не можах да я разбера тази ситуация. Как така няма какво да правиш в часовете по БЕЛ, като ти предстои ДЗИ по БЕЛ? По английски нищо не правели. Немски и гражданско не ги интересували. Направо нямам думи.

# 627
Айде, днес е последният, сериозен " ден на набора и после шапка на тояга. 😁 Днес имат тест по биология а той има само една оценка (6)  и според теста ще го оформят. По история ще представи презентация и като изключа картината по рисуване за другия понеделник е готов.  Аз вече съм в лятно настроение ☺️

# 628
  • София, в момента в любимото ми село Железница
По предметите, които има днес е оформен. Текат презентации и контролни. Питах го дали иска да го освободя, но категорично отказа. В къщи било по-скучно. Отсъствия не се пишат. Ще присъства по Химия да играят карти, а после с другите, които нямат по какво да се оформят ще ходят на билярд.

Последна редакция: вт, 17 юни 2025, 14:19 от ninanb

# 629
Относно дните по семейни причини моята ми се жалваше, че била единственото дете в класа, което не е ползвало нито един ден Joy И ми се примоли да й пусна няколко дни да учи за изпитите, та накрая се бях съгласила. Сега обаче не е искала още, ще видим как ще изкара до края.
Иначе от математиката вчера беше много доволна, сигурно ще има повече отколкото на българския, но нека изчакаме все пак да видим черно на бяло резултатите.

Общи условия

Активация на акаунт