В ДЕСЕТИ клас ще съм добре, щом изборът на профил спре!

• 29 313
  • 765
  •   1
Отговори
# 435
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Ston да вземат да викнат и моя набор Laughing

ПОХВАЛВАМ СЕ

Обещах на колигите никога повече да не говоря за История, с уговоката, че ако сме заедно когато имам внуци, може да се случи отново!

# 436
  • Майничка
Разгеле, Нинка! 👍

# 437
Силно притеснена звъннах на набора, дали случайно има черна химикалка. Е, да съм спокойна, има цели четири! 🤣

# 438
Аз съм си спокойна, че има много черни химикалки от 7-то НВО и ДЗИ, но..... по баловете голямата търси черна химикалка да напише някаква картичка и не откриваме никъде. Astonished Оказа се, че тя ги е изписала всичките на лекциите. Харесвало й да пише в черно. В края на май взех 10-тина и за двамата.

# 439
Браво Нинка, най - после ще си поемете глътка въздух. Чак и годишната му е писана, наистина си е заслужавало труда.

Хаааа, мойта почна в 6 клас с черните химикали, целият 7 та до ден днешен само с такъв пише. Има си и определен модел, преди това беше с други марки, не подбираше много, стига да пише черно. Но сега конкретна марка и тва е. Завчера отидохме до едната книжарница, взех и 10 броя, да си има. Обаче днес май е било, им казали, че от уч - ще щели да им дават уж, обаче и казах да си вземе нейните, отг. - знам, естествено, че ще си взема. Изневиделица се появи малко по - късничко боровинка по Мат. РП, питах я откъде се пръкнаха, изпитваха ли те, какво ли, а тя ми вика - не знам. А иди и разбери защо и са писани.
Иначе ги карат с черен да пишат, за да може като сканират работите, да се вижда и чете какво са писали. Уж със синия не винаги се виждало написаното.
Одеве ми вика - не знам защо, но вече не ми е притеснено както вчера, сега ми е едно таковааа, как да кажа, и аз - странно ли, а тя - ми да, може да се каже и така.
Викат ги в уч - щето - 7:20, та ще стане малко по - рано, за да хване предния рейс. Не искала да е с обичайния, иначе щяла да закъснее. Страх я хваща да не я зарежат отвън. Поне вода каза, че ще си носи.

# 440
Силно притеснена звъннах на набора, дали случайно има черна химикалка. Е, да съм спокойна, има цели четири! 🤣
Добре че ме подсети.
- Утре с каква химикалка трябва да пишете?
- Черна!
- Имаш ли? Не.

Изгоних го да бяха до книжарницата.

# 441
Младежът се прибра с няколко черни химикалки. Брат му ги дал. Той откъде се е сдобил с тях, е загадка.
Дадох си сметка, че има още само 4 учебни дни - другата седмица - през последната ще е освободен. И си прави устата да си пуснел семейни причини за тези 4 дни. Не е познал. Нищо няма да му стане, ако се поразхожда още малко до училище. Има да предава проект по география, по физика май е за изпитване.

# 442
Айде, на късмет да им е петък 13 😂
Пък да се оплача, малкия ми е от днес с температура. Много гадно. 🥴 Не знам какви вируси има сега, но днес го боля главата и сега е с ниска температура. Утре ще ходя сама да връщам учебници ( 5 клас) 🙄

# 443
Поздравявям и аз големия син на Стон!
Да влезе в най-желаната специалност!
Успех утре, много рано тая матура, в 7.30 ги викат, мислех, че е от 10 примерно Simple Smile
Концентрация и късмет на всички!

# 444
Айде, на късмет да им е петък 13 😂
Пък да се оплача, малкия ми е от днес с температура. Много гадно. 🥴 Не знам какви вируси има сега, но днес го боля главата и сега е с ниска температура. Утре ще ходя сама да връщам учебници ( 5 клас) 🙄

И моят малкият е петокладник. Ще пишем и в друга тема, заедно. Бързо оздравяване!

Последна редакция: чт, 12 юни 2025, 21:35 от krasi78

# 445
  • Бургас

И ново двайсе- след матурата в петък ще имат обучение от БЧК, а след тази в понеделник - военно обучение Joy
Ъъъъъ,това защо?

Младежът се прибра с няколко черни химикалки.
Стон, добре,че ме подсети! Намерих два черни химикала у дома.
Голямо браво на младежа! Успех му желая!

И при нас до последно уж щяха да учат с намалени часове след матурата, но после пуснаха заповед. Иначе е безумие! Матура и учебни часове в един ден!

Аз съм леко притеснена, за разлика на набора! Малко съм му набрала и съм му сърдита, и той е крив за това, и не смее нищо да ми каже.... 
Дано им е лесно утре и да пишат! Да изкарат високи оценки! Че да се напием от кеф!

# 446
Моят на външен вид е спокоен. Беше успял да си купи химикалки от китайският мол. (Добре че се появиха тези китайчета.)

Онзи ден си направихме разходка до Пирогов. Сакън да не са ни забравили. А тийна мрънка "че ние миналата година идвахме".
Играли волейбол по физическо и пада по коляно на пода. Боляло го при изпъване на крака. Разчекнаха го на прегледа. Само при опъване го боли. Искаше да влизам с него на рентгена Simple Smile
Няма счупено, само натъртено. Изписаха му гел за мазане и две седмици почивка (без спорт). Ама той искал да си играе волейбол и щял да играе.

Преди него имаше младеж със счупен глезен. (Играл футбол). Докато мина на ретгена доведоха още един младеж с натрошен лакът. Най-вероятно при него не е минало само с гипс. Милото дете.
Докато чакахме таксито доведоха още един куцащ младеж. Близнаци по спортни екипи, най-вероятно пак футбол.

Добре че моят рядко тича след топка. Докато като малък 5-6 клас искаше да се отказва от кикбокса и да ходи да тренира футбол... сега казва, че изобщо не харесва този спорт и не иска да идва с мен по стадионите. Баскетбол и волейбол играят по кварталните стадиони.

Върна се на тренировките по кикбокс. Щял да е сериозен.
Там рядко се контузват. Само по състезания има ексцесии.

# 447
Тататунче, дано се оправи бързо малкия. Ама и ти нищо не каза сега. Как пък нъ подсещаш за тоз 13 - ти. А по нашия квартал всякакъв цвят котки, а имам чувството, че черните са най  много.

Синеочке, то и мойта искаше да е от 10, обачеаз като се замислих, другите ще карат часове следобед, квесторите по възможност трябва да се приберат, иначе как ще ги карат тез часове.

Карзче, стига сега и ти, съдита, защо му се сърдиш на тва хубаво дете. Мноу си лоша. Я иди го гушни, помилвай го, цункай го, ама ха.

Ан, добре че на набора му се е разминало. Ама и тез деца, сякаш умишлено го правят. Дано на твойто бързо да му мине. Ако няма превръзка, като го намажеш, направи му една. Вземи един голям бинт, и го увии стегнато, да не го движи много, по - бързо ще се оправи.

Преди малко мойта ми разправя, как седели целия клас на диванчетата, докато стане време да почне часа. Дори и вратата да била отключена, пак не влизали в стаята. Българичката минавала покрай тях, влизала в стаята, а те умишлено се моткали на диваните, след малко им пишела - часът започна, идвайте. Целта им била, да карат по малко време от часът.
Разказва ми одеве как е минал поредния ден, и като я слушам се чудя защо ходи изобщо. Нищо не правели в часовете. По Химия днес е изпитвала някои от тях, явно за да им повиши оценката, а може и да е, защото нямат достатъчно. Иначе снощи както не искаше днес да върне учебниците, тази сутрин рязко решила, че искала, да ама не намерила чанта защото моя милост ги скри, и останаха за друг ден.
Айдеее, момичета, не остана, изтрайте още малко, вижда му се края. Другата учебна година, ще го карат лежерно.

# 448

И ново двайсе- след матурата в петък ще имат обучение от БЧК, а след тази в понеделник - военно обучение Joy
Ъъъъъ,това защо?

А де... след НВО в понеделник има час за зъболекар за 2 кариеса и лайнери. Това си е повече от военно обучение за него. Много го е страх. Ако се провали на МАТ, чакането за зъболекар ще е виновно Joy

# 449
Ан, добре че на набора му се е разминало. Ама и тез деца, сякаш умишлено го правят. Дано на твойто бързо да му мине. Ако няма превръзка, като го намажеш, направи му една. Вземи един голям бинт, и го увии стегнато, да не го движи много, по - бързо ще се оправи.
Аз питах лекарката в Пирогов за ортеза - каза "не, няма нужда".
Добре е, нищо му няма. Боляло го е след падането.

Успех утре на децата.

Общи условия

Активация на акаунт