В ДЕСЕТИ клас ще съм добре, щом изборът на профил спре!

• 29 261
  • 765
  •   1
Отговори
# 675
Ох, съвсем се притесних с тези снимки. Карах наборката да звъни на съученичка, да не би моята да е проспала искането им. Но и съученичката каза, че не им са искали снимки. Ей, за такива неща се ядосвам. Сега се чудя дали да звъня на класната утре.
Тъй сагата със снимките при нас продължава. Питам класната и получавам отговор "Никой нищо още не е казал!" Close
Надявам се като идем на почивка да не ми се звъни и да ми се искат снимки за утре. Rage
Не вярвам да не ви искат  трябват за дипломата.Най-добре направете снимки за да не е в последния момент,до колкото разбрах се искат 3бр. паспортни снимки.

# 676
То е ясно, че ще искат, но е редно да си кажат изискванията като размер, покритие и т.н. Не да направим снимки  и после да ми кажат, че не стават.

# 677
На нас преди 2 месеца ни искаха снимки, но размер не знам, той се оправя.

# 678
Няма смисъл бокси, темата се следи от определени потребители,  сакън, дан се чуе критична дума за съсловието "даскалско"... веднЪг се обяснява, колко ученикът  няма права, за сметка на правата на учителя!
Ох, не ми припомняй.
Няколко години не писах в наборната. Говоря обаче за ранните предучилищни теми.

На нас преди 2 месеца ни искаха снимки, но размер не знам, той се оправя.
3х4 искаха на нашите. Мисля, че паспортните са с този размер.
ММ обаче не ми каза "3х4", а "3/4". Та аз във фотото поисках "3/4" Joy
Снимките могат да се извадят и до 5-10 мин, така че и в последният момент могат да се снимат децата. 10минутните снимки в нашето фото са 10 лв.

# 679
  • София
При нас са 3х4 , матирани, два броя.

# 680
И на набора поискаха два броя. Ние сме ги дали преди месец. Хич, не знам матирани или не. Той изрови две снимки и каза, че не му пукало как изглежда и били ставали 😂

Последна редакция: ср, 18 юни 2025, 22:17 от tatatuni

# 681
  • в очите на дъщеря ми
При нас са 3х4 , матирани, два броя.
И при нас, обаче има изискване, ако девойката е с тъмна коса, да е прибрана зад ушите,  ква е логиката не знам.

# 682
  • Майничка
Логиката е да се чете печата, а той на тъмен фон не личи много, затова е добре и дрехите да са светли. И матови, че на гланц се изтрива понякога

# 683
Благодаря за поясненията за снимката! Ще пратя наборката да се снима. Тя другата седмица е на екскурзия с класа, после с нас на море за няколко дни, после от 01.07. почва стажа, та няма време да отлагаме. Пък аз съм сигурна, че в нашето училище ще се сетят в последният момент.
За статистиката все още няма нито една срочна или годишна оценка.
Нещата са тегави в нашето училище от както смениха директора.🤐

# 684
  • в очите на дъщеря ми
Логиката е да се чете печата, а той на тъмен фон не личи много, затова е добре и дрехите да са светли. И матови, че на гланц се изтрива понякога
Благодаря,  има смисъл в това!

# 685
  • София
При "нас" снимките ги искаха преди 3 месеца, помня че наборката търси фото на 3 март, защото, естествено, на другия ден трябваше да ги носи.
Имам и спомен, че на баткото им бяха казали да си актуализират снимките в школо, за да се ползват за въпросните удостоверения за завършен първи гимназиален етап. При което той бил качил снимка с едно сомбреро, с нарисувани мустачки или не помня вече какво и получих гневно съобщение от класната в школо, да качим нормална снимка, подходяща за диплома, без лигавщини. Абе забравила съм детайлите, ама помня срамът, който ме обзе от глава до пети, когато, изненадана отидох да питам баткото за каква снимка става въпрос и той ми я показа с думите "е какво ѝ е на снимката, виж къв' съм готин" Close А аз не вярвах на очите си и отварях и затварях безмълвно уста. Та явно някои ги взимат от школо и ги интергрират в документа...някак...ако няма промяна за 4 години, де.

# 686
При нас махнаха снимките от Школо преди година-две. Не разбрах поради каква причина.
Появиха се днес първите годишни оценки.
Как са седмокласниците? Доволни ли са от днешния изпит?

# 687
Мандаринка при нас още в началото на годината на първата родителска среща ни казаха,че снимките ще си ги вземат от Школо и няма нужда да им носим.

# 688
  • София
Ами уж е доволен моя седмокласник, най-вече, че премеждието е минало. Падна им се теза от "Серафим" - за първи път в историята на седмокласните НВО-та се пада нещо от 6 клас. И то много смотан цитат, по който няма много какво да се точат локуми, та опасенията му са, че е кратка. Ама карай, де, едно препятствие по-малко.

# 689
  • София
Мандаринка при нас още в началото на годината на първата родителска среща ни казаха,че снимките ще си ги вземат от Школо и няма нужда да им носим.
Е, значи още може. Че някой по-горе каза, че се залепяли върху удостоверението, но явно не е задължително. Нашите явно ще ги лепят, де, щом ги искаха на хартия. Но не са имали специални изиквания - паспортна снимка, толкова.
Седмокласните мами, след тежък ден ще си сипя едно "солидарно" в вас! Да знаете, че от мен имате едно "Наздраве!" Половината мина Wine Glass

Общи условия

Активация на акаунт