Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота! Тема № 62

• 31 671
  • 745
  •   1
Отговори
# 735
Благодаря за отговора. При моя преглед използваха луголов разтвор, но аз не видях да са използвали колпоскоп, а предполагам, че няма как да не го забележа.

# 736
Това е микроскоп, стои на голвма подвижна стойка и лекарят оглеждат влагалището.Не го вкарва в него.

# 737
Отидох на преглед като изрично заявих, че искам и колпоскопия, а се оказва, че ми е извършен преглед само с използването на луголов разтвор. 😡😡😡

# 738
Имаш ли амбулаторен лист?

# 739
Имам, но в момента съм на почивка и не е в мен. Притесняват ме и резултатите от цитономазката. Група 2 съм, но порцио е 2А, а  цервикален канал- 2Б. Не знам тази разлика дали е нормална? Вече писах на докторката и чакам да видя тя какво ще каже за това и защо е извършено само оцветяване.
Не знам и колко може да се вярва на резултатите в лаборатория Лина. Там е давана цитонамазката.

# 740
И моите последните са в Лина, няма проблем.
В твоя случай е описано всичко важно, така че направи ЧПЕ теста и после ще решите как да процедирате.На този етап няма спешност.

# 741
На резултатите няма препоръка за нищо.🤔

# 742
Благодаря ви за отговорите, момичета!
Не пуша.
Имуностимуланти не съм пила от година и половина.
Чакам резултати от биопсия (някой знае ли във “Вита” за колко време стават?).
На 25 съм, но може и да предприемат мерки, тъй като имам вече дете (ако за това се отлага).

# 743
Ох, май обърках случаите.Имаш възпаление някакво, ок ти е изследването.Лекарят може да даде лечение, но вероятно е да прецени, че
нещата отминават ако нямаш оплаквания.

# 744
Ох, май обърках случаите.Имаш възпаление някакво, ок ти е изследването.Лекарят може да даде лечение, но вероятно е да прецени, че
нещата отминават ако нямаш оплаквания.
Сърдечно ти благодаря, ДХЗ.
И докторът каза, че всичко е наред.

# 745
  • Дубай
Момичета, новата тема!
https://bg-mam.ma/t/1809233

Общи условия

Активация на акаунт