Втора бледа черта на теста за бременност

• 19 853
  • 465
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте! Този месец хванах овулацията си, че беше на 8-ми ден от МЦ, тоест много рано. Бях на преглед при гинеколог и се видя добре нарастналия фоликул. Вече ми е 16-ти ден от овулацията, дефекто явно ми закъснява с около 2 дни, правих няколко престо теста и бяха с много слаби втори чертички, единия е от вчера сутрин. Реших да повторя следобед с шур чек, но той беше категорично отрицателен... това неведение почва да ме изнервя... какво мислите?

# 436
Здравейте! Този месец хванах овулацията си, че беше на 8-ми ден от МЦ, тоест много рано. Бях на преглед при гинеколог и се видя добре нарастналия фоликул. Вече ми е 16-ти ден от овулацията, дефекто явно ми закъснява с около 2 дни, правих няколко престо теста и бяха с много слаби втори чертички, единия е от вчера сутрин. Реших да повторя следобед с шур чек, но той беше категорично отрицателен... това неведение почва да ме изнервя... какво мислите?
Най- сигурния е кръвен.   И аз съм се ориентирала натам

# 437
Здравейте,момичета!
Имам въпрос? Защо тест за бременност има бледа черта показана на 2-та минута и след 1 час ставят ярка чертата? Възможно ли е да е фалшив?
2 теста са

# 438
Питайте производителя Simple Smile Бледа черта в указаното време си е черта. Всичко, което е извън оказаното време не е фактор.
Така или иначе има черта, положителен е Simple Smile

# 439
Питайте производителя Simple Smile Бледа черта в указаното време си е черта. Всичко, което е извън оказаното време не е фактор.
Благодаря за бързият отговор😊
Гърдите ми са много подути и изтича коластра от тях,надявам се и това да е признак на бременност.Тестовете са направени днес 6 дни преди очакваният месечен цикъл

# 440
Важното е колко дни след овулация са направени.
Секрет от гърдите не знам кога трябва да имате, той се определя от пролактина, но не съм чела в кой период се завишава. Консултирайте се с гинеколог какви хормонални изследвания да пуснете.

# 441
Защо просто не си пуснете кръвен тест в която и да е лаборатория?

# 442
Здравейте. Реших да си направя ранен тест,който очаквах да е отрицателен,защото е 9 дни след полов акт,но все пак са два и реших защо не 😅 Е за съжаление втората черта е на грешната страна. Невалиден ли е?

# 443
Да. Има си тема за тестовете за бременност.

# 444
Защо просто не си пуснете кръвен тест в която и да е лаборатория?
пуснах миналата седмица,беше отрицателен

# 445

Здравейте, според вас има ли много бледа втора черта?

# 446
Съжалявам, но не..

# 447
Благодаря за бързият отговор😊
Гърдите ми са много подути и изтича коластра от тях,надявам се и това да е признак на бременност.Тестовете са направени днес 6 дни преди очакваният месечен цикъл

Коластрата почва някъде към 16-17 седмица, много рано е още. Кажете на лекаря за всеки случай

# 448
Ако изтича коластра, може да имаш висок пролактин, който възпрепятства забременяването. Бих се обадила на АГ да назначи изследване.

# 449
Пак съм аз... ако някой има познания по моята тема ще съм много благодарна да ми ги сподели! Значи - 8ми ден от МЦ имаше според докторката много добре узрял фоликул, готов за оплождане. Днес реално ми е 17ми ден от овулациата и 24 ден от предния МЦ. Правих си сутринта лейди тестче - категорично отрицателно! Престотата от предните дни ми бяха с бледи втори чертички.
Има ли вариант в които се удължава лутеалната фаза и фактически все още не ми е закъснял цикъла, нищо че е 17 дни от овулацията?

Общи условия

Активация на акаунт