Втора бледа черта на теста за бременност

• 52 439
  • 1 133
  •   2
Отговори
# 930
Ако овулацията е била на 20-ти не е ли много рано за тест? То цикълът не се ли очаква поне след още 5-6 дни? На колко дни ти е цикълът, защото щом предният цикъл е бил на 8-ми, то днес ти е 20-ти ден? Ако ти е на 20 дни, то овулацията трябва да ти е била доста по-рано от тези дати, някъде към 13-14ти. Ако овулацията ти е била около 20-ти то е рано за тест още.

Ами явно е много рано, просто бях нетърпелива…миналия месец пак правихме опити и нищо…знам, че обикновено не се случват от първия път нещата, но се притеснявам, тъй като преди известно време имах проблеми и чакам с нетърпение положителния тест. Утре ще ходя при АГ за профилактичен преглед и поне ще се успокоя, че всичко останало е наред и чакаме природата да си свърши работата. Иначе цикълът ми е средно на 28-29 дни, съвсем нормален. Просто от чисто любопитсво и нетърпение се тествах сега. Но приложението, което ползвам за следене на МЦ явно не върши работа, защото когато въведа новия си цикъл и предната овулация се измества с няколко дни, а уж предвижда по досегашни цикли и овулации. Трудно ми е да я следя, не знам с тестове евентуално дали няма да е по-надеждно.
Моя цикъл е на 28-30 дни и когато започнахме опити около 5 месеца не ставаше... и започнах с тестове за овулация и още на първия месец тестване забременях. На мен ми беше лесно да се тествам...започвах около 10тия ден и тествах  всеки ден докато втората черта стана по наситена от контролата(при тестовете за овулация винаги има 2 чертички)когато видиш две ярки черти действате същия ден и на следващия.
Пожелавам успех и скоро да видиш двете чертички.
Tedito146 и аз виждам втора чертичка

# 931
Ако овулацията е била на 20-ти не е ли много рано за тест? То цикълът не се ли очаква поне след още 5-6 дни? На колко дни ти е цикълът, защото щом предният цикъл е бил на 8-ми, то днес ти е 20-ти ден? Ако ти е на 20 дни, то овулацията трябва да ти е била доста по-рано от тези дати, някъде към 13-14ти. Ако овулацията ти е била около 20-ти то е рано за тест още.

Ами явно е много рано, просто бях нетърпелива…миналия месец пак правихме опити и нищо…знам, че обикновено не се случват от първия път нещата, но се притеснявам, тъй като преди известно време имах проблеми и чакам с нетърпение положителния тест. Утре ще ходя при АГ за профилактичен преглед и поне ще се успокоя, че всичко останало е наред и чакаме природата да си свърши работата. Иначе цикълът ми е средно на 28-29 дни, съвсем нормален. Просто от чисто любопитсво и нетърпение се тествах сега. Но приложението, което ползвам за следене на МЦ явно не върши работа, защото когато въведа новия си цикъл и предната овулация се измества с няколко дни, а уж предвижда по досегашни цикли и овулации. Трудно ми е да я следя, не знам с тестове евентуално дали няма да е по-надеждно.
Моя цикъл е на 28-30 дни и когато започнахме опити около 5 месеца не ставаше... и започнах с тестове за овулация и още на първия месец тестване забременях. На мен ми беше лесно да се тествам...започвах около 10тия ден и тествах  всеки ден докато втората черта стана по наситена от контролата(при тестовете за овулация винаги има 2 чертички)когато видиш две ярки черти действате същия ден и на следващия.
Пожелавам успех и скоро да видиш двете чертички.
Tedito146 и аз виждам втора чертичка

Благодаря ти! Днес бях на АГ и ми взе секрет, защото имах течение, както и цитонамазка и няколко часа след това имах леко червеникаво зацапване, не смятам, че може да е от вземането на пробата, тъй като е с тампон и нито боли, нищо нищо. Засега все още имам леко розовеникаво зацапване. Чудя се дали да не направя тест утре отново, тъй като ми е изписала някои неща за течението и ме е малко страх…

# 932
  • София
Зацапването МОЖЕ да е от цитонаюазката.  Но нищо не пречи да направиш един тест днес. Успех!

# 933
Добро утро момичета, тази сутрин направих втори тест и мисля,че е по-видима втората черта,закъснява ми 4 дена?

Последна редакция: чт, 30 апр 2026, 07:34 от Moderator1

# 934
Аз съм от хората, които смятат, че наситеността на чертата няма общо с развитието на бременноста. Според мен пуснете 2 кръвни за да се проследи ЧХГ.

Когато аз установих бременност, всички черти бяха бледи при ЧХГ под 1000. Като скочи ЧХГ-то вече видяхме и “бебчето” при гинекологичен преглед и след това тестове не съм правила, та не знам дали би се наситила тая черта, ама не вярвам.

Имах разни проблеми и предишни загуби, затова от нетърпение правих сигурно 10тина теста за 4-5 дни.

Как да е, моята “бледа втора черта” вече е на 4 месеца  😂

Пожелавам ви успех и най- вече лека и спокойна бременност и здраво бебче на финала. 🙃
Добро утро момичета, тази сутрин направих втори тест и мисля,че е по-видима втората черта,закъснява ми 4 дена?

# 935

Аз правих от тези тестовете и в началото е бледа чертата. Според мен е положителен. За по сигурно направете още 1 тест след 2-3 дни. Може да направите и кръвен.

# 936

Какво значи този тест с бледа черта ако не съм бременна няма да излезе втора черта нали

# 937
  • София
бременна сте, чертата хич не е бледа.

# 938
Чертичката не е бледа, а и Sure Check май си имаха написано в листовката, че дори по-бледата тестова линия отново е положителен тест.

# 939
Здравейте,
Има ли шанс този тест да е положителен?
Днес е 8-10 ден след овулация (5-7 дни преди началото на следващия цикъл).
Тестът е направен следобед след 3 ч задържане.
От 2 дни имам гадене. Преди 3 дни имах зацапване, което никога не ми се е случвало. Всичките ми други симптоми се препокриват с ПМС.

# 940
Здравейте,
От 2 дни имам гадене. Преди 3 дни имах зацапване, което никога не ми се е случвало. Всичките ми други симптоми се препокриват с ПМС.

Здравейте, честно казано 2ра черта не виждам, а и да има на престо доверие нямам(имам 3 положителни вкъщи от преди няколко месеца, а бебе нямаше). Направи си кръвни най'добре, или ако държиш да  са бързи тестове surecheck

# 941
Здравейте,

Шанс винаги има...на престо вяра нямам...виждам,че и друг тест има,на който аз виждам някаква чертичка.Толкова рано,симптоми на бременност няма...иначе ,когато аз забременях имах точно такова имплантационно зацапване...беше долу горе 5-6 дни преди датата на МЦ...и на датата на МЦ пак имах еднократно.

# 942
Здравейте,

Ако искаш изчакай да дойде датата на цикъла и си направи пак тест. Тъкмо ще са минали няколко дни и ако има бебче ще се покаже чертичка. Вземи друг тест (на presto не вярвам), може и от лентичките, на мен те показваха най - рано.

# 943
Момичета,
След 4 загубени бременности, една от които в голям месец, провалени инвитро опити и какви ли не операции и манипулации, Престо ми показва две РОЗОВИ черти във времето за отчитане, на втората минута. 5 броя положителни, закупени по различно време от различни аптеки. Останалите марки - отрицателни. И да, трябваше да прочета отзиви по-рано за тази противна марка, но даже не съм си и помислила, че една от най-продаваните марки по аптеките е пълна нула.

# 944
  • София
5 броя Престо х 4.00евро струва колкото два кръвни теста.
Приблизително, нали..

Общи условия

Активация на акаунт