Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 23

• 37 578
  • 731
  •   1
Отговори
# 705
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
При толкова много негативни коментари,защо този лекар все още практикува? Не му ли се отнема лиценза?
Ясно защо жените ходят при него - заради ниските цени,без да мислят за последствията. Да има цици там пък здравето няма значение.
Сигурно има и успешни операции,няма как да няма,но на фона на негативите,е обезпокоително.

Кокетка,те твоите приятелки верно са много изпокарани. Smile Иначе като обем си добре.
Значи имплантите ще ги приберат и няма да има такова разстояние?

# 706
При толкова много негативни коментари,защо този лекар все още практикува? Не му ли се отнема лиценза?
Ясно защо жените ходят при него - заради ниските цени,без да мислят за последствията. Да има цици там пък здравето няма значение.
Сигурно има и успешни операции,няма как да няма,но на фона на негативите,е обезпокоително.

Кокетка,те твоите приятелки верно са много изпокарани. Smile Иначе като обем си добре.
Значи имплантите ще ги приберат и няма да има такова разстояние?

Амии в общи линии доктора каза, че това разстояние няма оправия, може леко да се минимизира ,но до там. Аз съм си го приела обаче и с подходящ сутиен пак стават приятелки . Имам място за трета Grinning

# 707
Въпросният доктор има и добри резултати, лошото е, че ако има проблем, се крие като мишок и оставя секретарка ли е, асистентка ли е, да мотае пациентките и не си поема отговорността.
Общо взето, оплакванията не са толкова от грозно направени цици, а от инфекции и усложнения и това, че той се крие.

# 708
  • Sofia
koketka31, аз да кажа, че с импланти тия другарки може още по-скарани да станат Rolling Eyes И каквито са стегнати, няма да можеш да ги събереш със сутиен.

Когато видях зор през януари, влязох във всички ФБ групи - за/против/БГ/US/Deutsch...Преди месец спрях следенто, че вече взех много да се дразня. Безопасната си направила експланта за 2000лв. при Романски, а праща момичетата за 20000 в Испания/Германия. Тия дни надникнах да видя веждата на кокетното Wink  

От д-р Гигов съм виждала на лично снимки на повдигане без импланти - от някакъв безумно увиснал старт ги прави като ученички. Даже не знам откъде намира този обем, за да се оформи гърдата, но той си знае.
Гърне без похлупак, не съм негова пациентка, за което съжалявам. Пост фактум се консултирах с него след експланта - писах му на вайбър с факти и снимки, да прочете някога, когато има време и ако реши, да ми отговори. Той пък взе, че ми звънна веднага и говорихме около 15-20 мин.

Последна редакция: сб, 16 авг 2025, 17:15 от aniK

# 709
koketka31, аз да кажа, че с импланти тия другарки може още по-скарани да станат Rolling Eyes И каквито са стегнати, няма да можеш да ги събереш със сутиен.

Когато видях зор през януари, влязох във всички ФБ групи - за/против/БГ/US/Deutsch...Преди месец спрях следенто, че вече взех много да се дразня. Безопасната си направила експланта за 2000лв. при Романски, а праща момичетата за 20000 в Испания/Германия. Тия дни надникнах да видя веждата на кокетното Wink 

От д-р Гигов съм виждала на лично снимки на повдигане без импланти - от някакъв безумно увиснал старт ги прави като ученички. Даже не знам откъде намира този обем, зада се оформи гърдата, но той си знае.
Гърне без похлупак, не съм негова пациентка, за което съжалявам. Пост фактум се консултирах с него след експланта - писах му на вайбър с факти и снимки, да прочете някога, когато има време и ако реши, да ми отговори. Той пък взе, че ми звънна веднага и говорихме около 15-20 мин.

Аз за това ще слагам много малък и мек имплант- 245сс Мотива , кръгли, нано силк сърфейс нещо  си.... При по-големи и твърди импланти категорично ще се стигне до по-голямо раздалечаване. Аз даже исках и 205сс да слагам...

# 710
Имаш супер цици ! Никога не бих ги пипнала ако ги имам . Как искам и на мен нещо да ми се "разлива" 🤣

# 711
Имаш супер цици ! Никога не бих ги пипнала ако ги имам . Как искам и на мен нещо да ми се "разлива" 🤣

Не отричам не са лоши хахаха.

# 712
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Общо взето, оплакванията не са толкова от грозно направени цици, а от инфекции и усложнения и това, че той се крие.

Oбаче много по-добре лошо направени гърди,отколкото инфекции и усложнения,които не се знае дали ще оживееш.
А грозни импланти винаги могат да се подновят.

Пак казвам ако е за 245сс,въобще не давай 7000-9000 лв. Според мен 300/350 щом не искаш големи гърди (ти и начален обем имаш).

# 713
Лаишки въпрос да задам относно бюста на Кокетка. Дали гърдите след бременност и кърмене има вероятност малко да поулегнат? Т.е. ако натежат малко повече да не изглеждат като толкова скарани близнаци? Признавам си, впечатлена съм от тяхната стегнатост и младост. Да се приеме като комплимент.

# 714
То разтягането и опъването е най-вече на мускула, стартът няма голямо значение за болката. Не е задължително да те боли много, мен не ме е боляло кой знае колко, а и други жени са казвали същото.
Ти писа, че си се консултирала и с д-р Гигов, какво ти каза той?
Говорихме по телефона ,пратих му и снимки . Предложи ми Мотива кръгли и той от това , което вижда. Казах му , че искам малък размер имплант,като той не ме е разубеждавал да сложим по-голям . Поговорихме и за книжовните норми в бг. език хахаха, много готин човек ми се стори. Цената обаче ми се стори прекалено висока 9200 лв. Не казвам, че не си заслужава, но на тоя етап от моя живот не мога да си позволя точно тази сума. Тавана ми беше около 7000 лв . Живот и здраве след много,много години хахах надявам се , бих направила ревизия и подмяна при него . Тогава ще си работя и по моята професия, за която уча, ще имам по-високи доходи и ще мога да си го позволя. Предполагам тогава и цената ще е хиляди нагоре, но и опита му също ще е много повече.

А не ви ли каза че ще гледат настрани с импланти не се ли опита да ви разубеди

# 715
Лаишки въпрос да задам относно бюста на Кокетка. Дали гърдите след бременност и кърмене има вероятност малко да поулегнат? Т.е. ако натежат малко повече да не изглеждат като толкова скарани близнаци? Признавам си, впечатлена съм от тяхната стегнатост и младост. Да се приеме като комплимент.

Ох,и аз  се чудя какво би им се случило, но съдейки по майка ми ще се изпразнят от съдържание и ще виснат много леко, а съдейки по баба ми ще станат огромни ,но пак с птоза.Нито мама, нито баба обаче са с такива разстояния от по 4,5 пръста...

Адоралова, стига бее 245 не е чааак толкова малко ....Добре де, не е много ,но мисля в перспектива. Сега съм на 21 и ако сложа големите кубици в един момент ще се озова с минимум 500-600 сс на втора подмяна примерно,което за мен е прекалено голямо,тежко и ще ми донесе дискомфорт. Ако стартирам с 245, на втората подмяна след много много години ще си сложа 350  чаак тогава. Надявам се да мина и само с една подмяна де . Не искам никакви тежести , с които да се натоварвам излишно.

Майка, не, не ме е разубеждавал. Защо?

# 716

Ох,и аз  се чудя какво би им се случило, но съдейки по майка ми ще се изпразнят от съдържание и ще виснат много леко, а съдейки по баба ми ще станат огромни ,но пак с птоза.Нито мама, нито баба обаче са с такива разстояния от по 4,5 пръста...

Адоралова, стига бее 245 не е чааак толкова малко ....Добре де, не е много ,но мисля в перспектива. Сега съм на 21 и ако сложа големите кубици в един момент ще се озова с минимум 500-600 сс на втора подмяна примерно,което за мен е прекалено голямо,тежко и ще ми донесе дискомфорт. Ако стартирам с 245, на втората подмяна след много много години ще си сложа 350  чаак тогава. Надявам се да мина и само с една подмяна де . Не искам никакви тежести , с които да се натоварвам излишно.

Защото мене ме а хич не са като вашите разделечени
Каза ли ви зърната че ще са под мишница

# 717

Защото мене ме а хич не са като вашите разделечени
Каза ли ви зърната че ще са под мишница

Сетих се коя сте,мисля,че бяхте качвала нещо такова в групата по пластична хирургия. Пуснете и една снимка тук да ги видят и другите . Според мен по спомен не би трябвало да има проблем да ви се сложат импланти . Дайте  пак снимка , че не си ги спомням много добре как изглеждаше бюста ви.

# 718
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Напротив,много са малко,защото от тези 245, кожата ти ще "скрие" едни 50-на и реално ще останеш с малки подплънки за сутиен. Аз лично бих сложила 300 щом не искаш големи.  При теб хем има място,хем искаш да скъсиш дистанцията.

# 719
Напротив,много са малко,защото от тези 245, кожата ти ще "скрие" едни 50-на и реално ще останеш с малки подплънки за сутиен. Аз лично бих сложила 300 щом не искаш големи.  При теб хем има място,хем искаш да скъсиш дистанцията.

С около 350 кубика естествени гърди съм и като си сложа още 245 стават кажи речи по 600 кубика....то тежи бе. Кило и двеста сиси не е шега работа.

Общи условия

Активация на акаунт