Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 23

• 37 638
  • 731
  •   1
Отговори
# 690
Да, големи са, друго няма да пиша, че пак ше дудна по лелски😆

И въпреки всичко това си е естествена гърда и се разлива страшно много, особено като легна по гръб ставам плоска като дъска хахаха. Според теб с този старт и с 245сс  ще усетя ли много разтягане и опъване на тъканите. Все се надявам да боли по-малко

# 691
То разтягането и опъването е най-вече на мускула, стартът няма голямо значение за болката. Не е задължително да те боли много, мен не ме е боляло кой знае колко, а и други жени са казвали същото.
Ти писа, че си се консултирала и с д-р Гигов, какво ти каза той?

# 692
То разтягането и опъването е най-вече на мускула, стартът няма голямо значение за болката. Не е задължително да те боли много, мен не ме е боляло кой знае колко, а и други жени са казвали същото.
Ти писа, че си се консултирала и с д-р Гигов, какво ти каза той?
Говорихме по телефона ,пратих му и снимки . Предложи ми Мотива кръгли и той от това , което вижда. Казах му , че искам малък размер имплант,като той не ме е разубеждавал да сложим по-голям . Поговорихме и за книжовните норми в бг. език хахаха, много готин човек ми се стори. Цената обаче ми се стори прекалено висока 9200 лв. Не казвам, че не си заслужава, но на тоя етап от моя живот не мога да си позволя точно тази сума. Тавана ми беше около 7000 лв . Живот и здраве след много,много години хахах надявам се , бих направила ревизия и подмяна при него . Тогава ще си работя и по моята професия, за която уча, ще имам по-високи доходи и ще мога да си го позволя. Предполагам тогава и цената ще е хиляди нагоре, но и опита му също ще е много повече.

# 693
Уу, 2 бона разлика си е множко.
Сега ще ме караш да ровя за тоя д-р Милев, понеже съм една грижовна леля.😆 Срещала съм му името, но не съм обръщала много внимание. Нямам спомен и да ми е влезнал в черния списък, пък аз тия ги помня😆

# 694
Уу, 2 бона разлика си е множко.
Сега ще ме караш да ровя за тоя д-р Милев, понеже съм една грижовна леля.😆 Срещала съм му името, но не съм обръщала много внимание. Нямам спомен и да ми е влезнал в черния списък, пък аз тия ги помня😆

Како,всъщност,ако имаш време порови,разгледай и ако може сподели на какво си попаднала,ще ми е от полза. До този момент не съм срещала  отрицателен отзив. До момента мога да кажа, че човекът е любезен,винаги си вдига телефона и е отворен на толкова консултации,от колкото имаш нужда. За  някои хора може 2 бона да не са голяма сума,но за мен са си доста пари  на този етап.

# 695
koketka31, гърдите са ти много хубави!

# 696
Кокетка, порових се и съм изненадана, верно има много добри отзиви. Попаднах на два лоши от уж оперирани, но няма подробности.
Сега като четох се сетих, че от тая клиника яко ме спамеха на мейла за големи отстъпки на всякакви операции. То така и така ще ходиш при него, поне потърси тези ваучери за които пишат в групите.

Мъфин, не знам какъв ѝ е филмът на Нелито, за мен е нещо нестабилна. От доц. Романски разправяше, че е много доволна, но пращаше пациентки при него с точни указания какво да им прави и той се ядоса. То и на тях толкова им е акълът, не стига че са се добрали до него, ми и претенциите на луди жени му натякват😂
Сега вече, ако някой попита, кой прави пълна капсулектомия, не казва нищо за доцента, а препоръчва някакви в Испания и Германия. По едно време препоръчваше и д-р Гигов, но после спря.
Поне 30 пъти драматично напуска групата и емигрира в чужбина, пък гледам още е тук и вече говори със звездите😆

Последна редакция: сб, 16 авг 2025, 16:58 от Чи лу

# 697
Гърне, по снимки можеш да го набележиш, но за да го избереш да те оперира, трябва да отидеш на консултация, според мен. А може и да не ти допадне и да не е твоят човек.

Да, аз обезателно ще ида на консултация при него, като му дойде времето, както и при няколко други. Simple Smile Просто сега изчаквам малко, понеже имам още тегло за сваляне.
Естествено, надявам се да успея да си запиша час при желаните хирурзи, понеже явно и това е предизвикателство, следейки чуждия опит.
В никакъв случай не казвам, че оперираните пациентки трябва да си развяват нюд снимките по форумите / групите - и аз не бих го правила - но щеше да е добре самите пластични хирурзи да имат публично достъпно портфолио.
Аз, между другото, проучвам и някакви чужбински доктори, не в Турция, а като цяло, в Европа.
Някой знае ли за добри специалисти там - основно за повдигане на бюст, без импланти на първо време? Много ми се иска да се доверя на някой наистина способен, дали в България или в чужбина - за мен няма значение, но съм "тежък" случай и си мисля, че за моя казус ще се изисква голям "майсторлък". Rolling Eyes

koketka31, много са хубави и, най-вече, стегнати гърдите ти, но наистина - малко разногледи. Simple Smile Аз, на твое място, не знам дали бих ги пипала.

# 698
ужасТ, ясно, разбрах за какво става въпрос...
Има и други групи във фейсбук и момичетата могат да намерят много повече информация, важното е да търсят, да питат ако трябва пациентки на конкретния доктор, в крайна сметка едва ли е лесно да си хванеш шапката и да идеш на операция например в Испания и аз търсих хирурзи в чужбина, но едно че не намерих едно, че бях много притеснена от следното- възстановяване, езикова бариера, превод на изследвания на испански или друг език,  хотели, самолетни билети, ами ако трябва да посетиш хирурга по спешност след като си се прибрал....то не е една беля....

# 699
Гърне, отиди на консултация при Гигов. Точно за теб е. И двата пъти в които лежах в болницата, имаше по една пациентка за повдигане на огромно увиснало чудо. Пълен е с такива снимки и ще ти покаже.
Втория път беше едно момиче Роберта, което после писа във ФБ пост изпълнен със сърца и благодарност, може да ѝ пишеш с молба да ти покаже снимки.
Чужбинските операции ми се струват с много сложна организация и трудна комуникация след като се прибереш тук. Ако нещо те притеснява или има усложнение, пак ще трябва да пътуваш, което не е нито бързо, нито евтино.

Последна редакция: сб, 16 авг 2025, 17:02 от Чи лу

# 700
Како,благодаря ,че отдели от времето си. Аз даже лично си писах с пациенти на доктор Милев и хората са наистина впечатлени и от него и от отношението в клиниката в Доганово, където той оперира . Срещнах 1 отрицателен отзив и си писах с дамата , на която и бяха увиснали гърдите ,правени от него,  за година или две. Не знам, обаче, до колко е виновен и лекаря за това, ако не носиш медицинския сутиен пак могат да увиснат бързо. Но като цяло и нейните гърди изглеждат прекрасно, но за нея явно са увиснали. Всички други са доволни и с чудесни резултати. Той обича да прави малки и естествени гърди, та си съвпаднахме . На консултацията ми каза, че ще ми направи разрез 1см и половина , като не вкарва импланта с ръце а с едно нещо сато фуния. За конците не разбрах какви ще са, но за това ще отида на вторична и третична консултация. Редовната цена във Скин Системс е 7200 лв, ако не се лъжа,но доктора ми даде цената от 6900лв с включени прегледи и всички изследвания. За мен това е една хубава и нормална цена. Видях,че има много оперирани в Инвела в Смолян за малко над 5000лв, но не бих рискувала ,заради по-ниската цена.

Гърненце, не са разногледи,а просто две близначки,които от доста време са скарани и грам, ама грам не се разбират . Виж каква дистанция имат помежду си..... непреодолима ахахаххаха.

# 701
Кокетка, забранявам ти да ходиш в Смолян и въобще при тоя доктор🤨😆

# 702
Кокетка, забранявам ти да ходиш в Смолян🤨😆
Чинно ще ти се подчиня!!! Прочетох много лоши отзиви от буквално осакатени дами....

# 703
Да ти кажа, леля,😆 първо ми се стори малко повъхностна с тоя каприз да си уголемиш мааалко хубавите цици, но вече си промених мнението.
Четеш, интересуваш се, разпитваш, което е похвално за крехката ти възраст!
И все пак ме е яд, че ще си пипаш естествените гърди😆

# 704
Да ти кажа, леля,😆 първо ми се стори малко повъхностна с тоя каприз да си уголемиш мааалко хубавите цици, но вече си промених мнението.
Четеш, интересуваш се, разпитваш, което е похвално за крехката ти възраст!
И все пак ме е яд, че ще си пипаш естествените гърди😆

Благодаря ти! Определено за мен е много важно да прочета колкото се може повече информация, нещо на принципа – 3 пъти мери, един път режи -. Все пак тук не става въпрос само за естетика, но и за здравето ни . Това си е операция с пълна анестезия , сравнително дълъг възстановителен период и няма какво да се лъжем импланта не е вечен. Междудругото в момента чета 12-та тема хаха , но и последните 3 също съм ги изчела .

Имам едно питане, срам не срам, никога не съм ходила на мамолог , никога не съм си гледала гърдите .  Може ли препоръка за някой читав доктор в София. Искам да проведа преглед преди интервенцията и да се следя при него след нея. Възнамерявам да посетя и имунолог и да проведа едни определени изследвания свързани с мутации в определени гени , които са отговорни за определени реакции тип чуждо тяло. За момента нямам регистрирани автоимунни заболявания , нямаме и в семейстото такива.

Общи условия

Активация на акаунт