Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 23

• 38 764
  • 730
  •   1
Отговори
# 165
леле, значи си е много важна почивката в началото.
А дали е добре да се правят разходки или е по-добре да се лежи?
От 1 май ли излиза почивка, знаеш ли?

Най-добре да си лежиш поне 1 седмица. Иначе моята операция първоначално беше за средата на май, но ми звъннаха още началото на март и ми казаха, че доктора няма да бъде в България от м. Май до септември. Не знам от кой май.

# 166
Здравейте, момичета ☺️ Какво е мнението ви за марките импланти Мотива, Ментор и Политех? Как бихте ги подредили по качество от информацията която сте намирали?
Ако всяка от нас каже с какви импланти е и че е доволна, това с какво ще ти помогне?
Аз съм с Мотива и съм доволна, това върши ли ти работа?
Въпросът е провокативен с тая класация за качество.

# 167
Здравейте, момичета ☺️ Какво е мнението ви за марките импланти Мотива, Ментор и Политех? Как бихте ги подредили по качество от информацията която сте намирали?
Ако всяка от нас каже с какви импланти е и че е доволна, това с какво ще ти помогне?
Аз съм с Мотива и съм доволна, това върши ли ти работа?
Въпросът е провокативен с тая класация за качество.
Дам, ще отговоря. Има жени, които проучват, чели са неща които аз не съм открила и ме интересуват мненията им. Ако 40 жени са с Ментор, 40 с Мотива и 40 с Политех и примерно от едните импланти преобладават жените с някакъв проблем, това с какво ли ще ми помогне на мен? Провокативно може да се стори на конспиратори 🤣 Все пак, взех решение от друго място, където не намираха провокация. 😁 Просто не ми даваше възможност да изтрия въпросът ми тук. 🤔 Дори не схванах забележката.

# 168
Ами забележката е, че аз ако имам някакви съображения против Ментор примерно, няма да ги напиша тук, защото не е коректно към останалите потребителки. Първо за да не всявам паника, второ за да не ги дразня и трето - не съм сменила трите вида импланти за да имам обективно мнение.
Т.е. ще настане една голяма и безсмислена патаклама в темата от която няма полза.
Ето, писах ти аз съм с Мотива, Мая мисля е с Ментор, щом сме избрали тези импланти, значи за нас са на първо място в класацията, мнението на коя вАжи повече за теб?😂
Иначе аз съм от тия дето проучват- от 19г чета всичко и навсякъде  каквото пише за импланти и все повече се обърквам от прочетеното.😂
Е, ти три операции отложи, а избра импланти от раз, не вярвам😆

Последна редакция: ср, 16 апр 2025, 20:17 от Чи лу

# 169
Именно, аз също чета, но човек все си мисли, че има неща, дето не ги е открил. Относно паниката - ами сори, ама ако някой се филмира при несъществуващ проблем при него, си е негов проблем. Все си мисля, че всички знаем, че трябва стриктно проследяване при специалист и ако има проблем - там ще се види. Щеше да е полезно в такива групи да се дава мнение и за тези неща - което почти не се среща, за сметка на десетки пъти питане за едно и също - я сутиени, я спане по корем, я белези.... Пак е полезно, но има още теми, които дори може да са вид статистика в случая за импланти. Кой да питаме? Имам 5 проведени консултации при все великите те имена 🙃 и всеки си хвали неговите импланти и съвсем категорично отрича другите с аргументи, които не откривам никъде. 🤣
Все пак да се похваля, че от две отложени операции, днес вече взех категорично решение и за имплант и за лекар, че даже и дата имам. Докато до сега ми влизаха мисли "дали" , сега вече съм спокойна и решена 🙂

# 170
Имам 5 проведени консултации при все имена и всеки си хвали неговите импланти и съвсем категорично отрича другите с аргументи, които не откривам никъде. 🤣
Точно това е отговорът на въпроса ти.
Моят избор беше полудоброволен за Мотива, точно защото хирургът работи с тях и разбира се наговори всякакви неща за Ментор. Същото е и с хирурзите които работят с другите марки.
Изобщо не съм му повярвала, но не ми се занимаваше, вече съм гърмян заек.😆
На първата операция от много проучване и четене държах много на марката импланти, дори дръзнах да се скарам с доц. Тепавичарова, която работеше с друга марка, не знам как не ме изгони, но в крайна сметка я съгласих😆
Е, и кво? Сложих си най-хвалените, най-модерните, най-скъпите, абе най-най и накрая се оказаха греда😆

# 171
Как така греда? Сега нали си с Мотива? Мотива е след гредата или гредата е Мотива? 🤣 Аз днес пък избрах Ментор - марката, която ми беше на последно място. 🤔 Нямам идея дали е така, но всички около мен с Ментор са яко нацицорени (в смисъл като такива напъчено, изпънати, на изглед твърди). Лекаря работи и с трите марки, но ми каза да избирам между две от тях... 🤔

# 172
Бях с Макган/Алерган. За тях се скарах с баба Пена😆
Те всички казват, че работят с всякакви марки, но така ти наплюват едната, че да избереш другата😆

# 173
Бях с Макган/Алерган. За тях се скарах с баба Пена😆
Те всички казват, че работят с всякакви марки, но така ти наплюват някоя, че да избереш другата😂
Ами всъщност само този при който ще съм работи с трите. Предишните само с определен вид. Този не плю по никои, защото каза "аз работя с трите, ти избери". Просто ми препоръча да не избирам Мотива, ако смятам скоро да възобновя тренировки, защото има 3(по спомен) случая, в които при такъв тип натоварване през първата година се изместват сякаш встрани - ама защо, не знам. Отделно, че са сравнително нови на пазара, също ме отдръпна от тях. Благодаря ти, Чи Лу.

# 174
Ем да де, нали това разправям😆
И моя доктор каза същото: "ще ти сложа каквито искаш, но Ментор едикаквоси..." както на теб за Мотива. Насочил те е кое да избереш😜 Не си искала Ментор, ама ги избра с любезното му съдействие😆
Това не е лошо, явно този хирург си работи с Ментор и има опит с тях. За мен хирургът е по-важен от марката импланти.
Я, кажи кой избра? Нас ни питаш и разпитваш, а ти си мълчиш🤨😆

Последна редакция: ср, 16 апр 2025, 21:06 от Чи лу

# 175
Аз не съм избирала марката на имплантите,избрах си само хирургът,по интуиция. Размер,проекция,модел избра той. Бях видяла снимки само на една пациентка,изпратени ми от нея. Не съм имала съмнение, че искам операцията,имах достатъчно други грижи в битието си,че да я мисля и нея. А и житейски на 100% изпитах сентенцията-човек предполага,Господ разполага,затова вече искам ли нещо-правя го без много мислене.
Няма по-прекрасно чувство да ти е пълна пазвата и да ти радва окото,за СОБСТВЕН кеф.

# 176
  • София
Моят лекар също работи с трите марки, но слага преимуществено Мотива. Писала съм вече, но е било назад из темите, за това ще повторя моето впечатление, ако съм полезна на някой (макар да е твърде субективно): Ментор ми бяха много твърди, Политех много меки, а  Мотива идеални. В крайна сметка сложих тях, така или иначе от четеното и видяното по форуми и сайтове бях си избрала тях, както и точните кубици, които искам.

# 177
И аз постъпих както Maya Alexandriva , избрах доктора ,а той работи с Ментор .
Пример : Logan споделя , че Ментор са твърди   в нейният случай , но за мен са супер меки и дори не мога да усетя имплант .
Марката има значение , но най- важно според мен са уменията на хигурга , старта който имате и не на последно място анатомията на хръдният ви кош ( гръден мускул , ареоли, форма и т.н )

# 178
Здравейте, момичета! Тези от вас, които са си правили повдигане при кой доктор го направихте? Премахнаха ли ви части от млечната жлеза или я оставиха без да я режат? Имате ли загуба на чувствителност на зърната? Доволни ли сте от резултата?

# 179
Здравейте, втори ден след импланти съм...всичко ме стяга, опъва..имам отоци, едва ставам и лягам..гърдите само вчера ги "мернах" за минута като доктора свали за малко сутиена преди изписването...кога се очаква да понамалят отоците? Коремът също е много отекъл, нали ще спадне и той?🫣 Знам, че е супер рано...болката не е за умиране, от отоците и натиска на сутиена и лентата е по-неприятното явно, като поспадне натиска очаквам да позадишам нормално вече..от лежатето и свития корем долу по средата ми става като раничка от "врязването" на сутиена в кожата на корема..сложих една марличка, уж да не е толкова твърдо, да видим...имам чувството, че намам сила даже да изправя хубаво рамената, една такава изгърбена и вдървена ходя из стаите да пораздвижим от време на време...кога мога да поизлизам около блока на малки разходки, не мисля, че е ок само да лежа и мръхтя...след кой ден да очаквам "проблясъци " вече?🙄

Общи условия

Активация на акаунт