Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 23

• 38 804
  • 730
  •   1
Отговори
# 240
Божее,аз едва понасях сутиена,а и от втората седмица бях на работа, добре,че нямах лента,сигурно щях да се гръмна. Навремето дъщеря ми също беше с лента, оперирана е при различен от моя хирург, явно зависи от него и маниера на работа.

# 241
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Въпрос към дамите преминали вече  през процеса-като се върнете назад, болката и дискомфорта, който сте имали заслужава ли си? И колко време боли? Седмица, две?

И 100 пъти да се върна и 100 пъти ще направя същото както сега.Не помня нищо лошо и намирам само позитиви.

Честито на всички с нови импланти. Green Heart

# 242
Kressbonev , операцията беше при Др. Стоянов 375 сс при старт 75 B .
Лента не съм носила , попитах Др. Стоянов и отговора му беше , че няма нужда .
Да  всеки хирург има различен метод на работа , марка импланти с които работи и т.н .
С коментара си не съм искала да засегана някой, а просто да обърна внимание , че ако има проблем и нещо не е на правилно място , докато още е “ прясно “ да се вземат необходимите мерки .

Пожелавам бързо възтановяване ! 🌷

Може ли пак да споделиш твоят резултат?
ще съм много благодарна, защото на мен доктора също ми предложи 375кубика. каква серия са твоите импланти?

# 243
  • София
Не съм носила лента, нито са се намествали имплантите. Бяха си позиционирани където им е мястото още от началото. Не знам на какво се дължи това, че някои са доста на високо и после слягат, стана ми интересно. Иначе преди операцията известно време пих Мидокалм за отпускане на мускулите, тъй като тренирам активно.

# 244
Имам още един много важен въпрос, който ме притесняа - тук конкретно, повечето дами до колкото разбирам са млади - диапазона 20-50 годишни макс. Нещото, което за момента може би най-много ме възпира, е че ако сега примерно си направя операция, след 10тина година трябва да подменям имплантите. В момента съм на 40. Съответно следващата операция ще е на 50+. и след това ще има последваща... вече отиваме на 60+. Ако доживея до тази възраст - как ще е положението с упойки и т.н....Защото по един начин се понася упойка на 30-40 примерно, по друг начин на 60+. Дето се вика може и да не се събудиш от нея на една по-зряла възраст. А операцията не е и кратка/около 2 часа/, има интубация, след оперативен период и възстановяване. Има ли дами на по-зряла възраст да споделят опит? От личния ми опит, минала съм през няколко операции по здравословни причини на различна възраст. За различни неща са, но определено има разлика в излизането от упойка и възстановяването.

# 245
Има разлика в анестезиолозите 🙂 Не е задължително да се наложи на 10-тата година да се сменят имплантите, а съдейки от моя опит в болница - имаме пациенти на 80+++ и ако анестезиолога е добър, нямат никакви проблеми след операция. Все още не съм виждала несъбудил се от обща анестезия пациент (обикновено не се будят от други фактори, свързани с операцията).

# 246
Имам още един много важен въпрос, който ме притесняа - тук конкретно, повечето дами до колкото разбирам са млади - диапазона 20-50 годишни макс. Нещото, което за момента може би най-много ме възпира, е че ако сега примерно си направя операция, след 10тина година трябва да подменям имплантите. В момента съм на 40. Съответно следващата операция ще е на 50+. и след това ще има последваща... вече отиваме на 60+. Ако доживея до тази възраст - как ще е положението с упойки и т.н....Защото по един начин се понася упойка на 30-40 примерно, по друг начин на 60+. Дето се вика може и да не се събудиш от нея на една по-зряла възраст. А операцията не е и кратка/около 2 часа/, има интубация, след оперативен период и възстановяване. Има ли дами на по-зряла възраст да споделят опит? От личния ми опит, минала съм през няколко операции по здравословни причини на различна възраст. За различни неща са, но определено има разлика в излизането от упойка и възстановяването.

Ако бях с импланти, максимум до 50 г бих искала да бъдат в тялото ми и щях да ги премахна.

Вчера две приятелки ми казаха, че са сложили импланти (25ги 35г.)
И двете в момента имат възможност да си ги поставят, ама не са сигурни че ще имат след 10-20-30 (или недай си Боже по-рано) години също толкова и се молят да не се налага да се подменят, , което за мен е малко червена лампа.

# 247
Ами, да, нещо като абонамент е. То и за премахването се плаща, дори да не се слагат нови. Аз скоро ще стана на 48 и вторите ми импланти са на 2г., след 8-10г. или ще ги махна, или ще ги сменя, зависи колко ще съм изперкала😆
Ако съм жива и здрава, нек`си не си се представям с балоните на 70-80г, но всичко е възможно. Може пък да стана от онези дърти кокони с тупирана коса, дълбоко деколте и червило по зъбите😆
Иначе имам няколко познати над 50 и една на 62г с импланти, които си изглеждат екстра.

Последна редакция: ср, 30 апр 2025, 23:39 от Чи лу

# 248
Моят лекар каза, че Ментор може да не се сменят и 20 г. ако няма проблем, разбира се. Той има пациентки, които идват след 20 г. от операцията и почти не са им мръднали имплантите (няма увисване).

# 249

и мен това ме притеснява. Преди казваха, че са доживотни, сега вече 10 години... а това не е като да си свалиш лака - рязане си е, за да се извади нещо от вътрешността на тялото. а и тази капсула, която трябва да се махне ме притеснява, че било доста травмиращо ... ох много е трудно човек да реши... евала на тези, дето по-бързо действат и го мислят в движение..
На мен ми прилошава от мислене...

# 250
Моята майка е  с реконструкция на гърда ( премахнаха преди 30 години и сложен имплант преди 25 г . ) поради злокачествено заболяване .
Преди 5 месеца си прави ЯМР и импланта си е на мястото без капсули , руптури и т.н  вече 25 години.
Казали са и , че няма нужда го подменя щом няма проблем с импланта .
Аз също не мисля да подменям на 10 г , ако няма някакъв проблем .

Лично мое мнение и не ангажирам никой с него Simple Smile

# 251
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Аз съм с Ментор,казаха ми да сменям между 10-12г за всеки случай.И аз точно не разбрах,толкова много емоции и информация ми се струпаха наведнъж,че за смяната след толкова много години не ми беше приоритет да питам и запомням.
Мисля схемата ми да бъде силикон 1 - силикон 2 - екстракция.
Разбира се,това са само идеи,знам ли какво ще се случи утре,а какво остава за след 10 години,НО не се виждам с балонести импланти след 60. Не ми звучи естетически красиво.

Може пък да станем пълни куку и да си замечтаем за 550сс на 60.. who knows? Smiley

# 252
  • София
Нямам намерение да подменям имлантите просто, защото са станали на 10г. За това са редовните прегледи, ще ги сменя само при нужда. Иначе не виждам естетически проблем с импланти на 60-70 години. Ако са направени както трябва и не стърчат като две топки, даже може и да не се разбере. Все пак надали ще ходим разголени Simple Smile

# 253
Аз ги сложих на 50+ ,въобще не смятам да ги сменям,ако всичко им е наред само защото някой си казал,че трябва на 10 г смяна. Всяка година с дъщеря ми сме на контрола при хирург-онколог,въобще не споделя мнението за смяна без належаща причина. Колкото и да остарея,ако е речено,няма да ги махна,да не съм луда,аз чак на стари години доживях да се видя с готини цици,че да ги махам. Приятелката ми ги е сложила на 54,сега е на 73 и е мадама,че дрънка. Нищо не е подменяла и изглежда зашеметяващо-слаби,стройни бедра,висок ток,актуални модни дрехи,поддържани зъби и лице,прическа,маникюр, бижута.Класата не знае години, и двамата със съпругът й на 70+ са страхотни, модерни и дейни.
Сега си мислите,че на 60-70 няма да ви ходят цици,като станете на толкова ще искате да сте готини,привлекателни и поддържани повече от всякога.

Последна редакция: чт, 01 май 2025, 12:20 от Maya Alexandrova

# 254
Аз ги сложих на 50+ ,въобще не смятам да ги сменям,ако всичко им е наред само защото някой си казал,че трябва на 10 г смяна. Всяка година с дъщеря ми сме на контрола при хирург-онколог,въобще не споделя мнението за смяна без належаща причина. Колкото и да остарея,ако е речено,няма да ги махна,да не съм луда,аз чак на стари години доживях да се видя с готини цици,че да ги махам. Приятелката ми ги е сложила на 54,сега е на 73 и е мадама,че дрънка. Нищо не е подменяла и изглежда зашеметяващо-слаби,стройни бедра,висок ток,актуални модни дрехи,поддържани зъби и лице,прическа,маникюр, бижута.Класата не знае години, и двамата със съпругът й на 70+ са страхотни, модерни и дейни.
Сега си мислите,че на 60-70 няма да ви ходят цици,като станете на толкова ще искате да сте готини,привлекателни и поддържани повече от всякога.

Топ коментар!❤️
Аз съм на 44 и сефте си турнах, радвам се, че е на осъзната и баш тамън възраст, за подмяна без причина живи здрави също не мисля, то е много рано де...редовни прегледи и дано всичко винаги е на ред, при всички🙏❤️

Последна редакция: чт, 01 май 2025, 17:17 от amidala13

Общи условия

Активация на акаунт